Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

Mano dukrytei 1mienuo ir 2 savaites,geriam 2.5ml 3 kartus per diena ir tustintis pradejo dazniau,nes taip per 3 dienas tik viena karta unsure.gif mums taip gydytoja liepe gerti,kai vydurei susytvarkis dozes pasake mazinti bigsmile.gif o taip ir vaikas ramesnis tapo,maziau su pilvu kankinames,beveik nenaudojam espumizano,colinoxo,sab simplexo,viskas jau isbande buvom doh.gif nes preis tai ant ranku visa diena reikojo nesiot mirksiukas.gif
Atsakyti
mums 2 men,o viduriukai lb kieteja.. verysad.gif bandysim ir mes sita vaistuka,gal pades..
Atsakyti
As pati Duphalac naudojau,kai buvau nescia.Bet poveikio jokio nebuvo.Nei teigiamo,nei neigiamo.Tik kad britkus skonis.O savo maziui tai duodavau ramuneliu arbatos.Suveikdavo per kelias valandas thumbup.gif
Atsakyti
Galiu atiduoti Duphalac 200 ml .Galiojimas tikrai geras iki 2012m 4u.gif
Nupirkau suneliui ,bet taip ir nepanaudojom,neatidarytas.Gaila ismesti g.gif
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(rakste @ 2011 01 06, 13:44)
mums 2 men,o viduriukai lb kieteja.. verysad.gif  bandysim ir mes sita vaistuka,gal pades..
O mums nepadejo duphalac ,sunui davinejau,padejo tik forlax. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,ir mums yra problema su viduriu uskietejimu ir ko tik nedarem ir misinuka pakeitem is aptamil1 i aptamil comfort o poto i hipp3,ir arbatytes geriam ir kosytes grikiu ir avizu valgom o dabar ir duphalac pradejom gert,nepasakyciau kad kazkokie jie ypatingi vaistai nes viduriukai paskistejo tik nezymiai o gal as ju nepakankamai duodu,duodu 5ml per para ryte,gal daugiau reikia,mergaites gal ka galit patart,gyvenam uk tad cia nera nei slyvu sulciu nei tyreliu ar kokiu specializuotu misinuku,zadam atsisiust semper misinuka uzkietejusiems viduriukams gal ka galit patart,mums astuoni menesiukai.
Atsakyti
Mums gyd.skyre dufalaka taip:
Buvome 2.5m amziaus.Pirmiausia liepe padaryt klizma(su pompele prileist i tiesiaja zarna vandenuko).Pradejom nuo 2.5ml 3k/d.Jei nepasitustina per 3 dienas sios dozes,vakare klizma ir rytojaus diena 1 a.s.(5ml).Jei per 3d nepasitustina-vakare klizma-rytojaus diena 2a.s. dufalako ir t.t.Jei vaikas pasitustina ties kazkuria doze,po pasitustinimo jau duodam vienu arbat.sauksteliu maziau .Jie vel uzstrigo-vel didinam palaipsniui doze.Kartu buvo skirta ir linex ar bifovalis ir pan.
Galiu pasakyt,kad buvo visko.Jis mums kazkokiu salutiniu pozymiu nedave.Taciau labai didelio poveikio irgi nedare.Atrodydavo...jau jau jau padejo.Buvo taip ,kad nuo 5 a.s.3k /d nukeliavom ir zemyn-apsejom be jo.Bet atejo laikotarpis,kai buvome "dakeliave'iki 12 a.s. per d.tris kartus(kai buvome 4m).
Kulminacija atejo ,kai stovejau karta vaistineje dideleje eileje ir masciau -pirksiu eiline pakuote(o sudejus kiek as suselpiau farmacininkus pirkdama tokius kiekius vaistu)ir jau stiklinem girdysiu tai ,kas jau mums nepadeda.Isejau is eiles.......Padarem eilini karta klizma vakare ir abi su dukra bliovem ,nes supratau ,kad kazkokia padetis be iseities.Ieskojausi info kur galeciau ja nuvezti rimties tyrimams.Per ta laika kas 3d vis darydavom klizmas.Ir staiga po svaites jai tiesiog pramuse.Buvo kazkoks stebuklas.......Tustiname dabar ne kasdien,kas 2-3d bet savanoriskai ir be jokiu problemu.pirma mintis,kad dufalacas paskut.metu mums dare net atvirkstini poveiki,arba tiesiog turejome labai idomu sutapima.
Atsakyti
Mums ilgai tiko duphalac, cia matyt kaip organizmas priima, labai maziems nera toks jau didelis pasirinkimas prie uzkietejusiu viduriuku,

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.
Atsakyti
as pati kazkada naudojau si preparata doh.gif , tai man tokie spazmai uzeidavo, iki alpimo, pilva pusdavo baisiai, prakaitas pildavo, tai po poros doziu meciau i siuksline, o kai vaikams buvo uzkieteje viduriai, gyd irgi liepe duot to brudo tai net minciu nebuvo duoti, nes jei ir vaikams tas pats darosi pilvelyje kaip man tai baisu pagalvot unsure.gif
Atsakyti
Aš pati kartais tą vaistą pavartoju, bet tik išimtiniais atvejais, jei ilgai WC nebuvau.. bijau kažkaip priprasti.. O ir jausmas labai labai nekoks jo išgėrus.. unsure.gif
Atsakyti
Po gimdymo nesitustinau 12 paru.
Man gydytojai liepe gerti Forlax (berots toks pavadinimas). Nepadejo. geriau slyvu nuovira, nepadejo.
Visgi paskyre Duphalac, tai negalejau is lovos keltis, o pilvo skausmas, o raizymas, paciai asaros ciut ne krito, net neisivaizduoju koks jausmas vaikui nuo jo. Drauge sunui savo dave 7men, sake rekimas baisulinis, tai apsakiau , kam man taip buvo, susiamste ir nebedave. doh.gif
Atsakyti