Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

QUOTE(barclayte @ 2010 02 23, 22:05)
duphalac ne visiems tinka,man paciai buvo blogai nuo ju,ant vaiko net nebandyciau schmoll.gif Uzkietejus viduriams maziukui naudoju MICROLAX zvakutes,pacios geriausios ir neturi jokio salutinio poveikio thumbup.gif  thumbup.gif

O ar galima jas naudoti kai vaikas dar visai maziukas, tik trys menesiai?
Atsakyti
Aš tai jų akyse nesu mačiusi... Pamenu, kai savu laiku reikėjo dukrai, tai ne vienoje vaistinėje tik galvas pakraipydavo, sakė, kad nebūna žvakučių... Tik klizmutės.
Papildyta:
QUOTE(vilite9 @ 2010 02 23, 15:39)
Dekui uz patarima, bet tikrai ir slyvos ne stebuklas... Isbandziau as jas, viduriukus ir man ir maziukui palaisvino, bet tikrai ir pilvukus mums abiems labai pute...  verysad.gif  Aisku maziukas buvo ramesnis nei sugirdzius Duphalac, bet tikrai, Liepa18, tu teisi, su slyvomis irgi piktnaudziauti nereikia.
Dabar nebezinau ka dar bandyti... Kai kurie sako, kad pradejus primaitinti viskas susitvarkys... g.gif

Dažniausiai taip ir būna, kad pradėjus papildomai maitinti, viskas pasitvarko. Bet pvz. mano dukrai lyg šiol užkietėja, jei tik nepažiūrėsi... Reikia labai atsirinkinėti, kas tinka, o kas ne... Pvz. ateičiai - bulvės kietina, virtos morkos taip pat, o paprastai vaikučiai pradedami primaitinti nuo šių daržovių, bet mums dar blogiau buvo... Kai atėjo laikas, kada jau galėjo daugiau visko valgyti, tik tada pasitvarkė, atsirinkau kas jai tinka, kas ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 25 vasario 2010 - 17:33
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 02 25, 18:32)
Dažniausiai taip ir būna, kad pradėjus papildomai maitinti, viskas pasitvarko. Bet pvz. mano dukrai lyg šiol užkietėja, jei tik nepažiūrėsi... Reikia labai atsirinkinėti, kas tinka, o kas ne... Pvz. ateičiai - bulvės kietina, virtos morkos taip pat, o paprastai vaikučiai pradedami primaitinti nuo šių daržovių, bet mums dar blogiau buvo... Kai atėjo laikas, kada jau galėjo daugiau visko valgyti, tik tada pasitvarkė, atsirinkau kas jai tinka, kas ne..

Vaje, kai paskaitau tai siaubas kazkoks... Iki primaitinimo mums dar teks palaukti, bet jeigu bulves ir morkos kietina, tai nuo ko tada pradeti primaitinima??? Nes visur pataria, kad butent nuo bulves ir morkos reikia pradeti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite9 @ 2010 03 03, 20:20)
Vaje, kai paskaitau tai siaubas kazkoks... Iki primaitinimo mums dar teks palaukti, bet jeigu bulves ir morkos kietina, tai nuo ko tada pradeti primaitinima??? Nes visur pataria, kad butent nuo bulves ir morkos reikia pradeti... g.gif

Tai ankščiau laiko nepergyvenkite smile.gif Pradėsite nuo jų ir stebėsite savo vaikiuką... Jau tikrai pastebėsite, kad kažkas netinka, o tada jau su gydytoja tarsitės...
Atsakyti
Duphalac naudojau pati nėštumo metu. Rezultatas - jokio efekto. Skonis man siaubingai nepatiko. Pasiūlymas pradedančiom primaitinti - pradėkit nuo košių iš kruopu.Gal padės labiau pilveliams mažylių.
Atsakyti
nei man pačiai, nei sūnui duphalac nieko nepadėjo schmoll.gif o nuo jo dar ir vidurius pučia... doh.gif
Atsakyti
mum labai padejo,pas mus labai uzkieteje viduriai buvo,kai dare kaku tai zvege ne savu balsu,jau taip tada issigandau,klizmute ta ileidau,tai normalei tada isejo,bet kiek zinau klizmuciu daugiau 2ju dienu negalima,tai paskambinau daktarei pasake duphalaca nupirkt,tai jau ta pacia diena per pietus daviau isgert,o vakare sumaisiau su pienu..tai nakti ojojoj kai papile skystai tai papile iki pazastu issiterliojus buvo doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
na mano ne toks jau maziukas, beveik 6 metai. o uzkieteje viduriaii paskutiniu metu, turim si vaista. o ta doze 5 ml -10 ml i diena 1 kart ja reikia duot ar tris kart per diena?
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 17, 21:22)
na mano ne toks jau maziukas, beveik 6 metai. o uzkieteje viduriaii paskutiniu metu, turim si vaista. o ta doze 5 ml -10 ml i diena 1 kart ja reikia duot ar tris kart per diena?

Šiaip aprašyme turėtų būt viskas parašyta...
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 06 17, 21:57)
Šiaip aprašyme turėtų būt viskas parašyta...

na parasyta bet man kazkaip neaiskiai: nurodyta doze 5-10 ml.visa doze pageidautina isgerti is karto. paskui rasoma HEPATITINE PREKOMA IR KOMA (kas cia per vienas?) 30-50 ml 3 kart per diena.
na nesupratau ka sta prekoma ir kaip gert?
Atsakyti
Tai manau geriausiai bent iki vaistinės nueiti ir paklausti...
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2010 06 18, 08:01)
na parasyta bet man kazkaip neaiskiai: nurodyta doze 5-10 ml.visa doze pageidautina isgerti is karto.  paskui rasoma HEPATITINE PREKOMA IR KOMA (kas cia per vienas?) 30-50 ml 3 kart per diena.
na nesupratau ka sta prekoma ir kaip gert?

viena karta dienoj gerti, geriausia ryte pries valgi
Atsakyti