Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

Tai kad trisdešimtmečiai (dėmesio verti) jau beveik visi užimti
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 11, 15:08)
Tai kad trisdešimtmečiai (dėmesio verti) jau beveik visi užimti

Tai nereiškia, kad ir reikia susikoncentruoti į trisdešimtmečius biggrin.gif galbūt tavo gyvenimo meilei dabar keturiasdešimt - juk niekada negali žinoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 11, 14:07)
Tiesiog aš esu prieš tai, kad nurašyti vyrą vien dėl jo metų. Tai ir bandau prigalvoti visokių pliusų smile.gif
Niekada negali žinoti, kas kris į akį ar į širdį  bigsmile.gif

Tai aš ir nenurašau. Niekad nieko nenurašinėju, visad duodu progą žmogui pasireikšti. Va, mano karininkui buvo 29 smile.gif

QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 11, 14:17)
galbūt tavo gyvenimo meilei dabar keturiasdešimt - juk niekada negali žinoti wink.gif

fear.gif fear.gif na čia jau patologiška, jei susidėčiau su 40mečiu, jausčiaus kaip su tėvu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 11, 15:17)
Tai nereiškia, kad ir reikia susikoncentruoti į trisdešimtmečius  biggrin.gif  galbūt tavo gyvenimo meilei dabar keturiasdešimt - juk niekada negali žinoti wink.gif

Neduok Dieve user posted image
Atsakyti
Panos, nežiūrėkite į viską taip rimtai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš gi juokauju!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
smagiai jūs čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyyyle @ 2007 09 11, 14:24)
Panos, nežiūrėkite į viską taip rimtai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš gi juokauju!!!!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kad čia skaudi tema. Laukiam laukiam visos meilė, o ta meilė, pasirodo, pensininkas iš kokio Pavilnio. Nejuokauk taip, mes jautrios laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
O man visai patinka kartais iš savęs pačios pasijuokti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juk TOS meilės ir aš pati laukiu laukiu biggrin.gif
Atsakyti
teisingai, reikia ir iš savęs pasijuokti biggrin.gif
Atsakyti
O as pasiskaiciusi kaip kentejo abzoryte ir dxija, jau visai ir nebenoriu sulaukti tos meiles, nes kazkaip tokiu siaubingu kanciu kesti tikrai nenoreciau. Tada tikriausiai geriau jau vienai, karts nuo karto pazliumbti del to, padepresuoti ir viskas. verysad.gif ir toliau sau gyventi vienai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Xingute @ 2007 09 11, 14:59)
Tada tikriausiai geriau jau vienai, karts nuo karto pazliumbti del to, padepresuoti ir viskas.  verysad.gif ir toliau sau gyventi vienai  doh.gif

Na tai tokioj situacijoj jau geriau žliumbti ir depresuoti dėl kažko, o ne profilaktiškai, mano nuomone smile.gif Nes jei žliumbi dėl diedo, tai by default buvo kažkas prieš tai baisiai gero. Tai aš rinkčiausi žliumbti dėl to, kad buvo, o ne dėl to, kad nebūna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 11 rugsėjo 2007 - 15:18
Nė velnio! Aš už tai kad geriau mylėti beprotiškai, nei nemylėti visai thumbup.gif
O geriausia išmokti save valdyti ir mylėti su protu drinks_cheers.gif Tik vat tą ribą ne visi pajaučia ax.gif

Ale mane tai ką tik pribloškė.... Mano vienas senas geras draugas.. kuris jau 5 metai kaip vedes... šiandien pasakė kad niekada taip ir nenustojo manęs mylėti.. kad daug visokių buvo, ėjo praėjo jos pro jo gyvenimą, o aš taip ir likau širdyje visam gyvenimui ir vis dar mane giliai širdyje myli.... blink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

Tai aišku pasakiau, kad čia iliuzijos, kad aš jam kaip sese.. bla bla bla... na jis vistiek savo.. tia galiausiai nusukau temą apie jo vaikutį ir šiaip ne taip baigėsi ta tema....

Ale nu tik to dar man betrūko... Va še tau ir karma.. Kažkas atkentėjo dėl manęs.. Dabar kenčiu aš....

Nors su juo man nieko niekada nebuvo, tiesiog daug laisvalaikio kartu praleista, bet jis man visada buvo tik draugas.... Galbūt todėl ir liko toks stiprus jausmas, nes neparagautas vaisius....
Atsakyti