Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Labas rytas biggrin.gif

Komplimentai atvykusioms į meetą - nuostabi Dovyylės šypsena, žavingosios kaunietės, abžoryte, tu tikriausiai ne kartą girdėjau kad esi tūso siela biggrin.gif Vilte, tavo Tomukas liuks, drąsus pasiutęs berniukas thumbup.gif

O aš vakar apturėjau metų balių - susirinko krūva draugų, oras buvo nuostabus, kepėm šašlykus, kvailiojom, "maniškis" irgi buvo tarpe jų, visaip niurkė mano dukrą, o vakare išvis nesuprantamas dalykas įvyko - nuėjau į virtuvę padėti indų, o jis ten sukaliojosi ir kažką darė. Tada taip stipriai apkabino, paklausė kaip aš gyvenu, prisiglaudė, ir paskui paleido. Niu, ir kaip čia suprasti, protingieji kurmiai? biggrin.gif
Atsakyti
Drugeli, tavo mergyte labai miela smile.gif turbut lengviau su ja 4u.gif

O del "taviskio" tai tikrai nezinau g.gif ..kaip cia kas cia...neskaiciau apie "marsiecius vyrus"..o ir patirties nelabai tokios turiu biggrin.gif
Atsakyti
Draugeli, tikrai Vilte teisi - čia kažkas su Marsu susiję lotuliukas.gif

Jūsų abiejų kleckai nerealūs wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,

žiūriu nuotaikos šį rytą geros. Man irgi taip smagu, kad saulė šviečia. Nors ryte leduką nuo mašinos langų gramdžiau, atšalo. Bet diena super smile.gif

O Viltės ir Drugelio vaikučiai toookie faini, kad atsižiūrėt negalėjau 4u.gif Tokie gyvybingi smile.gif

Atsakyti
Ple, pabendravau su "saviškiu", ech, tuoj verksiu sad.gif Tas jo apkabinimas tėra tik draugiškumo ženklas, jį vakar vakare patyrė dar viena mergina. Galiausiai viską vėl vienas kitam išklojom, ir, matyt, jau visiškas ne happy endas, draugais irgi nebūsim..
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 10, 10:52)
Ple, pabendravau su "saviškiu", ech, tuoj verksiu sad.gif Tas jo apkabinimas tėra tik draugiškumo ženklas, jį vakar vakare patyrė dar viena mergina. Galiausiai viską vėl vienas kitam išklojom, ir, matyt, jau visiškas ne happy endas, draugais irgi nebūsim..

jie tikrai iš marso... unsure.gif

Atsakyti
Toks jausmas kad Nemuną pribliausiu... Visvien kažkada teks išsiverkti, išsiklykti, per ilgai kaupiu viską neišleisdama į išorę.. Einu parūkyt.
Atsakyti
console.gif

bliambački, juos tikrai reikia... bash.gif
Atsakyti
O aš šįryt pažiūrėjau į veidrodį prieš išeidama į darbą ir pagalvojau: "Tokia žavi panelė, tikrai ne kiekvienas manęs vertas" rolleyes.gif Svarbiausia - pasitikėti savimi. Ir neskubėti gyventi.
Atsakyti
O aš norėčiau atsukti laiką atgal ir nesikviesti tą lemtingą vakarą jo į svečius, arba nusukti į priekį kad nebeskaudėtų. Ojei, toks pažįstamas tas jausmas.. Labas, skausme, kaip tu gyvenai be manęs?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 10 rugsėjo 2007 - 10:30
QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 10, 11:29)
O aš norėčiau atsukti laiką atgal ir nesikviesti tą lemtingą vakarą jo į svečius, arba nusukti į priekį kad nebeskaudėtų. Ojei, toks pažįstamas tas jausmas.. Labas, skausme, kaip tu gyvenai be manęs?

Nedaryk skubotų išvadų,gal jis pasimetęs,gal nėra taip blogai. Juk vyrai kitaip viską virškina,nei mes. Palauk truputį,gal atitolk,gal aprimk.....JUK JIE IŠ MARSO smile.gif
Ir nusiramink,neverk smile.gif
Papildyta:
Kaip smagu,kad jums patiko susitikimas smile.gif Šaunuolės merginos,kad pasibendravot,susipažinot,aptarėt vyrus ir jų mąstymą biggrin.gif Tikiuosi,kad priėjot išvadų kažkokių biggrin.gif
Abžoryte,taip ir nesupratau skaitydama, ar tu susitaikei su saviškiu? g.gif Ar tai reiškia, kad liekate draugais? g.gif Man asmeniškai labai nepatinka "likti draugais". Juk buvo jausmai ir gal likę,tai reiškia,kad bendraudama turėsi viltį ir skaudinsi save schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos SuperMylimiausios!!!

O man šeštadienį buvo tikrai smagu. ir dabar tikrai žinau, kad laikas, kai meilės nebelauksime jau visai čia pat. tik mes per savo abejones, ieškojimus tampame šiek tiek aklos ir nebemokame tiesiog džiaugtis.

Abzoryte, super naujienos!!! laikau kumštukus wink.gif na, kitą kartą tai jau tikrai įkalbėsiu tave lėkti į klubą pasiausti, nes matau, kad vis tiek darbus dirbi naktimis wink.gif

Drugeli, kas čia per ašaros? tu juk tokia nereali ir laisva!!! jau tu tai tikrai surasi linksmą zajebis vyruką.. kažkodėl pradedu galvoti, kad tas tavo "draugelis" ne toks jau ir geras, kad suprastų ką praranda.. prašyčiau vyti begėtį skausmą lauk iš kiemo!

Vilte, kaip tavo pasimatymas?

Kissa, kitą kartą lauksime tavęs meete nori to ar ne. Mušim šitas mintis tau iš galvos tiesiogine šio žodžio prasme

bash.gif o gal tiesiog pms?
Atsakyti