Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

Mano tik dabar pradejo rodyti pas ka nori eiti. Na tiesti rankas ar pas teti ar pas mama. O glaustis glaudziasi kai ilgiau nemato. Tada pakeliu ant ranku, apsikabina kakla rankutem. O pa duoda issizioja ir glaudzias ar prie zando ar prie smakro. Nezinau ar samoningai. Gal daugiau dantenas kososi g.gif
Atsakyti
Maniškis nuo 8 mėn pradėjo glaustytis prie manęs, per viską kambarį keliauja, kad tik prie mamos prisiglausti 4u.gif Jausmas nuostabus wub.gif
Atsakyti
mums 7men, tai musiske jau kai miegucio nori tai tada pas mane ant ranku apsikabinusi kisa galva po barzda, glaudziasi prie krutines, o jeigu su kokiu zaisliuku uzsigauna, ar dantukus suskausta tai kai paimi ant ranku apsikabina ir deda galva ant peties. o viena karta visai taip smagu buvo.. ritinejosi ji po lova tecio prieziuroj atsisedau ant krastelio o ji atseit pas mane nori zyzia.. sakau nu tai ateik.. atriedejo kaip margutis paemiau ant ranku prisiglaude.. jetau kaip gera buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gintale @ 2006 08 10, 15:12)
Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to  unsure.gif

Manau viskam savas laikas. Mano berniukui dabar 11 su puse menesio ir uzvakar jis pirma karta priejes pradejo glaustis savo galvyte. Ir ne tik prie manes, bet ir prie savo atvaizdo veidrodyje:) Ir dabar jau kelinta diena vis bando prie manes lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano mažučiui 7 mėn. tai jis jau nuo 6 mėn. mane "čiulpia"... apkabina ir įsisiurbia smile.gif aš žanduką atsuku, tai nučiulpta vaikštau biggrin.gif Kartais jis taip daro, kai valgyti nori, bet kartais tiesiog, kai nori pasimeilinti, prisiglausti... Puikus jausmas smile.gif... wub.gif
Atsakyti
sveikos,maniske ir jau glaudziasi prie manes ypac kai nori papulio smile.gif ir tiesia rankytes kai nori kad paimciau ,paimu o tada apkramto mane biggrin.gif
Atsakyti
Mano myluojasi nuo 7 mėn
Atsakyti
skaitau jūsų pastebėjimus ir šypsena veide wub.gif mano mažoji sakyčiau nuo 7 pradėjo kelti rankytes o nuo 8 priglaudžia galvytę, aišku mylimiausias tai tėtis jį kur kas ankščiau apkabino ax.gif wub.gif
Atsakyti
Maniskis nera is meiliuju schmoll.gif Prasosi ant ranku tik kai nori, kad panesiociau, o ne kad prisiglaustu. Buciuotis is viso nemegsta irnesakyk.gif Bet as pati ne is tu, kurie megsta daug glaustytis, tai neimu i galva. Sakau, kad is mamytes paveldejo biggrin.gif
Atsakyti
Keistai nuskambes, bet mano dukriukui tuoj 5men ir jau ji dabar apkabina ir buckina veiduka man ir teveliui wub.gif ax.gif
Atsakyti
Mano sunus jau koki menesiuka pradejo daryt "myliu-myliu", t.y. pasakau padaryk myliu-myliu, tai jis padeda galvyte ant mano peties. O bucki jau senokai duoda. Tik kazi, ar supranta to reiksme.
Atsakyti
Nuo 6 menesiu(db 7. smile.gif o siuo metu dar mokinasi buciuotis,tai ir pakandzioja ir paseilioja is tos laimes biggrin.gif
Atsakyti