Maiškis nuo 6 mėn. galvytę padeda ant peties, rankytėmis apsikabina. Nežinau, ar čia meilumo apraiška, ar tiesiog pasaulį stebi kitu kampu
. bet vis vien labai malonu.

manajai 7 men ir 1 sav. "myliu myliu" nedaro
nors seip fiziskai dukryte labai gerai issivysciusi: sedi pati, sliauzia greitai, stojasi ir tupia, vedama net eina, ka ten eina... bega...

nors seip fiziskai dukryte labai gerai issivysciusi: sedi pati, sliauzia greitai, stojasi ir tupia, vedama net eina, ka ten eina... bega...

mano irgi, galvoja kad buciotis tai kandzioti, taip jau jam iseina

mano suneliui 8,5 mėn. , kartais atsumia kai apkabinu bet dėl to kad kažkuo tuo metu yra susidomėjęs ir nori su tuo kažkuo pažaist, o šiaip duodasi būt ir apkabinamas ir pabučiuojamas,
o šiaip manau svarbu kad mamytės rodytų švelnumą savo vaikams, ypač mergaitėms, nes pvz mano mama yra labai (net labai) rūpestinga , mylinti, bet vat vaikystėje neapkabindavo, nebučiuodavo (arba labai retai, nes neprisimenu), ir dabar man kažkaip gėda parodyt jai švelnumo jausmą, ją apkabint, pabučiuot, nors kartais norisi, vaikystėje nepripratino prie tų liuli liuli tai dabar man tai svetima,
todėl su savo vaiku kitaip elgiuosi
o šiaip manau svarbu kad mamytės rodytų švelnumą savo vaikams, ypač mergaitėms, nes pvz mano mama yra labai (net labai) rūpestinga , mylinti, bet vat vaikystėje neapkabindavo, nebučiuodavo (arba labai retai, nes neprisimenu), ir dabar man kažkaip gėda parodyt jai švelnumo jausmą, ją apkabint, pabučiuot, nors kartais norisi, vaikystėje nepripratino prie tų liuli liuli tai dabar man tai svetima,
todėl su savo vaiku kitaip elgiuosi
mano abu vaikai maziukai nemego

manoji,kai jau supranta,tai megsta,anksciau pykdavo

As tai saviskes irgi negaliu net apkabinti, stumiasi iskart, tipo MAMA NELYSK
nu bet tai tikiuosi kad veliau tas praeis, nes labai jau norisi savo mazyle pamyluoti o ji visiskai nesileidzia

Na mes dar labai mazuciai, bet bucinukai patinka.. kai buciuoju zandukus, pilvuka ar padukus - mano maziukas dazniausiai sypsosi ir pradeda po truputi garsu juoktis. matyt kutena.. nera geresniu akimirku uz sias.. tikra Dievo dovana..
Labai tikiuosi, kad paauges nestums manes i sali..

QUOTE(gintale @ 2006 08 10, 16:12)
Sveikos mamytes. Mazylei mano jau greit 11 men. Skaitau kaip kitos mamytes raso ir dziaugiasi kad ju vaikuciai jau moka "pa" daryti ir "oro bucinukus" siuncia. mano to nedaro. ji netgi sakyciau nemegsta kai ja apkabinam, pabuciuojam. stumia. sirdele del to skauda... nejau tokia nemeili augs... nesinori to 

Na,o db,gal jau rodo emocijas?

Maniskei aciu Dievuliukui labai patinka myliu myliu daryti...nieko nuostabiau nera, kaip apkabinti savo zuikyte ir ajusti kaip ji rankytem apima kakliuka, bei smarkiai prisiglaudzia
tikra palaima

QUOTE(ingridukas @ 2006 08 26, 12:29)
Maniskiui irgi tuoi 11men,nei buckio prasomas neduoda,nei apsikabina,o kai as tai padarau,stumia mane,arba rekia!
maniskis irgi nemegsta kad apkabintu

o maniškiui kaip nuotaika kartais myliu myliu ilgiausia galim daryti, o kitą kartą pasimuistė ir nubėgo......
bet jie auga ir labai keičiasi ir tam vaikučiui kur dabar nepatinka apsikabinimai, po kiek laiko tampa tikru mamos "rankinuku"

bet jie auga ir labai keičiasi ir tam vaikučiui kur dabar nepatinka apsikabinimai, po kiek laiko tampa tikru mamos "rankinuku"