Maciau Linos vestuves zmonese tai man jos nepaliko ispudzio. Suknele vidutiniska, sukuosena negrazi ( man tos retro stiliaus visiskai nepatinka, jai mano akimis palaidi plaukai jau geriau butu tike), puokste klaiki, pamerges kazkaip nelabai ziurejosi, kai ju tiekdaug buvo tai jau galejo vienodai apsirengti, tai nors efektas butu, o dabar tai viena su svarku, kita su kailiniais, nu nelabai kazkaip. Patiko Linos karoliukai ir Rimos sukuosena. Nezinau kodel kelioms Jusu ji baisi. Man kaip tik ji labai graziai atrode, solidziai, elegantiskai, liuks. Rima, kas liecia veida man buvo grazesne net uz jaunaja.
As tai isvis apakus. Rimos sukuosena, amberlife'as, nuotakos suknele ir nuometas klaikus, plius pre ko tos geltonos gelytes palydai? Plius labai nefaina ta "svyranti" puokste ir nujuodinti plaukai. Nors siaip Lina labai svytejo - tos akys matyt vieninteles ja ir puose...
Beje, vestuviu gigantiskumas - 12 poru palydos!!!! Na, tikiuosi, patys gerai pasvente ir yra lamingi
Aj cia is tos serijos ..nesvarbu ar grazu ,bet svarbu ,ne tokia kaip visų
Norint issiskirt ..galima ir graziasne ir idom.ir stilingesne sukuosena susigalvoti ..bet jau ne sitokia
Papildyta:
Aj cia is tos serijos ..nesvarbu ar grazu ,bet svarbu ,ne tokia kaip visų
Norint issiskirt ..galima ir graziasne ir idom.sukuosena susigalvoti ..bet jau ne sitokia
Ramunė Piekautaitė siuvo, parašyta gi straipsny
Kažkaip jaunikio kostiumas galėjo būt kitokios spalvos ar kažkaip labiau priderintas prie nuotakos suknės. Man asmeniškai visai nepatinka suknutės su trumpesniu priekiu, bet čia skonio reikalas. Suknutė gražiai jai prie figūros derėjo