Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

labas mergaitės smile.gif

mes vakar pradėjom "gamyba", o kaip bus šiandien nežinau. Jau ir vakar MB blogai jautės, o šiandien visai blogai atrodė, bet išėjo į darba. Antibijotikų negeria, tik šiaip visokių vaistukų sugirdau, tai nžn kaip jausis po darbo.. Bijau, kad šis ciklas bus vėjais paleistas sad.gif
Atsakyti
Siandien susitariau su daktaryte del gimdos nuotraukos. Jam man darys rugsejo 20 diena 9 val. (per mano gimtadieni smile.gif )
Dabar pakartosiu kai kuriuos tyrimus, teks seimos daktaro iskaulyti siuntima. Ir viskas bus ok. Su vaistais irgi jau susitariau kur pirksiu tad lauksim rezultato.
Atsakyti
blndz kaip tu gyveni? ka jauti?
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2007 09 11, 11:24)
blndz kaip tu gyveni? ka jauti?

prasidėjo mmm. tai vat taip ir gyvenu. pykčio priepuolis jau praėjo, dabar laukiu atostogų ir darysiu pertrauką nuo visų planavimų, nes kitaip dar psichiką tvarkyt prisireiktų po to.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 09 11, 11:28)
prasidėjo mmm. tai vat taip ir gyvenu. pykčio priepuolis jau praėjo, dabar laukiu atostogų ir darysiu pertrauką nuo visų planavimų, nes kitaip dar psichiką tvarkyt prisireiktų po to.

console.gif gal ir teisingai, reikia pailseti, o tai jei busi mana su nestabilia psichika tai nieko gero g.gif
Atsakyti

Istikruju nerealiai groja per nervus. doh.gif Reik kazkaip laikytis karoc. Man tai tik pirma stimuliacija. O reik daryt moteroms kurios jau trecia baige ir be rezultatu. Greit smileysex.gif ziuresiu kreivai smile.gif
Atsakyti
man tai keistai su tais nervais... labai daug nervų ir ašarų buvo planuojant pirmą, o dabar buvau nusiteikus, kad ilgai užtruks, tai kažkaip nieko ir nesitikiu net blush2.gif labai nustebčiau jei būtų greitas rezultatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2007 09 11, 12:31)
man tai keistai su tais nervais... labai daug nervų ir ašarų buvo planuojant pirmą, o dabar buvau nusiteikus, kad ilgai užtruks, tai kažkaip nieko ir nesitikiu net blush2.gif labai nustebčiau jei būtų greitas rezultatas ax.gif

As galvoju jei taip sunkiai sekas su tuo pastojimu. Tai antra vaika planuosiu tada kai tik atsigausiu po pirmojo gimdymo. Nes siaip visad norejau augint 3 vaikus. O dabar nezinau kaip bus
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 09 11, 13:10)
As galvoju jei taip sunkiai sekas su tuo pastojimu. Tai antra vaika planuosiu tada kai tik atsigausiu po pirmojo gimdymo. Nes siaip visad norejau augint 3 vaikus. O dabar nezinau kaip bus

ar ne per anksti tokiam pesimizmui? mirksiukas.gif
nori trijų - bus trys smile.gif
Atsakyti
Svekutės ax.gif , nors žiūriu naujienos tai nekokios unsure.gif
QUOTE(indiga @ 2007 09 11, 08:08)
Labas rytas
As vakar buvau pas giniu, liepe ateit po Ovitrelio suleidimo, taigi viskas gerai, gleivine 7.5 mm. Liepe dabar ateit kito ciklo 10-12 c.d. Tai nesuprantu jis man nestimuliuos, aisku pas mane folikulai auga, bet si cikla 18 c.d. buvo 18 mm folikulas, tai gana velai. Gal man jis koki gonali skirs, nezinau ka galvoti. O gal man nereikes kito ciklo, kaip butu gerai kad tapciau nestuke.gif

Tai jau tikrai tik gonalį tokiu metu gali skirti ax.gif , krapštyk pinigėlius biggrin.gif

QUOTE(doviler @ 2007 09 11, 08:23)
Labas rytukas mergytės  4u.gif
Prašyčiau išbraukti mane iš sąrašų, arba pridėti prie manęs prierašą "planavimas laikinai sustabdytas"

Kažkoks didelis Š.... Ko taip nesiseka mums senbuvėms unsure.gif , užsisedėjom čia jau tikrai per ilgai doh.gif
Merginos, jau ko ko, bet jums dideliausios kantrybės ir aišku gerų rezultatų. Gal poilsis bus tik į gerą... Kažkuri rašėt, kad einat pas psichologą, gal mums reikėtų visoms susiburti ir kartu ten apsilankyti, nes jaučiu, kai vėl pradėsiu maratoną, tai tokia pagalba man tikrai bus ne prošalį ax.gif
Einu ir aš ryt pas ginių, reiks rimtai pakalbėti ir stverti jautį už ragų biggrin.gif
Atsakyti
labuka, labai smagiai pasisedejom ofise per pietus alc.gif: gossip.gif: tai ir nesijaucia, tokio nusikalimo per diena tongue.gif

Eisiu pakeliui i namus testuka nusipirkt ax.gif Dar is tos firmos neskambijo, bet vis tiek pasidarysiu, jau siandien kokia 10 DPO tai drasiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 09 11, 16:00)
labuka, labai smagiai pasisedejom ofise per pietus alc.gif: gossip.gif: tai ir nesijaucia, tokio nusikalimo per diena  tongue.gif

Eisiu pakeliui i namus testuka nusipirkt  ax.gif  Dar is tos firmos neskambijo, bet vis tiek pasidarysiu, jau siandien kokia 10 DPO tai drasiai.  ax.gif

Lauksim rezultato,Amade bigsmile.gif
Atsakyti