Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(opalė @ 2007 09 24, 14:53)
O gal taip pat Zmonems brangiai pardave, tai sulauksim tik treciadieni blush2.gif  lotuliukas.gif

tai jau, poryt. ale vėl bus 10 lapų drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 24, 13:28)
schmoll.gif
man visai ne. kažkaip ir į save nepanaši  unsure.gif

drinks_cheers.gif man irgi schmoll.gif ...plaukus nusijuodinusi kaip..tikrai kad visai nepanasi i ta Lina is Mango.Man ji scenoj daug grazesne ,nei per savo vetuves ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~dina~ @ 2007 09 24, 12:53)

Man tai irgi nelabai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SANTA @ 2007 09 24, 17:56)
drinks_cheers.gif man irgi  schmoll.gif ...plaukus nusijuodinusi kaip..tikrai kad visai nepanasi i ta Lina is Mango.Man ji scenoj daug grazesne ,nei per savo vetuves  ax.gif

tai dazniausiai taip ir buna is didelio noro atrodyti graziai , kartais taip nusipuoši , kad doh.gif
Atsakyti
Rodė Linos vestuves per Super LT (LNK) mirksiukas.gif
Atsakyti
Negraži šukuosena, gaila, kad nelabai tose nuotraukose matosi, įdomu būtų daugiau pamatyt, lauksim ax.gif

Va, radau, šiek tiek suknelės matosi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kajune: 24 rugsėjo 2007 - 19:03
QUOTE(opalė @ 2007 09 24, 14:53)
NUOTRAUKU NUOTRAUKU NUOTRAUKU lotuliukas.gif
Kazkaip nerandu, kad daugiau kur butu aprasyta ir nufotografuota g.gif , kai tik rasit imeskit drinks_cheers.gif
O gal taip pat Zmonems brangiai pardave, tai sulauksim tik treciadieni blush2.gif  lotuliukas.gif

O kodėl trečiadienį? Juk Žmonės ketvirtadieniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajune @ 2007 09 24, 19:52)
Negraži šukuosena, gaila, kad nelabai tose nuotraukose matosi, įdomu būtų daugiau pamatyt, lauksim  ax.gif

Va, radau, šiek tiek suknelės matosi  ax.gif

user posted image

paziurejus per TV tai man ji labai graziai atrode, nors nuotraukose nemaciau to grozio, bet paziurejau tai labai patiko... 4u.gif
Atsakyti
[quote=doviliuke21,2007 09 24, 21:07]
paziurejus per TV tai man ji labai graziai atrode, nors nuotraukose nemaciau to grozio, bet paziurejau tai labai patiko... 4u.gif
[/quote

man tai ji super atrode. na aisku sukuosena gal nlb tiko prie suknute. bet ar tai svarbiausiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 09 24, 21:07)

Ale tikrai kad visai nieko atrode paziurejus per TV ..ko nepasakytum paziurejus i fotkes .Nors sukuosena tai ir per telika paziurejus nepatiko,bet visumoj thumbup.gif
Atsakyti
Gaila nemaciau per TV, bet nuotraukose jos sukuosena mano skoniui, tai siaip sau, jai sviesus plaukai graziau atrodo...
Atsakyti
nu va man ir nelabai jos sukuosena,tikejausi grazesnes ,ji tokia simpatiska mergaite.bet svarbu jai patiko
Atsakyti