Įkraunama...
Įkraunama...

Hepatitas C

QUOTE(indruze68 @ 2014 02 26, 15:59)
Siandien per 5 gydymosi men. pasiemiau biuleteni.Jauciuosi s...,Kazkokia pasiklydusi erdveje.Maniau taip gerai gydymas ir praeis,bet interferonas sukloste savaip.Man kuo toliau tuo blogiau.Kitiems kiek zinau,pradzia buna sunki,o man atvirksciai.Fuu,kaip cia iskenteti...Jau ir asarele reikia ,nereikia byra.

Užuojauta verysad.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis- manau visos laiko kumščius už tave 4u.gif

Aš būtent to ir bijau, kad rugsėjį grįžus į darbą nereiktų imti nedarbingumo.... Jei taip atsitiktų- valdžia paprašytų išeit, nes pas mus nesicackina. Arba dirbi super gerai, arba eini lauk.... verysad.gif O kol sėdžiu su mažąja namie, tai padės tėvai išgyventi sunkiausias dienas.

Indruze, Uoga3, ar jums jau pasakė kiek laiko reiks gydytis? Nuo ko tai priklauso? Nes skaičiau kad gydymas gali būti nuo 0,5 iki 1 metų. Kaip pas jus? Klausinėju, nes man gi dar nepaskyrė- laukiu kraujo atsakymų kovo 10 dieną. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruze68 @ 2014 02 26, 14:59)
Siandien per 5 gydymosi men. pasiemiau biuleteni.Jauciuosi s...,Kazkokia pasiklydusi erdveje.Maniau taip gerai gydymas ir praeis,bet interferonas sukloste savaip.Man kuo toliau tuo blogiau.Kitiems kiek zinau,pradzia buna sunki,o man atvirksciai.Fuu,kaip cia iskenteti...Jau ir asarele reikia ,nereikia byra.

LAikykis ,Indruze 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu visoms tuo pačiu ir sau tik stiprybes 4u.gif Man ir vakar dar net pakilo vakare temperatura.TAi sakau vyrui praktiškai busiu pastoviai su temperatura,nes šeštadieni vel leistis vaistus. unsure.gif
QUOTE(zorka @ 2014 02 26, 18:59)
Užuojauta  verysad.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  laikykis- manau visos laiko kumščius už tave  4u.gif

Aš būtent to ir bijau, kad rugsėjį grįžus į darbą nereiktų imti nedarbingumo.... Jei taip atsitiktų- valdžia paprašytų išeit, nes pas mus nesicackina. Arba dirbi super gerai, arba eini lauk....  verysad.gif O kol sėdžiu su mažąja namie, tai padės tėvai išgyventi sunkiausias dienas.

Indruze, Uoga3, ar jums jau pasakė kiek laiko reiks gydytis?  Nuo ko tai priklauso? Nes skaičiau kad gydymas gali būti nuo 0,5 iki 1 metų. Kaip pas jus? Klausinėju, nes man gi dar nepaskyrė- laukiu kraujo atsakymų kovo 10 dieną.  blush2.gif

MAn pasake ,kad reikes metus gydytis. unsure.gif O priklauso ,koks genotipas pas tave yra,kokia tavo kepenu bukle.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 3: 27 vasario 2014 - 08:16
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 27, 09:15)
MAn pasake ,kad reikes metus gydytis. unsure.gif O priklauso ,koks genotipas pas tave yra,kokia tavo kepenu bukle.

Stiprybės ir tau Uogele 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vakar vyras telefonu kalbėjo su anyta, tai ji pasakojo, kad jų kaimynų dukra prieš keletą metų irgi sužinojo kad kažkur pasigavo Hepatitą C. Gydėsi ir dabar sveika. Tad laikykitės merginos- mes nugalėsim thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zorka @ 2014 02 27, 09:01)
Stiprybės ir tau Uogele  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Vakar vyras telefonu kalbėjo su anyta, tai ji pasakojo, kad jų kaimynų dukra prieš keletą metų irgi sužinojo kad kažkur pasigavo Hepatitą C. Gydėsi ir dabar sveika. Tad laikykitės merginos- mes nugalėsim  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Zorka,tai ,kitaip ir buti negali.Mes TURIM pasveikti. biggrin.gif O kiek esu girdejusi,tai iš tikruju ,jei žmogus gydosi,tai yra pagydoma liga. thumbup.gif
Atsakyti
Negirdejau,kad po pimo karto kas pasveiktu,gydyma kartoja.Tas parazitas linkes vis islysti.Mano mamai po pirmos terapijos atsinaujino po3men.Tada vel gydesi,tik jau puse metu su 3 vaistais.Dabar jau2m. nerasta.Jei neranda viruso 3m. laikoma,kad isgijai.Tai tiek zinau.
Atsakyti
As kazkur skaiciau kad gydymas priklauso nuo serganciojo amziaus ir kt. dalyku... Na kad jis gali atsinaujinti, tai irgi skaiciau. Dar skaiciau, kad kontrole paliekama visam likusiam gyvenimui...
Atsakyti
Mergytes,o kaip su darbu aplamai yra...Ar niekas nekreipia demesio ,jei pvz darbas susijes su tiesioginiu maisto gaminimu? g.gif
Klausiau gydytojo,tai sako vieni kreipia ,kiti ,ne. g.gif
Atsakyti
Man buvo keista,kai paklausus gydytojos ar galiu dirbti su maistu{viesajam maitinime),ji atsiverte kazkokia knyga ir pasake,kad negalima dirbti tik sergant tuberkulioze.Is tikruju nesitaskai gi krauju i visas puses. biggrin.gif O tu darbe sakei kuo sergi?AS nesakau niekam,net vyro gimines nezino.Darbe paaiskinau kad leidziuosi bjaurius vaistus,o nuo ko kam reikia zinoti.Pati supranti,kokia musu visuomenes tolerancija,tuo labiau,kad daug kas bijo sios ligos.
Atsakyti
QUOTE(indruze68 @ 2014 02 28, 13:41)
Man buvo keista,kai paklausus gydytojos ar galiu dirbti su maistu{viesajam maitinime),ji atsiverte kazkokia knyga ir pasake,kad negalima dirbti tik sergant tuberkulioze.Is tikruju nesitaskai gi krauju i visas puses. biggrin.gif O tu darbe sakei kuo sergi?AS nesakau niekam,net vyro gimines nezino.Darbe paaiskinau kad leidziuosi bjaurius vaistus,o nuo ko kam reikia zinoti.Pati supranti,kokia musu visuomenes tolerancija,tuo labiau,kad daug kas bijo sios ligos.

Šiuo metu nedirbu niekur ,sedžiu namie. unsure.gif
O aš savo ligos neslepiu,vyro gimine nežino,nes jiems neidomu,jiems tik jie patys idomus. biggrin.gif O šiaip mano visa puse žino,draugai žino.Kažkaip visi normaliai prieme. thumbup.gif

Aš net užklausa rašiau i MAisto veterinarijos kažkokia ten istaiga,nebepamenu pavadinimo,kalusiau del darbo su maistu,tai sako ,nuo šeimos gydytojo priklauso.
Beje,šeimos gyd sake paklausti ,gydančio gydytojo,ar negali skirti grupes man.Bet jaučiu,kad ne. g.gif
Atsakyti
Mergikes, juk namie valgyt gaminat? As per 11 metu vyro neuzkreciau, tikiuosi ir neuzkresiu... Zinoma, dabar su peiliu ar kokiom tarkom elgiuosi zymiai atsargiau... Visada turedavau ir turiu tokius guminius pirstukus jei isipjaunu pirsta.
Manau taip pat elgciausi dirbdama darbe su maistu.

Del slepimo tai nei per daug skelbiu, nei slepiu. Zino artimiausi seimos nariai ir kelios artimiausios drauges. Dar nieks nenusisuko ir neatstume, kaip tik labai supranta kaip jauciuosi ir palaiko moraliskai.

O vyras vakar prasitare kad kazka daro, kad man dar vienus metus nereiktu dirbt- ir vaikams demesio skirt galesiu daugiau, ir gydytis galesiu ramiai, nesibaimindama kaip reiks dirbt jei bus labai bloga savijauta....

O kaip jus jauciates? Gal praejo didieji blogumai?
Atsakyti
Man tai ,kaip ir praejo,bet ,kaip manau,iki šeštadienio ,kol kita doze leisiuosi. smile.gif Nors vakar dar toks šaltkretis krete,bet tingejau temperatura matuotis,nes savijauta visai gera buvo.
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2014 02 28, 15:02)
Šiuo metu nedirbu niekur ,sedžiu namie. unsure.gif
O aš savo ligos neslepiu,vyro gimine nežino,nes jiems neidomu,jiems tik jie patys idomus. biggrin.gif O šiaip mano visa puse žino,draugai žino.Kažkaip visi normaliai prieme. thumbup.gif

Aš net užklausa rašiau i MAisto veterinarijos kažkokia ten istaiga,nebepamenu pavadinimo,kalusiau del darbo su maistu,tai sako ,nuo šeimos gydytojo priklauso.
Beje,šeimos gyd sake paklausti ,gydančio gydytojo,ar negali skirti grupes man.Bet jaučiu,kad ne. g.gif

Mes irgi su vyru nusprendem jo pusei nesakyti.Zinai,nesupratau,kodel darbas su maistu gali priklausyti nuo gydytojo?Liga yra liga,ir kazkokie ten istatymai reglamentuoja kur gali dirbti,o kur ne.Del grupes nedirbanciam nieko nezinau,o dirbantys turi isbuti 120d.,,ant biuletenio,, be to nieko neapgausi,kraujo tyrimai parodo kokia tavo bukle.Gal kas ir klaidingai mano suprasta buvo,bet tiek zinau. Blogumai man tai banguoja.Kartais po susileidimo blogiau,kartais kazkaip paveluotai-pries susileidima.Nervukai ziezirbuoja.Pasakau sau:viskas praeina,ir sitai praeis.Ir visos mes ISKESIM,ar ne?
Atsakyti