Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(indruze68 @ 2014 02 28, 19:17)
Mes irgi su vyru nusprendem jo pusei nesakyti.Zinai,nesupratau,kodel darbas su maistu gali priklausyti nuo gydytojo?Liga yra liga,ir kazkokie ten istatymai reglamentuoja kur gali dirbti,o kur ne.Del grupes nedirbanciam nieko nezinau,o dirbantys turi isbuti 120d.,,ant biuletenio,, be to nieko neapgausi,kraujo tyrimai parodo kokia tavo bukle.Gal kas ir klaidingai mano suprasta buvo,bet tiek zinau. Blogumai man tai banguoja.Kartais po susileidimo blogiau,kartais kazkaip paveluotai-pries susileidima.Nervukai ziezirbuoja.Pasakau sau:viskas praeina,ir sitai praeis.Ir visos mes ISKESIM,ar ne?

Aš nedirbu,bet stoviu DB,tai man gydytoja dabar rašo nedarbingumo lapeli.O apgaudineti ,tai juk niekas nesiruošia.Nes pvz pas mane tyrimai tai labai blogi,kepenu irgi.dar plius pas mane trombocitopenija yra. verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes mergikes 4u.gif

Kaip sekasi? Kaip jauciates? Uogele, jei neklystu, tau siandien turejo leist vaistus?
Norejau paklaust, o kas ir kur (ar poliklinikoj) jums juos leidzia?

Atsakyti
As susileidau vakar,visada pati susiduriu.Labai paprasta.Uogele,jei tyrimai blogi,tai turetum gauti grupe.Jau vien tam,kad siuo metu nesugalvotu tau pasiulyti darbo,reiketu prasyti.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 28, 14:02)
Beje,šeimos gyd sake paklausti ,gydančio gydytojo,ar negali skirti grupes man.Bet jaučiu,kad ne. g.gif

Kaip tie gydytojai moka atsifutbolinti,klauskit ir ne kartą,o jei galit ir su lauknešėliu
Mano kaimynei buvo limfmazgių vėžys,ir ką jūs manot,grupę paskyrė tik kai pati pradėjo klausinėt ir tai tik po pusės metų.
Atsakyti
Man atrodo,jeigu bloga savijauta,blogi tyrimai,tai turi duoti.Tik gal reikia isbuti su ned.pazyma tas 120d.?Mane gydanti gastroenterologe sake,kad geriau nedarbingumo pazymos,o ne grupe.Didesni pinigai,atseit.Vis tiek ta senoviska 2-aja retai duoda,o su 3 gali dirbti.Darbdaviai nelabai megsta tokius etatinius ligonius.Bet cia tik man taip atrodo,nes po 6men. gydymo visai padoriai jauciuosi.Kaip bus toliau matysim.
Atsakyti
Va biuleteninkų tai nemėgsta,o turinčius nors kokią neįgalumo grupę,net labai,jie gauna subsidijas iš valstybės,už jų įdarbinimą,o jei nori gali ir nesakyt darbadaviui,kad turi neįgalumą,taigi gausi dvigubai ir uždarbį ir neigalumo išmokas
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 03 01, 16:33)
Sveikutes mergikes  4u.gif

Kaip sekasi? Kaip jauciates? Uogele, jei neklystu, tau siandien turejo leist vaistus?
Norejau paklaust, o kas ir kur (ar poliklinikoj) jums juos leidzia?

Aha,vakar leidausi.PAti susileidžiu.Nieko ten sudetingo,bakst i pilvuka arba i šlauni ir viskas. biggrin.gif

QUOTE(indruze68 @ 2014 03 01, 17:46)
As susileidau vakar,visada pati susiduriu.Labai paprasta.Uogele,jei tyrimai blogi,tai turetum gauti grupe.Jau vien tam,kad siuo metu nesugalvotu tau pasiulyti darbo,reiketu prasyti.

Apie kovo 20 d važiuosiu pas gastro ,reikes užklausti.O nedarbinguma aš jau turiu nuo sausio 22 d.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2014 03 01, 21:10)
Va biuleteninkų tai nemėgsta,o turinčius nors kokią neįgalumo grupę,net labai,jie gauna subsidijas iš valstybės,už jų įdarbinimą,o jei nori gali ir nesakyt darbadaviui,kad turi neįgalumą,taigi gausi dvigubai ir uždarbį ir neigalumo išmokas

nei vieno darbdavio nepagausite del neigalumo,
kad ji turite visada yra informuojama sodra ir imones buchaltere , skaiciuodama alga, pamato tai,
kiek pamenu kas turi taip vadinama 2 grupe, neapmokestintas pajamu dydis yra 600 lt, o ne 470,
neigalumas visiskai neitakoja gaunamos algos, tik darbdavus gali jums pasakyti, kad gal jus nepajegus dirbti kaskoki darba ir pasiulyti maziau moketi,
isduodant neigaluma, gaunamas israsas, kuriame nurodyta ko negalima jums dirbti,
tai tiek mano ziniu del neigalumo ir darbo
Atsakyti
Ai dar ,kai eisiu pas gydytoja šeimos trečiadieni,paprašysiu,kad krauja paimtu.Kažko man mano savijauta nepatinka. schmoll.gif Silpna,jegu trukumas.Ar tik nebus pasilpes vel kraujas mano.O gal čia vaistu poveikis?Vakar net baisu pasidare,išsiskalbiau,išemiau skalbinius iš skalbenkes,o jau sudžiauti nebeužteko jegu.Atrodo,kad bučiau bulviu lauka nukasusi.Pagulinejau,pailsejau ,paskui susidžioviau. unsure.gif Visada buvau turbo moteris,o dabar pišššš.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 03 02, 13:32)
kad ji turite visada yra informuojama sodra ir imones buchaltere , skaiciuodama alga, pamato tai,
kiek pamenu kas turi taip vadinama 2 grupe, neapmokestintas pajamu dydis yra 600 lt, o ne 470,
neigalumas visiskai neitakoja gaunamos algos, tik darbdavus gali jums pasakyti, kad gal jus nepajegus dirbti kaskoki darba ir pasiulyti maziau moketi,
isduodant neigaluma, gaunamas israsas, kuriame nurodyta ko negalima jums dirbti,

sory uz klaidas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2014 03 02, 12:32)

O jus senai sergate hepatitu C? g.gif
Atsakyti
O pas kokia gydytoja imat nedarbingumus?As dabar buvau pas infektologe,dave 3d.,ir daugiau neapsiima,sako dar nesusidurusisu tokiais ligoniais.Gal prasitesti pas seimos?
Atsakyti