folio rūgštis nepadės pastojimui, ji tik padės, jei jau bus vaisius, padės jo formavim, berots nervų sistemai.
QUOTE(grange @ 2007 10 06, 21:44)
folio rūgštis nepadės pastojimui, ji tik padės, jei jau bus vaisius, padės jo formavim, berots nervų sistemai.
Aisku, dekui.
Frile, gaila, kad sulaukei mm.
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 07, 14:35)
Frile, gaila, kad sulaukei mm.
Jo, gaila. Bet is kitos puses dziaugiuosi, nes buvo visai niekas neaisku, mm velavo dvi sav, o testas neigiamas. Ir siaip mano ciklas nereguliarus, buvo vienas 169 dienu ilgio. Ir tada ginekologas pasake, kad po metu negalesiu turet vaiku, jei nesigydysiu. Tai pradejau gydytis ir vel atsirado menesines. O pries du ciklus dabar vel 4 men nebuvo mmm. Tai man sulaukti ju yra savotiskas dziaugsmas
Kaip sako reikia gerti folio rūgštį 3 mėn prieš pastojant ir 3 pirmus mėnesius pastojus, kad gerai vystymuisi nervų. Jau baigiu išgerti visus 3 mėn., o jau antras mėnuo bet nieko
bandysim dar šį mėnesį vistiek turi pasisekti
QUOTE(Frile @ 2007 10 06, 23:02)
Gal zinot, kiek ji ir tos biciu pienelio tabletes kainuoja?
Sveika, jei pirksi bičių pienelio tabletes (apilakas), tai 20 tab. apie 15 Lt, bet jose bičių pienelio kiekis mažokas ir gerti reikia ne po vieną. Geriau pirkti kapsules, aš už 10 kapsulių mokėjau apie 22 Lt. bet kapsules reikia gerti vieną kartą per dieną. Brangoka išeina, bet aš tai bandysiu nors porą mėnesių MB pagirdyti, gal spermiukai bus šūstresni
QUOTE(Frile @ 2007 10 08, 01:01)
Jo, gaila. Bet is kitos puses dziaugiuosi, nes buvo visai niekas neaisku, mm velavo dvi sav, o testas neigiamas. Ir siaip mano ciklas nereguliarus, buvo vienas 169 dienu ilgio. Ir tada ginekologas pasake, kad po metu negalesiu turet vaiku, jei nesigydysiu. Tai pradejau gydytis ir vel atsirado menesines. O pries du ciklus dabar vel 4 men nebuvo mmm. Tai man sulaukti ju yra savotiskas dziaugsmas
Bet aisku labai noreciau pastoti. Dabar pradejau matuoti bbt, tai gal pamatysiu, kada bus ovuliacija 
linkiu, kad gydymas padėtų ir kitą cilklą pavyktų pamatyti II juosteles
QUOTE(wilike @ 2007 10 08, 09:26)
Kaip sako reikia gerti folio rūgštį 3 mėn prieš pastojant ir 3 pirmus mėnesius pastojus, kad gerai vystymuisi nervų. Jau baigiu išgerti visus 3 mėn., o jau antras mėnuo bet nieko
bandysim dar šį mėnesį vistiek turi pasisekti 
Aš jau nuo sausio geriu folinę
QUOTE(Mintė @ 2007 10 08, 07:26)
Sveika, jei pirksi bičių pienelio tabletes (apilakas), tai 20 tab. apie 15 Lt, bet jose bičių pienelio kiekis mažokas ir gerti reikia ne po vieną. Geriau pirkti kapsules, aš už 10 kapsulių mokėjau apie 22 Lt. bet kapsules reikia gerti vieną kartą per dieną. Brangoka išeina, bet aš tai bandysiu nors porą mėnesių MB pagirdyti, gal spermiukai bus šūstresni
, ji sakė nekenkia, tai ir nenutraukiu gerti, vis tiek tikiuosi, kad galų gale kaip nors pavyks pastoti 
O, aciu uz informacija
QUOTE(Frile @ 2007 10 08, 11:24)
O, aciu uz informacija
reikes nusipirkti kapsuliu. O II juosteles vaergu ar pamatysiu, kai tokie dalykai kune dedasi. Nu bet visko gali but
Reikia nenuleist ranku. Sekmes tau irgi su tom II juostelem 
Tikrai pasiseks, visoms sekmes ir laukiam spalio 10, kai pirmom is sarasiuko turetu prasideti mm. Laukiam geru naujienu
QUOTE(Granatas @ 2007 09 10, 15:14)
o man iškart po kontraceptikų nutraukimo ir nepavyko. Hmmmm....
kažin kodėl? Rytoj laukiu mėnesinių. teks vėl stengtis kitą mėnesiuką 
O pas mane buvo taip, kad geriau kontracep tabl 4 men, po to 1 men naudojome prezer, o dar per kita menesi pastojau
Sveikos....
As irgi noreciau jungtis prie jusu... tik mes planuojam pradeti nuo nauju metu...
Tai idomu pasidare... per keik laiko pastoja dauguma, per pora menesiu ar ir ilgiau tenka bandyt
?
AS dar skaiciau vienos daktares straipsni,kad norit pastoti vyrams reikia bent menesi neiti i pirti
nes reikalinga vyru kiausineliams pastovi temperatura... jokiu ten lindimu i eketes, i pirti ir pan...
Nzn kiek tai tiesos... bet as tuom tikiu.
As irgi noreciau jungtis prie jusu... tik mes planuojam pradeti nuo nauju metu...
Tai idomu pasidare... per keik laiko pastoja dauguma, per pora menesiu ar ir ilgiau tenka bandyt
AS dar skaiciau vienos daktares straipsni,kad norit pastoti vyrams reikia bent menesi neiti i pirti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 10 08, 15:36)
Sveikos....
?
nes reikalinga vyru kiausineliams pastovi temperatura... jokiu ten lindimu i eketes, i pirti ir pan...
As esu girdejusi taip pat. Aplomai, vyru sperma labai teigiamai veikia apsiprausimas drungnu vandeniu, zodziu, vesus dusas kaip tik
QUOTE(Frile @ 2007 10 08, 11:24)
Ačiū
nenuleisk rankų, nes gyvenimas nenuspėjamas ir netikėtai gali padovanoti nuostabių dalykų
QUOTE(gintute3 @ 2007 10 08, 13:05)
Tikrai pasiseks, visoms sekmes ir laukiam spalio 10, kai pirmom is sarasiuko turetu prasideti mm. Laukiam geru naujienu

Laikom kumščius, kad gerų naujienų būtų kuo daugiau
QUOTE(Blue_rose @ 2007 10 08, 15:36)
Sveikos....
?
Sveika,
Žinok pastojimo laikas visoms labai skirtingas, vienos pastoja per pirmą ciklą kai tik nesisaugo, o kitos.... kitoms tenka turėti nemažai kantrybės. Pagal medikus sako normalu kai pastoja per vienerius metus
O tau linkiu, kad pavyktų iš karto kai tik nuspręsite, kad jau laikas