Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Labas vakaras mergaites, atvaziavau i sostine, siaubas bendrabutis ziaurus, gal as ismandrejau g.gif kazkaip perdaug ipratus prie savo namu verysad.gif nu bet nieko nkaip nors ir suo kariamas pripranta....
zodziu gyvensiu gerai, bendrabuti ir be masinos lotuliukas.gif nes parduodu antrad.
Abzoryte, dziaugiuosi uz tave, matyt toks likimas, o su ta diena prajuokinai 2009 lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif kaip faina wub.gif

Kissa, perdaug nusivylimo jauciasi pas tave...gal is tiesu verta paklausyt abzorytes patarimu g.gif

Crazyssun nespejau visos temos perskaityt kaip tau reikaliukai?

Powrpuff, auksciau galva gyvenimas duotas tik karta ir ji reikia nugyvent taip kad nebutu gaila uz pragyventus metus rolleyes.gif

GV, kur dingus?matyt su senuku drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Vilte,emmute ir jus dingusios is horizonto kaip reikaliukai?

Einu miegot, nes ssiame baisiame bendrabutyje manau sunkiai r uzmigsiu, ryt svarbi diena del tos praktikos o dar baigesi cigaretes doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Labankt
Atsakyti
Abzoryte, bet as neasaroju prie jo ir nekaltinu, tik vakar nesusivaldziau..o siaip visada prie jo sypsausi, sakau nepergyvenk-as isgyvensiu..manau cia vistik kita moteris, nes kam tada taip skubetu? Aj velniop-pradesiu gyvent is naujo-eisiu dirbt savanore i gyvunu prieglauda ar dar kokia labdaringa veikla uzsiimsiu.
Atsakyti
DG, faina tave matyti bigsmile.gif
Na prie bendrabučio priprasi irnesakyk.gif Gyvenimas jame irgi turi savo privalumų lotuliukas.gif

Labai tikiuosi, kad tas laikotarpis Vilniuje tau atneš nuostabių akimirkų drinks_cheers.gif

GV, jei gyva, atplauk balta pieno puta lotuliukas.gif Jugi, pasiilgom Audrooos lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 09, 22:42)
Abzoryte, bet as neasaroju prie jo ir nekaltinu, tik vakar nesusivaldziau..o siaip visada prie jo sypsausi, sakau nepergyvenk-as isgyvensiu..manau cia vistik kita moteris, nes kam tada taip skubetu? Aj velniop-pradesiu gyvent is naujo-eisiu dirbt savanore i gyvunu prieglauda ar dar kokia labdaringa veikla uzsiimsiu.

Jam pačiam kaltės jausmas viduje verda.. Nes mato tave kenčiančią... Dabar jis bėga.. Ir bėgs dar kurį laiką... Paskui nurims... Kai nematys, negirdės tavęs... Po tam tikro laiko pertraukos viskas bus kitaip.. Pamatysi.. Pati išgyvenau tą patį.. Tikrai tikrai pamatysi rolleyes.gif

O dėl didelių užmojų tai šaunuole lotuliukas.gif Na gal į gyvūnų prieglaudą dar neskubėk, bet mūsų surašytus punktus būtinai pradėk vykdyti biggrin.gif Pamatysi kaip viskas pakryps kita linkme smile.gif
Prisimink, Gyvenimas - Zebras biggrin.gif Juoda, balta, juoda, balta.. Kitaip nebus smile.gif O tik pagalvok, kokia nuostabi balta juosta tavęs laukia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bandau vykdyti 4u.gif Uzsirasiau i seminarus investavimo klausimais-truputi prekiauju akcijom tai manau pats laikas uzsiimti tuo rimciau smile.gif
Atsakyti
Super drinks_cheers.gif Gera pradžia powerpuff, taip ir toliau smile.gif Nepaisant to, kad dar užplūs ne viena liūdesio valandėlė... Visada, tik pirmyn 4u.gif

Oki, aš jau atsijungiu ir rimtai kimbu prie darbų... Bo ir nakties bus maža su mano tokiu lindimu į SM lotuliukas.gif

Išsimiegok ramiai powerpuff, rytas už vakarą protingesnis 4u.gif Linkiu ryt daug daugiau optimizmo, nei buvo šiandien 4u.gif
Atsakyti
Aciu Abzoryt 4u.gif ramios nakties ir tau, ir jum visom mergaites
Atsakyti
As irgi pradedu pasikeitimo akcija. Noriu buti uzimta 24 val per para. Kad nebutu laiko saves gailetis thumbup.gif
Atsakyti
Šaunuole Kissa ploja.gif
Pagaliau matau pirmus žingsnius Meilės link mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytukas,

Kaip malonu vel su jumis pabendrauti. rolleyes.gif
Powerpuff laikykis, su laiku vis geriau ir geriau pradesi jaustis mirksiukas.gif

Abzoryte kiek tu visokiu geru minciu turi ir patarti gali. As tai patenku i kokia baisia situacija tai net neisivaizduoju kaip elgtis (verkti, rekti, begti kur nors), o tu taip viska isaiskini gerai, cia viska is tu knygu suzinojai? As tai tokiu knygu kazkaip nelabai dar skaiciau, dar vis gyvenu savo pasaulyje, kur atrodo jokios knygos nepades, nors dabar galvoju gal ir galetu padeti. ax.gif
Siandien ryte per labas rytas kaip tik viena knyga pristate, kur rasoma apie moters ir vyro santykius, tai jau susidomejau ja, gal reiks nusipirkti ax.gif

Linkiu visoms geros dieneles su daug teigiamu emociju mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va...kol perskaiciau viska doh.gif
Labas rytas!!!!!

Smagus meetas buvo 4u.gif Is karto noriu atsiprasyti del savo vaiko biggrin.gif Kad tau, Drugeli ir tau, Abzoryte namo liepe eiti doh.gif biggrin.gif Bet turbut jau pastebejot kad jis toks biskiuka pasiutes biggrin.gif biggrin.gif tai ir prisigalvoja tongue.gif

As tai vakar kirpykloj buvau doh.gif doh.gif nukirpo mano kasas doh.gif Visada man taip..prasau galus patrumpinti, tai nukerpa 10cm. Bet ataugs!!!!!! Ir dvigubai grazesni!!! lotuliukas.gif

abzoryte, kokia tu emocinga 4u.gif Tik pamaciau daug sauktuku, visokiu sypsenyciu biggrin.gif galvoju tikrai kazkas gero nutiko smile.gif tik nelabai supratau...susitikai su savo ta meile...na ir ka??? 4u.gif tai reiskia, kad draugai busite?? ar kaip?? smile.gif

p.s. del temos pavadinimo as irgi pagalvojau, kad busimasis laikas netinka smile.gif abzoryte, pirma tai pastebejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 10, 07:26)
As tai tokiu knygu kazkaip nelabai dar skaiciau, dar vis gyvenu savo pasaulyje, kur atrodo jokios knygos nepades, nors dabar galvoju gal ir galetu padeti.  ax.gif

Man asmeniskai, sita knyga dave labai daug! Tai nera knyga apie vyru ir moteru santykius...taciau perskaiciusi ja...visai kitaip pazvelgiau i viska!!! Ir supratau, kiek daug as galiu!!! tikrai rekomenduoju visoms, kas dar neskaite 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

šiandien taip smagu buvo keltis, taaaaaaaip kambary saulė įsišvietė.. wub.gif įtariu, tai geras ženklas bigsmile.gif bus puiki diena bigsmile.gif

D&G, ačiū, aš po truputį smile.gif su gerom emocijom po savaitgalio, nes vakar dieną ištryniau, kad nesimaišytų man lotuliukas.gif

GEROS DIENELĖS !!! 4u.gif

P.S. ryt saulė užtems, tai nepasiduokit blogom nuotaikom ir emocijom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 10 rugsėjo 2007 - 08:38