Įkraunama...
Įkraunama...

Įžymybių vestuvės IV dalis

QUOTE(Lock @ 2007 09 24, 20:30)
O kodėl trečiadienį? Juk Žmonės ketvirtadieniais  g.gif

Maximoje jau treciadieni vakare zmones galima rasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sunbles @ 2007 09 25, 22:19)
Maximoje jau treciadieni vakare zmones galima rasti  lotuliukas.gif

tai kaip suprantu vakare pasipils informacijos srautas bigsmile.gif
Atsakyti
Nieko per daug "Žmonėse" nėra apie Linos vestuves. 2 puslapiai ir tiek unsure.gif .

O Rimos šukuosena man thumbup.gif , labai priminė N.Kidman heroję Vulf biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintarasa: 27 rugsėjo 2007 - 08:31
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 27, 09:30)
Nieko per daug "Žmonėse" nėra apie Linos vestuves. 2 puslapiai ir tiek  unsure.gif .

O Rimos šukuosena man  thumbup.gif , labai priminė N.Kidman heroję Vulf  biggrin.gif

na as dalyvavau vestuvese pusseseres ir mums kaip tik Palangoj reikejo po Linos eiti i baznycia. na issiskyre aisku tuom, kad buvo neispasakytai didelis burys zmoniu susirinkusiu, suknele nebuvom kazkuom isskirtine, su sukuosena nieko naujo neparode, tiesiog susisukavo, kaip kad buvo ant vieno albumo virselio smile.gif kalna geliu gavo, baznycia buvo ispuosta lelijomis ir zvakutemis. beje, aisku buvo susirinkusi visa lietuvos grietinele, pradedant bendziais uzbaigiant tv "zvaigzdem". bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 09 27, 10:37)
na as dalyvavau vestuvese pusseseres ir mums kaip tik Palangoj reikejo po Linos eiti i baznycia. na issiskyre aisku tuom, kad buvo neispasakytai didelis burys zmoniu susirinkusiu, suknele nebuvom kazkuom isskirtine, su sukuosena nieko naujo neparode, tiesiog susisukavo, kaip kad buvo ant vieno albumo virselio  smile.gif  kalna geliu gavo, baznycia buvo ispuosta lelijomis ir zvakutemis. beje, aisku buvo susirinkusi visa lietuvos grietinele, pradedant bendziais uzbaigiant tv "zvaigzdem". bigsmile.gif

Ir tos "grietinėlės" būry dalyvavo mano pažįstami, nes jaunikis - jų pusbrolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 27, 11:02)
Ir tos "grietinėlės" būry dalyvavo mano pažįstami, nes jaunikis - jų pusbrolis  bigsmile.gif

ot pasigyrei lotuliukas.gif as papasakojau ka maciau tongue.gif pasakiau, kad nieko ispudingo, tik kad vestuvese buvo a la "zvaigzdunu"... man patiko kai jaunoji zenge su jaunikiu pro baznycios vartus, tai atrode paprasti ir isimyleje zmones rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 09 27, 10:37)
na as dalyvavau vestuvese pusseseres ir mums kaip tik Palangoj reikejo po Linos eiti i baznycia. na issiskyre aisku tuom, kad buvo neispasakytai didelis burys zmoniu susirinkusiu, suknele nebuvom kazkuom isskirtine, su sukuosena nieko naujo neparode, tiesiog susisukavo, kaip kad buvo ant vieno albumo virselio  smile.gif  kalna geliu gavo, baznycia buvo ispuosta lelijomis ir zvakutemis. beje, aisku buvo susirinkusi visa lietuvos grietinele, pradedant bendziais uzbaigiant tv "zvaigzdem". bigsmile.gif

ko nenufotkyjot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(idile @ 2007 09 27, 11:06)
ot pasigyrei  lotuliukas.gif  as papasakojau ka maciau  tongue.gif  pasakiau, kad nieko ispudingo, tik kad vestuvese buvo a la "zvaigzdunu"... man patiko kai jaunoji zenge su jaunikiu pro baznycios vartus, tai atrode paprasti ir isimyleje zmones  rolleyes.gif

Nei gyriaus, nei ką - papasakojau, ką žinau tongue.gif .
Man irgi ten nieko įspūdingo schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(balta_lelija @ 2007 09 27, 11:38)
ko nenufotkyjot?  bigsmile.gif

kad nelabai rupejo, juk buvau pusseseres vestuvese, tai net nebuvo minties fitkinti zvaigzdunu, beto ir be manes jura fotografu buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarasa @ 2007 09 27, 09:30)
Nieko per daug "Žmonėse" nėra apie Linos vestuves. 2 puslapiai ir tiek  unsure.gif .

O Rimos šukuosena man  thumbup.gif , labai priminė N.Kidman heroję Vulf  biggrin.gif

Aha tikrai galejo nuotrauku daugiau idet...Butu bent kur akis paganyt.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 09 25, 21:44)
nu va man ir nelabai jos sukuosena,tikejausi grazesnes ,ji tokia simpatiska mergaite.bet svarbu jai patiko

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .Bet Rimos sukuosena blink.gif kazkas baisaus unsure.gif..kaip pas mano bobulyte doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SANTA: 27 rugsėjo 2007 - 15:42
QUOTE(SANTA @ 2007 09 27, 16:41)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif .Bet Rimos sukuosena  blink.gif kazkas baisaus  unsure.gif..kaip pas mano bobulyte  doh.gif

va va as Rimos is viso neatpazinau kol pro sali nepraejo... doh.gif tikrai jau jai netiko si sukuosena doh.gif
Atsakyti