Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(SANTA @ 2007 09 27, 16:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Bet Rimos sukuosena  blink.gif kazkas baisaus  unsure.gif..kaip pas mano bobulyte  doh.gif

O man tai graži rolleyes.gif , ne tokia, kaip visų thumbup.gif
Atsakyti
Maciau Linos vestuves zmonese tai man jos nepaliko ispudzio. Suknele vidutiniska, sukuosena negrazi ( man tos retro stiliaus visiskai nepatinka, jai mano akimis palaidi plaukai jau geriau butu tike), puokste klaiki, pamerges kazkaip nelabai ziurejosi, kai ju tiekdaug buvo tai jau galejo vienodai apsirengti, tai nors efektas butu, o dabar tai viena su svarku, kita su kailiniais, nu nelabai kazkaip. Patiko Linos karoliukai ir Rimos sukuosena. Nezinau kodel kelioms Jusu ji baisi. Man kaip tik ji labai graziai atrode, solidziai, elegantiskai, liuks. Rima, kas liecia veida man buvo grazesne net uz jaunaja.
Atsakyti
As tai isvis apakus. Rimos sukuosena, amberlife'as, nuotakos suknele ir nuometas klaikus, plius pre ko tos geltonos gelytes palydai? Plius labai nefaina ta "svyranti" puokste ir nujuodinti plaukai. Nors siaip Lina labai svytejo - tos akys matyt vieninteles ja ir puose...

Beje, vestuviu gigantiskumas - 12 poru palydos!!!! smile.gif Na, tikiuosi, patys gerai pasvente ir yra lamingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~dina~ @ 2007 09 28, 14:57)
Rima, kas liecia veida man buvo grazesne net uz jaunaja.

Nu nzn kur ta grozi jos matai . doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 28, 11:48)
O man tai graži  rolleyes.gif , ne tokia, kaip visų  thumbup.gif

Aj cia is tos serijos ..nesvarbu ar grazu ,bet svarbu ,ne tokia kaip visų lotuliukas.gif
Norint issiskirt ..galima ir graziasne ir idom.ir stilingesne sukuosena susigalvoti biggrin.gif..bet jau ne sitokia schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 28 rugsėjo 2007 - 17:21
QUOTE(SANTA @ 2007 09 28, 17:48)
Nu nzn kur ta grozi jos matai . doh.gif

Papildyta:
Aj cia is tos serijos ..nesvarbu ar grazu ,bet svarbu ,ne tokia kaip visų lotuliukas.gif
Norint issiskirt ..galima ir graziasne ir idom.sukuosena susigalvoti  biggrin.gif..bet jau ne sitokia  schmoll.gif

Prie ko ko čia serija ar dar kažkas? Čia iš tos serijos, jei tau negražu, tai ir visiems negražu? wacko.gif

Šiaip dėl skonio gi nesiginčijama mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šeštadienį (vakar) vedė olimpietis Alvydas Duonėla. čia straipsnis Įdomu būtų nuotraukas pamatyt smile.gif
Atsakyti
Nuotraukos čia
Atsakyti
QUOTE(Cica:) @ 2007 09 30, 13:06)

Nugi grazu smile.gif . Nuotakos suknele labai faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikkute @ 2007 09 30, 13:40)
Nugi grazu  smile.gif . Nuotakos suknele labai faina  smile.gif

drinks_cheers.gif aha, graži, turbūt kokio dizainerio kurpta g.gif
Atsakyti
o man tai nelabai suknyte patiko schmoll.gif
bet jaunoji neblogai atrode. si karta man jaunikis graziau uz jaunaja atrode tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 09 30, 17:42)
o man tai nelabai suknyte patiko  schmoll.gif
bet jaunoji neblogai atrode. si karta man jaunikis graziau uz jaunaja atrode  tongue.gif

O man abu negraziai atrode...... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 30, 16:36)
drinks_cheers.gif aha, graži, turbūt kokio dizainerio kurpta  g.gif

Ramunė Piekautaitė siuvo, parašyta gi straipsny mirksiukas.gif
Kažkaip jaunikio kostiumas galėjo būt kitokios spalvos ar kažkaip labiau priderintas prie nuotakos suknės. Man asmeniškai visai nepatinka suknutės su trumpesniu priekiu, bet čia skonio reikalas. Suknutė gražiai jai prie figūros derėjo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 30 rugsėjo 2007 - 17:58