Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 06, 13:26)
Gal nepasikeičia jie staigiai, žinot gi mes, moterys, mes galim patikėti bet kuo, tik ne tai, kas akivaizdu  biggrin.gif Aš irgi dažnai viliuosi kad gal ne, gal tai, ką jis sako yra ne visai tiesa, na gal gal gal dar pavyks kas nors, ir atsisakau patikėti kad nieko iš tiesų nėra. Kol galiausai vaikinas neištvėręs tiesiai šviesiai pasako. O tada mes verkiam kad "buvo viskas gerai, bet staiga nebegerai". Na aš tokios išvados priėjau.

Bet pas jus sexas,tai gal dar kas bus?? g.gif Nes tai irgi riša žmones ir vyrus pririša. Būtų jam blogai,būtų jau kita. Aišku, aš tavų ankstesnių rašymų neskaičiau,bet.....Čia mano nuomonė. Ir ne tik mano. smile.gif Turiu kelias drauges, pas kurias tik sexas buvo ir tai peraugo į meilę,santuoką....... mirksiukas.gif
Atsakyti
na, bet kaip jis gali tarkim prabendravęs kokius porą mėnesių visaip kaip (intymiai, draugiškai ir pan.), šnekėjęs kaip jam su tavimi gera, kokia tu nereali, per kelias dienas suprasti, kad jau viskas...? paaiškinkit man durnai, nes niekaip negaliu šitos mistikos perprasti!!!
Tai nejaugi dabar niekada negali atsipalaiduoti ir visada turi nuo vyrų bėgti, kad netaptum jiems prieinama?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovyyyle: 06 rugsėjo 2007 - 12:32
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 13:31)
na, bet kaip jis gali tarkim prabendravęs kokius porą mėnesių visaip kaip (intymiai, draugiškai ir pan.), šnekėjęs kaip jam su tavimi gera, kokia tu nereali, per kelias dienas suprasti, kad jau viskas...? paaiškinkit man durnai, nes niekaip negaliu šitos mistikos perprasti!!!
Tai nejaugi dabar niekada negali atsipalaiduoti ir visada turi nuo vyrų bėgti, kad netaptum jiems prieinama?

labai geras klausimas..tik greičiausiai į jį atsakymo nėra..
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 13:31)
na, bet kaip jis gali tarkim prabendravęs kokius porą mėnesių visaip kaip (intymiai, draugiškai ir pan.), šnekėjęs kaip jam su tavimi gera, kokia tu nereali, per kelias dienas suprasti, kad jau viskas...? paaiškinkit man durnai, nes niekaip negaliu 6itos mistikos perprasti!!!

Ta tema esu kalbėjusi su keliais vyrais. Deja,jie masto kitaip. Sako,kad pradžia turi būt ir būna ta aistra,tas susižavėjimas,bėgimas kaip medžiotojui paskui grobį,o vėliau....na moteris tampa prieinama,nebėra paslaptis,nebėra jos purkštavymų,bėgimo,tada dažnai jau jos nori matytis,o tada vyrui įsijungia STOP.
Ir dar sako,kad sexas-tai nereiškia,kad ji mano, o aš jos. Tai tik dar viena dalis bendravimo g.gif
Nesenai buvau sutikus vieną,kuris svaigo kaip jam gera bendraut,kokia nuostabi,įdomi,žavi......Sexo nebuvo,tačiau svaigimas baigėsi,kai man nepatikus kaip jis kalba apie ex, aš išsakiau savo nuomonę ir pasakiau,kad tegul leidžia jai gyvent,tada ir jis bus laimingas ir jo gyvenimas ims gerėt ir jam ims sektis. Oi kaip nepatiko.
Papildyta:
čia ne į temą smile.gif
LABAI NORIU PASIKEIST ČIA SAVO VARDĄ. Ar galiu tai padaryt?? g.gif
patarkit,prašau.
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 06, 13:41)
Ta tema esu kalbėjusi su keliais vyrais. Deja,jie masto kitaip. Sako,kad pradžia turi būt ir būna ta aistra,tas susižavėjimas,bėgimas kaip medžiotojui paskui grobį,o vėliau....na moteris tampa prieinama,nebėra paslaptis,nebėra jos purkštavymų,bėgimo,tada dažnai jau jos nori matytis,o tada vyrui įsijungia STOP.
Ir dar sako,kad sexas-tai nereiškia,kad ji mano, o aš jos. Tai tik dar viena dalis bendravimo g.gif

taigi, mergaitės, išvada - niekada nieko neprisileiskite per arti schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gėlyte @ 2007 09 06, 11:04)
Sako, laukti nereikia, bet ką jau čia apgaudinėsi, slapta tikiuosi ir viskas  ax.gif Ir objektą irgi jau nusižiūrėjau, tiksliau taip jau susiklostė, kad širdelė į vieną pusę krypti pradėjo, bet nelabai kas gali išeiti iš to, tai draudžiu sau prisisvajoti.
O dar tas spaudimas iš visų pusių, kaip tu čia dabar viena ir viena  doh.gif žudo  gun_bandana.gif

Oi Gelyte kaip man pazistama si situacija, bet kagi isgyvensim ir tiek mirksiukas.gif
O tas spaudimas is visu pusiu tai irgi mane zudo, nu amziais kai buni kokiu giminaiciu susitikime tai visad prisikabins, prades klausineti ar turi drauga, kada istekesi ir panasiai ir labai stebisi kai isgirsta atsakyma. Draugai irgi kartais uzveme, na bet tiek to rolleyes.gif
Kadangi mes cia propoguojame optimizma ir tikejima, kad meile viena karta tikrai ateis, tai manau tikedamos tikrai sulauksime kada nors ir svarbiausia, kad tas laikas bus pats nuostabiausias musu gyvenime thumbup.gif
Atsakyti
As tai uzsiprogromavau kokio vyro noriu ax.gif susirasiau savybes pacias geriausias ir dabar belieka tiketi ir laukti...smile.gif tik man sunkiai kazkaip viskas gaunasi, nes tas draugas mano kaip ir atitinka tas visas savybes g.gif tongue.gif Tai nezinau kaip cia kas

p.s. mane vis dar demesio trukumas kankina doh.gif doh.gif doh.gif dar darbe visokiu rupesciu...internetini firmos puslapi biskiuka "pataisiau" blush2.gif tai dabar pagalbos ieskau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 13:51)
taigi, mergaitės, išvada - niekada nieko neprisileiskite per arti  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Baisoka isvada, o kaip tada suprasti, kad tai tas zmogus, kuris tave tikrai nuosirdziai myli verysad.gif As isviso nieko nieko nebesuprantu ir kuo tuoliau tuo labiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 06, 14:07)
Baisoka isvada, o kaip tada suprasti, kad tai tas zmogus, kuris tave tikrai nuosirdziai myli  verysad.gif As isviso nieko nieko nebesuprantu ir kuo tuoliau tuo labiau  verysad.gif

O ką, būna dar ir tokių, kurie nuoširdžiai? g.gif
Atsakyti
turbut blogiausia tai,kad mergaites labai gilinasi i santykius su vyrais, ivairias peripetijas,kas,kodel ir kaip....vyrukai turbut gyvena daug paprasciau....yra gerai,nera,reiskias bus kita....atsipalaiduokit mergaites....
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 14:12)
O ką, būna dar ir tokių, kurie nuoširdžiai?  g.gif

Tai tu visiskai netiki, kad kada nors taip atsitiks? As irgi nelabai tikiu, bet kartais taip norsi tuo patiketi ir tada susikuri nuostabe pasaka ir paskui galvoji o gal visdelto buna stebuklu, juk kitiems pasiseka, kodel gi ir man neturetu taip atsitikti. Juk buna, kad draugai pasakoja, kaip jie padebesiais skraidzioji kai isimyli ir kokia ju nuostabi meile ( nors daznai matai, kaip ta meile skaudziai pasibaigia) doh.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų tai atsiprašau, kažkokias nesąmones šiandien šneku, nežinau kas man užėjo... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti