Įkraunama...
Įkraunama...

Kada mažiukai pradėjo glaustytis?

Mano irgi nemegsta myluotis schmoll.gif O man taip norisi... verysad.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat nenori,gal dar per mazas, palauksiu verysad.gif
Atsakyti
maniske anksciau irgi jokiu buckiu nepripazino, ir neduok Dieve apkabinsi ja, tai taip cypt pradedavo, bet nuo 9.5 men pradejo pati duot buckiukus wub.gif o apsikabint nej pati neapsikabina, nej leidzia kad ja apkabinciau doh.gif
Atsakyti
maniske nei buciuojasi, nei glastosi, glaudziasi tik tada kai miegucio nori, bet siaip tai jos neuzmyluosi, bando sprukti, jaucias suvarzyta, gal dar maza blush2.gif taip noris kad atlektu [na, atropotu] iki manes ir apsikabintu, bet deja dar to teks palaukt jauciu 4u.gif
Atsakyti
Pradėjo glaustytis apie 9-10 mėn...oi kaip miela wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nuo 8 menesiu kai pasiguldydavau pas save ant pilvo tai man i kakla purksdavo, priseiliodavo lotuliukas.gif nes as jam ''pursku pursku'' i kakla visada darau. Siaip bando buciuotis, bet visada issiziojes ir tik tada kai jam uzeina meiles akimirka, o ne kai paprasau biggrin.gif
Atsakyti
visi tie vaikuciai buciuojasi issizioja, ir glaudziasi labiausiai kai pabari smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tairara @ 2011 03 02, 20:56)
visi tie vaikuciai buciuojasi issizioja, ir glaudziasi labiausiai kai pabari smile.gif

Mano bernioks reaguoja i rasyma "padaryk mamai myliu-myliu-myliu" - apkabina kakla savo mazom rankytem, issiziuoja ir stipriai stipriai prisispaudzia. Rezultatas: apseiletas veidas, keli israuti plaukai ir mano plati patenkinta sypsena smile.gif Nerealus jausmas. wub.gif
Pradejo tai daryti pries pora savaiciu... tai 7menesiu. thumbup.gif
Atsakyti
vaj.. laukiu nesulaukiu smile.gif))dabar jau tirpstu nuo to kai sypsosi kai pabuciuoju, o kai apkabins tai nzn kas su manim bus biggrin.gif
Atsakyti
mano kad ir mazuliukas, bet kai paimi ant ranku tai taip sypsosi ir prisiglaudzia. 4u.gif
Atsakyti
9,5 men "myliu, myliu" daro, o buciuotis (pirma simpatija buvo drauge veidrodyje lotuliukas.gif ) kokiu 7-8 men pradejo wub.gif
Atsakyti
Sąmoningai tai nuo 2 metukų.
Atsakyti