Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Mea @ 2007 09 10, 18:15)

o kodėl atsisakysi? blink.gif taigi darbuokis sau ramiai dar aštuonis mėn mirksiukas.gif
Papildyta:
nu ką o aš buvau pas K. ax.gif tai sakė nemažai šansų nėštumui ax.gif
ir dar ką sakė... biggrin.gif sakė, kad kairė kiaušidė labai padidėjus ir gali trūkti,o tokiu atveju išsilietų kraujas į pilvą ir reiktų operuoti  blink.gif taigi negalima sportuoti, šokti, kilnoti, nešioti, būti pasilenkus ir t.t... doh.gif čia normaliai viskas? jum taip yra buvę?

Na, jei siom dienom netycia suzinociau, jog esu nestuke.gif tai likciau sitam darbe ir tupeciau ant biuletenio ilga laika ir daznai. Bet manau, kad nesu nestuke.gif , nes kai gine pasake, kad normalaus folikulo nemato 12 CD, tai su smileysex.gif: visai nesistengem blush2.gif
O jei iseiciau i ta kita darba budama nestuke.gif , tai kazkaip nei biuletenio noretusi imt, nebent super reiketu, ir siaip, nemanau, kad butu sazininga nuslept, kad jau esi nestuke.gif
Bet sakau, tikiuosi, kad ir darba gausiu, ir pastosiu bent po keleto menesiu 4u.gif

Mano kiausides irgi yra didesnes nei norma... O kad jos gali trukti tai nemanau, nebet ten kazkas kitko yra g.gif Trukti gali jei buna hiperstimuliacija, ar cista... bent kiek as zinau... unsure.gif

QUOTE(milima @ 2007 09 10, 18:36)
taip Amade tu  good.gif , ir gerai kad pasiryzai keisti darba, nes jau kazkaip tavo pasakojimai apie bose net man nervukus gadino  gun_bandana.gif ,tikiuosi ir linkiu kad greitai pereisi i daug geresni ir malonesni darba

pasiryzau labai rimtai ir sakau, manau, kad reiks pora menesiuku su nestuke.gif planavimais palaukti...

QUOTE(milima @ 2007 09 10, 18:41)
nemanau kad reiketu atsisakyti darbelio  g.gif , juk bent jau septynis menesiu iseitu padirbeti, jau vis geriau butu, nei senam darbe klausytis trenktos boses ir dar bunant nesciai

Atsakyti
o dėl tos kiaušidės - nežinau kodėl schmoll.gif neilgai liko laukti kol bus viskas aišku tongue.gif
Atsakyti
As galvoju pakartot kraujo tyrimus. LH , FSh ir T. Siandien buvau nuejus i klinika del visa pikto pasitikrinau cholesteroli ir gliukoze. Tai va viskas norma. Pas mane biocheminiai kraujo tyrimai puikus, o hormoniniai doh.gif nors zinoma buna ir blogesniu ir pastoja.

Siaip mergytes nenusiminiau kad nepastojau per pirma stimuliacija. Labiau liudziu kad turiu tokia bjaurybe kaip PKS. Sunku pazabot tokia liga kai net priezasties nezinai kodel ji atsirado. Dabar mastau kad meciau sportuot pries metus ir priaugau 4 kg svorio. Tai va bandysiu gristi prie sporto ir vel pratintis is leto prie fizinio kruvio ir suaktyvinsiu biski medziagu apykaita.
Atsakyti
Sveikutės, su pergale thumbup.gif , aš čia apie kašį cool.gif
Aile, gaila, kad nepavyko, bet antra stimuliacija gal tikrai pavyks, to tau ir linkiu mirksiukas.gif
QUOTE(Diija @ 2007 09 10, 11:48)
Laba diena visoms  4u.gif  Šioj temelėj esu naujokė. Pagal progesterono parodymus (21 c.d. - 2,03) man nevyksta ovuliacija, gydytoja rekomendavo stimuliuoti. Kadangi šį cikla buvau išvykusi į užsienį, tai stimuliacijos nedariau. Tačiau kadangi negėriau Duphastono nuo 16 c.d. pastebėjau, kad man O požymiai pasirodė tik 20 - 22 c.d.  (ciklas yra ilgas ir nereguliarus). Ar gali taip būti, kad prieš tai geriamas Duphastonas nuo 16 c.d. man ir blokavo ovuliaciją? Ar galima PRG tyrimą daryti vėliau nei 21 c.d., nes kaip suprantu tą dieną turėtų būti pikas, bet gi jeigu ciklas yra daug ilgesnis, tai ir pikas įvykta vėliau? Ir kiek laiko reikia gerti vaistukus stimuliuojant, ir kurią c.d. reikia stebėti rezultątą? Nepykit kad varginu tokiais neišmanėliškais klausimais  blush2.gif

Pirmiausia pačiai spręsti apie O pagal požymius, tai tikrai neefektyvu. O gali jausti merginos, kurios jau seniai leidžiasi Ovitrelį ar Pregnilį ir tikrai žino, kada joms turi įvykti O, tada tuos požymius jau galima teisingai įvertinti.
Antra, šiaip gydytojai neturėtų skirti Duph, jei tikrai neįsitikino, ar ji tikrai įvyko, tai jei tau iš lemputės paskyrė gerti nuo 16 c.d. Duph, be echo, tai greičiau keisk ginę.
O apie stimuliacijas, berods, mergaitės jau parašė ax.gif

Amade, tai gal tikrai pakeisi, pakeisi darbą, pasikeis atmosfera, nereiks taip nervintis ir iš kart nestuke.gif , tai būtų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 09 10, 22:21)
Antra, šiaip gydytojai neturėtų skirti Duph, jei tikrai neįsitikino, ar ji tikrai įvyko, tai jei tau iš lemputės paskyrė gerti nuo 16 c.d. Duph, be echo, tai greičiau keisk ginę.
O apie stimuliacijas, berods, mergaitės jau parašė ax.gif

Siaip nesuprantu giniu kurios skyria taip atlaidziai duphastona. Skaiciau vienos gines konsultacijas internete tai manau reikia gun_bandana.gif , kaip klaidina mergaites. doh.gif O dar kazkada masciau pas ja gydytis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 10, 21:28)
Siaip mergytes nenusiminiau kad nepastojau per pirma stimuliacija. Labiau liudziu kad turiu tokia bjaurybe kaip PKS. Sunku pazabot tokia liga kai net priezasties nezinai kodel ji atsirado. Dabar mastau kad meciau sportuot pries metus ir priaugau 4 kg svorio. Tai va bandysiu gristi prie sporto ir vel pratintis is leto prie fizinio kruvio ir suaktyvinsiu biski medziagu apykaita.

Na, aš nemanau, kad tame priežastis ax.gif , aš tiek priaugu per savaitę, jei nežiūriu ką valgau rolleyes.gif Aš buvau net 12 kg priaugus, o vėliau numečiau 15 ir vis viena jokio rezultato ax.gif Na, bet sportas tikrai tik į gerą, bentmintys bus užimtos ir aš laukiu rugsėjo pabaigos, kada pas mus prasidės aerobika ax.gif
Atsakyti
labukas rytukas flirt.gif eisiu siandien pirkt NT, zinau, kad per anksti testuotis ir neturiu vilciu pamatyt II, bet del viso pikto, jei gauciau teigiama atsakyma is to darbo... blush2.gif tikiuosi mmm ateis siom dienom ir neprivers manes nervintis... tongue.gif

Del Duph, as si cikla siuliau ginei, kad pradeciau gert nuo 16 CD, nes pas mane nemate jokio normalaus folikulo, tai maniau, su Duph bent mmm ateis nesierzine... Bet gine liepe negert, sako, maza ka, gal O bus veliau, gal ka... sake, jei mmm neateis iki kokios 35 dienos tada ateit pas ja... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas
As vakar buvau pas giniu, liepe ateit po Ovitrelio suleidimo, taigi viskas gerai, gleivine 7.5 mm. Liepe dabar ateit kito ciklo 10-12 c.d. Tai nesuprantu jis man nestimuliuos, aisku pas mane folikulai auga, bet si cikla 18 c.d. buvo 18 mm folikulas, tai gana velai. Gal man jis koki gonali skirs, nezinau ka galvoti. O gal man nereikes kito ciklo, kaip butu gerai kad tapciau nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytukas mergytės 4u.gif
Prašyčiau išbraukti mane iš sąrašų, arba pridėti prie manęs prierašą "planavimas laikinai sustabdytas"
su rimtais planavimais grįšiu pas jus kogero po 5 mėnesiukų, nes MB reikia gydymo... taip, kad...
bet jūsų aš nepaliksiu - vis užsuksiu pas jus, pažiūrėsiu kaip laikotės, palaikysiu laiminguosius kumštukus ir "sirgsiu" už visas, kad tik kuo greičiau išsikeltumėt į kitą - nestuke.gif skyrelį ax.gif
sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 09 11, 08:23)
Labas rytukas mergytės  4u.gif
Prašyčiau išbraukti mane iš sąrašų, arba pridėti prie manęs prierašą "planavimas laikinai sustabdytas"
su rimtais planavimais grįšiu pas jus kogero po 5 mėnesiukų, nes MB reikia gydymo... taip, kad...
bet jūsų aš nepaliksiu - vis užsuksiu pas jus, pažiūrėsiu kaip laikotės, palaikysiu laiminguosius kumštukus ir "sirgsiu" už visas, kad tik kuo greičiau išsikeltumėt į kitą -  nestuke.gif  skyrelį  ax.gif
sėkmės visoms  4u.gif

Kaip gaila doviler, kad nutraukei planavima. Bus idomu kad po 5 men siame skyrelyje sedes. As jauciuo tuo metu nuo stimuliaciju ilsesiuos. Ai velnias zino kamdarysiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 11, 08:29)
Kaip gaila doviler, kad nutraukei planavima. Bus idomu kad po 5 men siame skyrelyje sedes. As jauciuo tuo metu nuo stimuliaciju ilsesiuos. Ai velnias zino kamdarysiu. smile.gif

man irgi gaila, kad tenka priverstinai ilsėtis, na, bet ką padarysi... ax.gif per tą laiką pasportuosiu - pakūsiu blush2.gif
o čia grįžus tikiuosi nei vienos čia neberasti mirksiukas.gif
o man atrodo, kad tu nesiilsėsi, o jau sėkmingai auginsi savo pilvelį nestuke.gif mirksiukas.gif iš visos širdies ir labai nuoširdžiai visoms mergytėms to linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 10, 12:37)
man ir žiauriai tokios bangos užeina  doh.gif darbe juokias, kad klimaksas prasidėjo  smile.gif

smile.gif prisiskaiciau as vakar apie tas bangas tai sianakt kai uzejo, miegot negalejau smile.gif o pries tai nieko nebudavo... smile.gif ot kaip veikia saviitaiga smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aile @ 2007 09 10, 21:28)
Dabar mastau kad meciau sportuot pries metus ir priaugau 4 kg svorio. Tai va bandysiu gristi prie sporto ir vel pratintis is leto prie fizinio kruvio ir suaktyvinsiu biski medziagu apykaita.

o man gydytojas patare nepersistengti su sportu, nes aktyviai sportuojant kazkas ten gaminasi, nepamenu pavadinimo ir tai trukdo augti kiausineliams. Sake joga ir baseinas kaip tik tai ko reikia, su joga irgi nepersistengt ir nepersitempt. Nes sake nedideli fiziniai kruviai veikia palankiai.
Ir dar vakar perskaiciau viena idomu dalyka - jei nori pastoti, negalima naudoti jokiu lubrikantu sekso metu (netgi seiliu) nes tai zaloja spermiukus. Ot tai nezinojau... blush2.gif
Atsakyti