Įkraunama...
Įkraunama...

Naujai statomi būstai Kaune

Laba diena.
Norejau pasiteirauti, gal kazkas gyvenate ar pazistate zmoniu, gyvenanciu kreves prospekte priesais "sauleteki" esanciuose 2se naujuose namuose. Temos pradzioje radau truputi info, bet nesuprantu, kokias plyteles ten kazkas klijavo vonioje-jos ten jau yra. Mes ten nuziurejome butuka, taigi: sienos tarp kambariu tikrai kartonines, bet juk tarp kambariu-nieko tokio. Vonia didele, labai gerai, isklota plytelemis. Tualetas irgi. Zodziu viskas sutvarkyta taip,kad tik eiti ir gyventi, kad ir ta pacia minute. Aisku baldus reikia atsinesti biggrin.gif Taciau as galvoju apie pakabinamas lentynas ir pan. Kai tos sienos ten tokios kartonines, ar virtuveje galima pakabinti spinteles?
Siaip kazkokia nesamone padaryta su grindimis-sudeta per didele plokste, ir uzkaltas plintusas, tai reiketu lupti plintusus ir pjauti plokstes krasciuka, ir dar manau klijuoti, nes .... Vidurys atsokes ir pakiles....;/
Kaip ten is tikro su tuo garsu? Nesinoretu girdeti kaimynu asmeniniu pokalbiu. Kaip su sildymu ziema? Kokie mokesciai? Labai noreciau kokios nors info, nes mes labai norime savo busto, nes dabartinis laikinas ir ne musu, o cia salygos tai....jauciuosi kaip bomzyne. Planuoju pirmadieni eiti del paskolos i banka.... Gal turite kokiu nors ziniu apie siuos namus, buciau be galo dekinga!!!
Atsakyti
QUOTE(namuke @ 2008 12 22, 16:15)
Kaip gaila, kad nėra nei vienos nuomonės apie Girios Alėją... Nelabai taip smagu... Gal aš ko nežinau ar neteisingai klausiu...

Gal kas jau nusipirke, ar siaip ka naujo zinot?

Radau keli komentarus edomus.lt forume:
Blogiausia, kad Girios alejoj neaisku ar apskritai kada nors bus statomi like namai. Pasistatytu visi 16, butu grazus kvartalas, bet jei jie subankrutuos ir liks tik 4 namai ir siuklslynas uz tu namu, tai tokiam uzkampyje nelabai noretusi gyventi, o be to korego nelabai butu ir saugu. Del kelio asfaltavimo, tai jie man dar praeita ziema sake, kad va nutirps sniegas ir prades asfaltuot... smile.gif O ziema, kai atitirpdineja sniegas, tai ten ziauru vaziuoti. Be to minusu ten ir daugiau yra. Buvo padare parodinius butus, tai vienam jau po keliu savaiciu sienos sutrukinejo. Vonioj plyteles per visa siena sutruke buvo. Isoreje tinkas kai kur atsilupes. Matyt namas stipriai seda. O ir siaip daug zmoniu jau ten atsisake butu.
Beja ju gopsumas yra nerealus. Man jie siule padaryt 5000 lt nuolaida smile.gif) nuo 475 iki 470 tust. lt smile.gif) nes atseit pas juos savikaina kvadrato buvo virs 5000 lt. dabar jau beveik 150 tukst gali padaryt, bet vistiek nepirksiu smile.gif

Na girios alejoj daugeja minusu: be to, kad nera nei parduotuves salia, nei normalaus susisiekimo, tai dar ir kelias liks ilgam neasfaltuotas (jei is vis kada bus)- dulkes, kai sausa ir taskysis balos, kai palis. Ziema kas nusipirke mokes uz sildyma ir uz save ir uz tuscius butus.
Ir as kazkada vos nenusipirkau, bet ju gobsumas mane isgelbejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvisa: 06 rugsėjo 2009 - 09:14
Labas, visoms
As su savo berneliu jau pradedam galvoti apie savu namu pirkima. Kainos jau mazesnes nei buvo pries keleta metu, tai sakom, gal verta pirkti. Nutarem, kad jau reikia pradeti ieskoti. Perskaiciau visa tema, pasizvalgeme po interneto svetaines, pasirinkimas lyg ir yra, bet norisi surasti, kazka gero ir grazaus. Pasvarsteme, kad namo neipirksime, tai lieka kotedzas arba butas. Daug kotedzu galima rasti Romainiuose, Aleksote, kaina 2000 lt uz didelius, 2500 Lt uz mazesnius, bet kazkaip toli man visai tai nuo miesto. Dar ziurejom, Centromera planuoja statyti nedideli daugiabuti Vytenuose salia Megos, ten bus 24 kaip ir butai - kotedzai, gali iseiti is buto ant savo zolytes. Bet jie dar tik prades statyti, tai bus tik po metu. Smeliai Silainiuose, gal ir nieko, jau pastatyta, butai nedideli, bet grazus, tik kaina nelabai mums. Baltu 13 kaina 2600 Lt/kv.m., vieta nera bloga, galima sakyti viskas, ko reikia, yra po ranka, bet MB nepatinka. Taigi ieskome toliau. Jei kas nors dar iesko, tai ieskodami, parasykime kaip sekasi.
Atsakyti
QUOTE(*Zuika* @ 2009 05 19, 18:27)
Atsiliepkite kas buvote pasiziureti ar esate nusipirke buta ar kotedza romainiuose, kaip ten butu kokybe, aplinka, susisiekimas ar verta toje vietoje dairytis ax.gif

ir man idomu
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2009 09 13, 17:58)
ir man idomu

ir mane domina butu kokybė Romainiuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uogytė24 @ 2009 09 16, 19:56)
ir mane domina butu kokybė Romainiuose  ax.gif

drinks_cheers.gif ir man labai įdomu kaip kokybė g.gif nes išn išorės visai neblogai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2009 09 06, 00:22)
Laba diena.
Norejau pasiteirauti, gal kazkas gyvenate ar pazistate zmoniu, gyvenanciu kreves prospekte priesais "sauleteki" esanciuose 2se naujuose namuose. Temos pradzioje radau truputi info, bet nesuprantu, kokias plyteles ten kazkas klijavo vonioje-jos ten jau yra. Mes ten nuziurejome butuka, taigi:  sienos tarp kambariu tikrai kartonines, bet juk tarp kambariu-nieko tokio. Vonia didele, labai gerai, isklota plytelemis. Tualetas irgi. Zodziu viskas sutvarkyta taip,kad tik eiti ir gyventi, kad ir ta pacia minute. Aisku baldus reikia atsinesti biggrin.gif Taciau as galvoju apie pakabinamas lentynas ir pan. Kai tos sienos ten tokios kartonines, ar virtuveje galima pakabinti spinteles?
Siaip kazkokia nesamone padaryta su grindimis-sudeta per didele plokste, ir uzkaltas plintusas, tai reiketu lupti plintusus ir pjauti plokstes krasciuka, ir dar manau klijuoti, nes .... Vidurys atsokes ir pakiles....;/
Kaip ten is tikro su tuo garsu? Nesinoretu girdeti kaimynu asmeniniu pokalbiu. Kaip su sildymu ziema? Kokie mokesciai? Labai noreciau kokios nors info, nes mes labai norime savo busto, nes dabartinis laikinas ir ne musu, o cia salygos tai....jauciuosi kaip bomzyne. Planuoju pirmadieni eiti del paskolos i banka.... Gal turite kokiu nors ziniu apie siuos namus, buciau be galo dekinga!!!

Mus irgi labai domina tie namai, negi ten tikrai niekas negyvena g.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Aistestul @ 2009 09 06, 01:22)
Laba diena.
Norejau pasiteirauti, gal kazkas gyvenate ar pazistate zmoniu, gyvenanciu kreves prospekte priesais "sauleteki" esanciuose 2se naujuose namuose. Temos pradzioje radau truputi info, bet nesuprantu, kokias plyteles ten kazkas klijavo vonioje-jos ten jau yra. Mes ten nuziurejome butuka, taigi:  sienos tarp kambariu tikrai kartonines, bet juk tarp kambariu-nieko tokio. Vonia didele, labai gerai, isklota plytelemis. Tualetas irgi. Zodziu viskas sutvarkyta taip,kad tik eiti ir gyventi, kad ir ta pacia minute. Aisku baldus reikia atsinesti biggrin.gif Taciau as galvoju apie pakabinamas lentynas ir pan. Kai tos sienos ten tokios kartonines, ar virtuveje galima pakabinti spinteles?

Prisijungiu. Labai domina ka gali pasakyti patis gyventojei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 25, 09:02)
Mano bendradarbis ten isigijo... Niu tai kokybe nesiskundzia, bet man tos dezutes nepatiko schmoll.gif  Bet cia tik mano asmenine nuomone mirksiukas.gif

Ta prasme? Kad kambariai nedideli? ax.gif Ar kas kita?

QUOTE(krynka @ 2008 07 28, 13:24)
O gal kas ką nors girdėjote apie butus Vaišvydavoje? Gal domėjotės ar pirkot? kokie atsiliepimai  g.gif
http://www.ipvg.lt/6.htm

Taip pat domina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2009 10 03, 11:58)
Ta prasme? Kad kambariai nedideli?  ax.gif Ar kas kita?
Taip pat domina  biggrin.gif

Aš nenorėjau gyventi standartiniam daugiaaukštyje va dėl to ir nepatiko... mirksiukas.gif Mes įsigyjom mažaaukštės statybos butuką su kiemeliu kur name tik 6 butai. O visi kiti pasiūlymai kas tai dienai buvo man nea schmoll.gif
Atsakyti
Rimvyda, ka galit pasakyt apie susisekyma su miestu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kicule @ 2009 10 05, 12:43)
Rimvyda, ka galit pasakyt apie susisekyma su miestu  ax.gif

Nuo kurio rajono g.gif
Atsakyti