QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 06, 13:31)
na, bet kaip jis gali tarkim prabendravęs kokius porą mėnesių visaip kaip (intymiai, draugiškai ir pan.), šnekėjęs kaip jam su tavimi gera, kokia tu nereali, per kelias dienas suprasti, kad jau viskas...? paaiškinkit man durnai, nes niekaip negaliu 6itos mistikos perprasti!!!
Tai nejaugi dabar niekada negali atsipalaiduoti ir visada turi nuo vyrų bėgti, kad netaptum jiems prieinama?
Ta tema esu kalbėjusi su keliais vyrais. Deja,jie masto kitaip. Sako,kad pradžia turi būt ir būna ta aistra,tas susižavėjimas,bėgimas kaip medžiotojui paskui grobį,o vėliau....na moteris tampa prieinama,nebėra paslaptis,nebėra jos purkštavymų,bėgimo,tada dažnai jau jos nori matytis,o tada vyrui įsijungia STOP.
Ir dar sako,kad sexas-tai nereiškia,kad ji mano, o aš jos. Tai tik dar viena dalis bendravimo
Nesenai buvau sutikus vieną,kuris svaigo kaip jam gera bendraut,kokia nuostabi,įdomi,žavi......Sexo nebuvo,tačiau svaigimas baigėsi,kai man nepatikus kaip jis kalba apie ex, aš išsakiau savo nuomonę ir pasakiau,kad tegul leidžia jai gyvent,tada ir jis bus laimingas ir jo gyvenimas ims gerėt ir jam ims sektis. Oi kaip nepatiko.
Papildyta:
čia ne į temą
LABAI NORIU PASIKEIST ČIA SAVO VARDĄ. Ar galiu tai padaryt??
patarkit,prašau.