Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Apie progesterona. Siaip progesterono koncentracija kraujyje didziausai buna 7 dienas po Ov. Jei Ov ivyko 14CD tai 21 CD (14+7) paprastai yra tiriamas.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 09 09, 16:17)
O pas ką tu eini, jei nepaslaptis?  blush2.gif gal pas Salygienę..aš vis noriu pas ją užsirašyt, bet vis nedrąsu keisti ginę  ax.gif

Aš einu pas Jaseliūnienę, o apie Sąlygienę aš savo nuomonę turiu cool.gif
Atsakyti
assa.gif na ku... buvau tam antrajame pokalbyje didis.gif su generaliniu diriku daugiau nei valanda plepejom. tongue.gif Man ispudis visai thumbup.gif Dar reiks keleto pazistamu, kurie gali apie ta firma ka nors zinot, paklausinet. ax.gif Zadejo ryt-poryt duoti atsakyma ir kazkaip tikiu, kad mano atveju jis bus teigiamas... rolleyes.gif Aisku, pagyvensim pamatysim, bet tikiuosi palikau jam gera ispudi, juk as protinga motera triniti.gif hihihi.gif
Atsakyti
sveikutes, pasidariau neseniai testa, I sad.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 09 10, 17:21)
sveikutes, pasidariau neseniai testa, I  sad.gif

blink.gif as galeciau tau atiduoti dar viena I... Bo man jau gal kvepia nauju darbeliu, tai kazkaip nestuke.gif jau ir nebe taip labai norisi hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 09 10, 18:21)
sveikutes, pasidariau neseniai testa, I  sad.gif

o tu dar pasikartok ryte, nes rytiniame šlapime daugiau to nėštumo hormono, tai gal į vakarinį dar nereaguoja mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 09 10, 18:27)
blink.gif  as galeciau tau atiduoti dar viena I... Bo man jau gal kvepia nauju darbeliu, tai kazkaip  nestuke.gif  jau ir nebe taip labai norisi hihihi.gif

kažkaip man atrodo, kad tau bus kaip zakon podlasti, kai labiausiai nenorėsi, tada ir pastosi pati be jokių pastangų hihihi.gif
Atsakyti
tai kad jau 15DPO, dariausi puodeli, sako jis jautrausias. nors ir pozymiu jokiu nejauciu, turbut mmm uzsilaike po stimuliacijos jei taip gali buti
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 09 10, 17:48)
kažkaip man atrodo, kad tau bus kaip zakon podlasti, kai labiausiai nenorėsi, tada ir pastosi pati be jokių pastangų  hihihi.gif

tai as to ir bijau, dabar sia sav turi mmm ateit doh.gif BT apie 37 laikos, bet nezinau, kada O buvo, nes BT tik praeita sav pradejau matuot kai jau buvo pakilus... unsure.gif Tai sakiau jei ka tai treciadieni darysiuos testuka ir jei ka, tai atsisakysiu to darbo... Nesakysi pirma savaite, ups as nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(adaida @ 2007 09 10, 17:50)
tai kad jau 15DPO, dariausi puodeli, sako jis jautrausias. nors ir pozymiu jokiu nejauciu, turbut mmm uzsilaike po stimuliacijos jei taip gali buti

Aha, man irgi po pirmos stimuliacijos BT laikesi 18 dienu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 10, 18:09)
assa.gif na ku... buvau tam antrajame pokalbyje didis.gif su generaliniu diriku daugiau nei valanda plepejom.  tongue.gif Man ispudis visai  thumbup.gif  Dar reiks keleto pazistamu, kurie gali apie ta firma ka nors zinot, paklausinet.  ax.gif Zadejo ryt-poryt duoti atsakyma ir kazkaip tikiu, kad mano atveju jis bus teigiamas...  rolleyes.gif  Aisku, pagyvensim pamatysim, bet tikiuosi palikau jam gera ispudi, juk as protinga motera triniti.gif hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Amade @ 2007 09 10, 19:07)
tai as to ir bijau, dabar sia sav turi mmm ateit  doh.gif  BT apie 37 laikos, bet nezinau, kada O buvo, nes BT tik praeita sav pradejau matuot kai jau buvo pakilus...  unsure.gif  Tai sakiau jei ka tai treciadieni darysiuos testuka ir jei ka, tai atsisakysiu to darbo... Nesakysi pirma savaite, ups as  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aha, man irgi po pirmos stimuliacijos BT laikesi 18 dienu  doh.gif

o kodėl atsisakysi? blink.gif taigi darbuokis sau ramiai dar aštuonis mėn mirksiukas.gif
Papildyta:
nu ką o aš buvau pas K. ax.gif tai sakė nemažai šansų nėštumui ax.gif
ir dar ką sakė... biggrin.gif sakė, kad kairė kiaušidė labai padidėjus ir gali trūkti,o tokiu atveju išsilietų kraujas į pilvą ir reiktų operuoti blink.gif taigi negalima sportuoti, šokti, kilnoti, nešioti, būti pasilenkus ir t.t... doh.gif čia normaliai viskas? jum taip yra buvę? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 10, 18:09)
assa.gif na ku... buvau tam antrajame pokalbyje didis.gif su generaliniu diriku daugiau nei valanda plepejom.  tongue.gif Man ispudis visai  thumbup.gif  Dar reiks keleto pazistamu, kurie gali apie ta firma ka nors zinot, paklausinet.  ax.gif Zadejo ryt-poryt duoti atsakyma ir kazkaip tikiu, kad mano atveju jis bus teigiamas...  rolleyes.gif  Aisku, pagyvensim pamatysim, bet tikiuosi palikau jam gera ispudi, juk as protinga motera triniti.gif hihihi.gif

taip Amade tu good.gif , ir gerai kad pasiryzai keisti darba, nes jau kazkaip tavo pasakojimai apie bose net man nervukus gadino gun_bandana.gif ,tikiuosi ir linkiu kad greitai pereisi i daug geresni ir malonesni darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 09 10, 19:15)
sakė, kad kairė kiaušidė labai padidėjus ir gali trūkti,o tokiu atveju išsilietų kraujas į pilvą ir reiktų operuoti  blink.gif taigi negalima sportuoti, šokti, kilnoti, nešioti, būti pasilenkus ir t.t... doh.gif čia normaliai viskas? jum taip yra buvę? ax.gif

o tai kodėl ji tokia didelė g.gif
Atsakyti
nemanau kad reiketu atsisakyti darbelio g.gif , juk bent jau septynis menesiu iseitu padirbeti, jau vis geriau butu, nei senam darbe klausytis trenktos boses ir dar bunant nesciai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Mea @ 2007 09 10, 19:15)
Papildyta:
nu ką o aš buvau pas K. ax.gif tai sakė nemažai šansų nėštumui ax.gif
ir dar ką sakė... biggrin.gif sakė, kad kairė kiaušidė labai padidėjus ir gali trūkti,o tokiu atveju išsilietų kraujas į pilvą ir reiktų operuoti  blink.gif taigi negalima sportuoti, šokti, kilnoti, nešioti, būti pasilenkus ir t.t... doh.gif čia normaliai viskas? jum taip yra buvę? ax.gif

blink.gif , o gal zinai kokio dydzio, nes mano siaip labai jau iseina is normos ribu, bet niekada niekas nera sakes kad del to gali buti kokiu tai problemu unsure.gif , truputi sunerimau unsure.gif
Atsakyti