Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mūsų gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 11, 16:18)
Na tai tokioj situacijoj jau geriau žliumbti ir depresuoti dėl kažko, o ne profilaktiškai, mano nuomone smile.gif Nes jei žliumbi dėl diedo, tai by default buvo kažkas prieš tai baisiai gero. Tai aš rinkčiausi žliumbti dėl to, kad buvo, o ne dėl to, kad nebūna biggrin.gif

Bet kai zliumbi del to, kad nebuvo, tai tada bent jau man lengviau, pazliumbei ir toliau sau gyveni normaliai, o jau kai buvo (cia as turiu omenyje apie ta vienintele meile, o ne apie vienadieni ar savaitini rolleyes.gif ) ir sudauze sirdele i tokius smulkius gabalelius, kad atrodo niekada nusisirinksi ir nesuklyjuosi jos atgal, tada jau buna gyvenimas visiskai beprasmis, juodas, ir kiekviena diena buna kaip praleista paciame baisiausiame pragare verysad.gif labai bijau to skausmo, siaubingai bijau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Xingute: 11 rugsėjo 2007 - 15:31
Mane tai vakar pribloškė vienas senas draugas. Žinau, kad jis mane myli, bet vakar paskambino išgėręs, išsakė viską, kas ant širdelės guli: kad dėl manęs nemiega naktimis, kad iki Vilniaus dėl manęs ant kelių atšliaužtų. Ir dar sakė, kad atvažiuos su TV3 pagalba man pirštis. Na, juokas pro ašaras, bet nenoriu tokio "čiūdo" doh.gif
Atsakyti
Šakės biggrin.gif
TV3 pagalba tai būtų geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho, Kissa biggrin.gif
Atsakyti
Jis truputį psichiškai traumuotas, tai tikrai visko gali prisigalvoti. Bet šiaip - nuostabus žmogus - ir geras, ir švelnus, ir puikus kulinaras. Bet čia toks gyvenimo atvejis, kai negalioja posakis "niekada nesakyk niekada"
Atsakyti
Ką reiškia psichiškai sutraumuotas?

O jūs draugai nuo vaikystės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 09 11, 15:44)
kai negalioja posakis "niekada nesakyk niekada"

laugh.gif bet kad ir kaip ten būtų, Kissa, humoro jausmas tavo super biggrin.gif

O aš šian kelis kartus su "savuoju" msn plepėjom. Pirmas užkalbina, pati niekad nelendu smile.gif Ir kažkaip nieko, normaliai, niekas nedreba. Musiau geras ženklas biggrin.gif Tik kad nesuprantu prasmės juodai kas jam iš to - nu, mašiną ploviau, nu, prezentaciją darau, nu, dar bele ką. Kam to reikia? doh.gif

Ai, nu, galvoju, variantas tas, kad jis čia taip draugauja su manim, na, ryšį palaiko. Gi mes draugai, ar kažkaip ten.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugelis: 11 rugsėjo 2007 - 15:59
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 11, 16:45)
Ką reiškia psichiškai sutraumuotas?

O jūs draugai nuo vaikystės?  ax.gif

Nea, mes pažįstami maždaug 5 metus. Aš nesidomėjau, kas jam per trauma, gali būti paveldimumas

QUOTE(*Drugelis @ 2007 09 11, 16:58)
laugh.gif bet kad ir kaip ten būtų, Kissa, humoro jausmas tavo super  biggrin.gif

O aš šian kelis kartus su "savuoju" msn plepėjom. Pirmas užkalbina, pati niekad nelendu  smile.gif Ir kažkaip nieko, normaliai, niekas nedreba. Musiau geras ženklas  biggrin.gif Tik kad nesuprantu prasmės juodai kas jam iš to - nu, mašiną ploviau, nu, prezentaciją darau, nu, dar bele ką. Kam to reikia?  doh.gif

Kažkodėl neabejoju, kad jam Tavęs reikia 4u.gif
Atsakyti
Drugeli, šiaip sau nebūna.. bigsmile.gif O ypač pas Vyrus drinks_cheers.gif Įdomi tu jam ir nustok sukti galvą apie tai, ko nėra, bet su savo galvojimu tuoj imsi ir prisišauksi biggrin.gif
Atsakyti
Kas yra
Artumo Pilnatis?
Gal, kaip danguje,-
Sviesi naktis?...
Gal prazydes
Paslaptingasis Papartis?...
(Ne tai svarbu,
kad jau ne pirma karta...)

Artumo Pilnatis,-
Galbut, ir ta,
Kada
Pilna Taves
Laukimo...tustuma.

Kazkada man labai brangaus zmogaus rasyti zodziai 4u.gif
Dabar tik siaip grazus....anksciai zliumbdavau juos skaitydama tongue.gif
Atsakyti
Vilte, labai gražu wub.gif
Atsakyti
Tai kur visos supermylimiausios siandien sulindusios??? ramu ramu...as tai mokausi biskiuka, prie kompo lakstau, negaliu deramai susikaupti..bet egzamina islaikysiu!!!!!!! del visa ko kumstukus rytoj palaikykit uz mane wink.gif
Atsakyti