Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(indruze68 @ 2014 03 02, 12:35)
O pas kokia gydytoja imat nedarbingumus?As dabar buvau pas infektologe,dave 3d.,ir daugiau neapsiima,sako dar nesusidurusisu tokiais ligoniais.Gal prasitesti pas seimos?

MAn duoda šeimos gydytoja.
Atsakyti
Sveikos

o man dar iškilo klausimas- o tą biopsiją visiems visiems daro? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 03 02, 17:50)
Sveikos

o man dar iškilo klausimas- o tą biopsiją visiems visiems daro?  blush2.gif

Manau ,kad visiems.Nes nuo kepenu bukles skiria vaistus.
Man iš pradžiu bijojo daryti,nes trombocitu mažai buvo.Bet ,kai Kaune ištyre krauja su mikroskopu,tai pasirodo,užtenka ju biopsijai daryti.

Na va mano savijauta po vaistu leidimo ši savatgali ,šiek tiek lengvesne,yra temperaturos,bet ne tiek kiek praeita karta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 02, 13:34)
O jus senai sergate hepatitu C? g.gif

as parasiau tik apie neigaluma, jo derinima su darbu, tik tiek
pati turiu taip vadinama 2 grupe
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 02, 21:13)

Na va mano savijauta po vaistu leidimo ši savatgali ,šiek tiek lengvesne,yra temperaturos,bet ne tiek kiek praeita karta. thumbup.gif

labai labai dziaugiuosi :-)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu va pasidariau kraujo tyrimus šiandien,kaip ir nujaučiau,kraujas pasilpes.Tai dabar plius Tardyferona rysiu. doh.gif Vyrui jau juokiausi,sakau jau man valgyti ,kaip ir nebereikia.Ryte vaistai,per pietus vaistai,vakare irgi vaistai.Savaitgali plius i pilva dar. biggrin.gif
Atsakyti
Kokiems kepenų rodikliams padidėjus galima įtarti hepatitą? Bendras ir tiesioginis bilirubinas padidėję. Visi kiti kepenų rodikliai norma, tik AST šiek tiek mažiau nei norma. Dar nedaug padidėjęs didelio tankio cholesterolis, mažo tankio cholestorolis šiek tiek sumažėjęs.

Pilnas echoskopijos tyrimas darytas daugiau nei pries 1,5 metų, viskas gerai buvo ir su kepenim ir su tulžies pusle.
Atsakyti
Apie hepatito turejima ar neturejima suzinosi tik is spec.tyrimu.Pirma karta jie man buvo mokami.Kepenu fermentu kiekis nelabai ka ir parodo.Daug metu bilirubinas buvo normoj,o hepatita turejau.Paprasti kraujo tyrimai tau nieko del hepatito nerodys.
Atsakyti
kita savaite ir mums biopsija.. kiek daugmaz laiko reikia laukti atsakymu?
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 03 05, 17:44)
kita savaite ir mums biopsija.. kiek daugmaz laiko reikia laukti atsakymu?

2-3 savaites.
Atsakyti
Šakės kaip viskas ilgai... Kol paskirs gydymą, tai man ir į darbą reiks grįžti po dekreto...
Apie padidėjusius kepenų fermentus sužinojau sausio viduryje, po to 3 savaites laukiau dėl hepatito patvirtinimo ar paneigimo, tada gal 2 ar 3 savaites laukiau pas infektologę konsultacijos, dabar jau beveik 3 savaites laukiu kraujo tyrimų atsakymų kuriuos paskyrė infektologė. Tai įtariu dar teks laukti eilėje biopsijos, o tada dar ir biopsijos atsakymų 3 savaites.... O tada vėl eilė pas infektologę.... doh.gif doh.gif doh.gif Kiek daug brangaus laiko praeina...
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 03 05, 18:29)
2-3 savaites.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti