Įkraunama...
Įkraunama...

Duphalac nuo vidurių užkietėjimo

QUOTE(Linetė @ 2009 04 24, 21:19)
Oi pažįstama situacija, vargom nuo pirmų gimio parų iki 4 metų  doh.gif Baisu prisimint  doh.gif Tyrimus visokius darė, nikeo nerasdavo, mažė ištisai klykdavo nuo pilvo skausmo, net naktim ir pati nekakojo, tik vaistai padėdavo ir klizmutės. Su maistu tai problema buvo, nes labai nevalgi ir skysčių negerianti mergina pas mus. Tai vargom nerealiai iki 4 metų. Tada mums nustatė astmą ir rado alergiją, bet ne paprastą o kryžminę, dar ir dabar nežinom daug derinių nuo ko alergija prasideda. Bet kažkaip nuo tų 4 metų įvyko lūžis ir ažė pradėjo daugiau valgyt ir gert ir kuo daugiau valgė tuo dažniau ir lengviau pradėjo pati be vaistų tuštintis. Taigi, išvada gydytojų, kad viduriai kietėjo nuo vidinės alergijos, o kai ažiau valgė sutriko peristaltika  doh.gif Ta liga, kaip sakoma išaugama, kai pradės su laiku valgyt viskas pradės gerėti. Taigi laikykitės, manau viskas bus gerai, dabar tik vaistukai gali padėt jeigu dėl maisto ir gėrimų nelabai kas išeina.  wub.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif Bandysim pradziai del alergijos tirtis.
Bet mums kai ir jums - nedaug valgo ir mazai geria. Baisu tik, kad kol "isaugs" tiek gerdami vaistu nepakenktume dar labiau verysad.gif
Tik va pas mus nuo gimimo nebuvo jokiu problemu, o va nuo 2 metuku kazkaip prasidejo. g.gif
Atsakyti
Viena karta bandem si vaista mums nepadejo frusty.gif , vaistineje dave forlaxa sake kad jis efektyvus viduriu uzkietejimui tai zinokit tiksliai mums jis buvo efektyvus, turiu savo vaistineleje, bet dabar jau koks pusmetis neturim viduriu uzkietejimo tai labai dziaugiuosi kad nereikia jokiu vaistu biggrin.gif
Atsakyti
Šiaip tai Duphalac nuo vieno karto tikrai nepadės, neverta ir bandyti dėl vieno karto... ax.gif
Atsakyti
Na ta prasme ne viena karta bet kai buvo viduriu uzkietejimas tai kelias dienas vartojom bet rezultato nebuvo, vaikui ispustas pilvas kaip balionas ir prakakinti niekaip negali vistiek tai lekiau i vaistine kad ka nors kita duotu tai va ir dave ta forlaxa.
Atsakyti
Sveiki ir mes turim ta problemele doh.gif Mano lialkai pusantro menesio,tai daktare pasake gert duphelaxa po 2,5ml bet lapelije parasyta kad kudikiams reikia duot po 5ml o kaip jus duodat?????
Atsakyti
sveiki ar gali but kad nuo duphelaco mano lialka isbere ir pradejo kakoti zaliai????Nes mes jai duodavom tuteli misinuka ja berdavo tai daktare paskire aptamil alergiskams vaikams bet berimas nepraeina o dar labiau atsiranda,nuo hipoelerginio misinuko nemanau kad bertu tai lieka tik nuo daphelaco
Atsakyti
suneliui buvo 2,5 metu,tai turejom didziule problema del viduriu uzkietejimo,gulejom ligonineje,dare tyrimus mes itare zarnu susiaurejima.Bet nepasitvirtino.Mes sugerem visa buteliuka Duphalac ir mums padejo thumbup.gif Nuo to laiko problemu nebeturim thumbup.gif
Atsakyti
Man paciai irgi prirase Duphalac, tai karta ir pati esu vos ne sienom laipiojus nuo to putimo, bet viduriu kietejima tai tikrai sutvarko. Sako gydytojas, kad ilgiau vartojant turi zarnynas priprast ir ne taip pusti, bet as tai pastoviai nevartoju, tik pastebejau, kad labai svarbu nepadaugint, pradejau gert mazesnes dozes, tai tada tikrai gyvent galima. mirksiukas.gif , bet maziukams tai turbut daug atsargiau reiktu, gal ir nuo organizmo cia kas priklauso. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 03 birželio 2009 - 09:24
as pati ji gerau nieko jis man nepadejo labai pilva pute ir raize
Atsakyti
na, as cia biski ne i tema, bet kai maze neprakakojo kelias dienas, gydytoja sake nusipirkt duphalac, tai gavos taip, kad nupirkom ir as, ir vyras doh.gif
mums viduriukai ir siaip susitvarke, tai nugerem tik pora doziu, taciau antras buteliukas net nepraimtas. Sakau gal kam reikia, parduociau pigiau, nes man juk ner ko laikyt, o dar dvieju buteliuku blink.gif doh.gif
naujo nepraimto buteliuko (200ml) galiojimas iki 2011.07
jei ka, tai rasykit i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwa @ 2005 02 18, 12:44)
Sveikos, mielos mamytes, sedziu uztinusiom nuo verkimo akim prie neto, ir nusprendziau pasidalinti su jumis savo karcia patirtim...tikiuosi jus busit atsargesnes blink.gif .
Mano kleckiukui dabar 6 men. Turim problema kaip ir daugelis,- kieteja viduriai.. blink.gif . Buvau daug ka isbandzius ir slyvu tyreles, ir obuoli, ir aliejuka darzovineje koseleje...Paskutinius kartus tik microlax gelbedavo..zinau, negerai, bet.. Tai va, nusprendziau isbandyti duphalac..daug kas ji taip gyre...Antra vartojimo diena prasidejo siaubas... cry.gif ...Vaikas mano visada iki siol buvo teigiamas, as ji su vyru vadinam''lempute'', nes visad sypsosi ir juokias..O vakar vakare staiga pradejo klykti nesavu balsu, prie pilvo prisiliest neleido, kojas lankstant klyke...As is to siaubo maniau isprotesiu..Viduriai uzkieteje tikrai negalejo but, nes tustinosi diena pries..Klyke istisai, nuo 17.00 iki 21.00.....Iki tol jis niekad neklykdavo, jei ka skaudedavo, pazirzedavo ir tiek..Vaisto anotacijoj buvo paminetas toks salutinis poveikis kaip pilvo skausmai, bet nepagalvojau, kad butent maniskiui tas salutinis poveikis gali pasireiksti..kaip sakoma, visiem kitiem, tik ne man.. g.gif ..Nakti pora kartu spiege, ryte..vaikas vel rekia, gal kiek maziau nei vakar, bet...liudnas mano zvirblelis, ''uzgeso'' mano ''lempute'', gaila vaiko..ech per mano kvaila galva schmoll.gif ..O dar turint omeny, kad buves toks atvejis, kai chirurgai operavo moteriske, pagerusia ilgiau dufalako, ir siai ant
operacinio stalo zarnos sprogo..tai suvis graudu cry.gif .Tikiuosi mano mazulelis atlaikys, ir jus, tikiuosi nepamirsit mano skaudzios patirties, kai noretit skirti si tfu prakeikta vaista... blink.gif

aciu tau aiwa, kad pasidalinai savo skaudzia patirtimi,...mes su dukryte kankinames su uzkietejusiais viduriukais jau trecias menuo,... verysad.gif niekas nepadeda,...skaudu ziureti,... verysad.gif ir kaip tik pamaniau isbandyti ta duphalac, nes girdejau, kad padeda,....tik negaledama prisiminti pavadinima, ilindau cia paziureti, kaip tiksliai vadinasi, ir iskart ant tavo zinutes uztaikiau,.... blink.gif labai dziaugiuosi kad butent tavo zinute perskaiciau, nes kiti dazniausiai giria,...tai iskart man visos mintys ji naudoti isgaravo,... blink.gif aciu tau,....niekas nezino gal ir maniskei butu salutinis poveikis pasireiskes,.... verysad.gif dar karta aciu ir tikiuosi jums su mazyliu viskas gerai,...daug sveikateles jums,.... 4u.gif
Atsakyti
niu as ir taip pat naudojau savo maziui,bet tikrai nieko panasaus nebuvo kaip va tavo maziui unsure.gif kiekvieno zmogucio organizmas skirtingas,ir vaistukai gal veikia skirtingai.na bet stprybes mamytems su maziais,visos ta iskentejom.Tikrai sunku.Pasitarkite su gydytojais jei bijote ko panasaus smile.gif
Atsakyti