Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

miegodavom siauruteje, dabar turime placia ir niekas nepasikeite nepametam vienas kito, kaip ir anksciau miegu po brangiojo sparneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglencija: 29 birželio 2008 - 19:56
QUOTE(spyglencija @ 2008 06 29, 20:51)
miegodavom siauruteje, dabar turime placia ir niekas nepasikeite nepametam vienas kito, kaip ir anksciau miegu po brangiojo sparneliu mirksiukas.gif

Mes irgi kazkada miegojom ant taip vadinamos sofkutės, man buvo žiauriai blogai, truko vietos ir pan. doh.gif
Bet kai isigijome nauja plačia lova situacija ne kiek nepasikeitė doh.gif Nes MV mane pastoviai nustumia į lovos kraštą cray.gif
Atsakyti
pas mus miegamajame taip pat pakankamai plati lova:)taciau kad ir kokio platumo ji butu miegojimo stilius vistiek nepasikeistu lotuliukas.gif mes visada miegame po viena anklode, apsikabine arba susikglaude, todel retai isnaudojame visa lovos ploti:)))
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 06 19, 15:02)
Aš už dideles, plačias lovas, nu bet tik ne už atskiras antklodes ax.gif

ir uz dideles ir uz placias ir uz atskiras antklodes as, nebent ta antklode pagal lova pasiuta lotuliukas.gif nes po standartines stumdytis tai ziauriai nemegstu ax.gif
ypac kai vyras viska susiglemzia, o as lieku salti net nepradejus normaliai miegoti doh.gif tai vien del to nakti turiu kelinetis n kartu kad antklode atsiimt doh.gif
bet is esmes nuo to ir dvi antklodes neapsaugo biggrin.gif paskutiniu metu vyras grazina tradicija miegot po viena - uj tiksliau jis miega po viena, o as miegu be nieko doh.gif lotuliukas.gif cia vadinasi - miegam po viena antklode rolleyes.gif lotuliukas.gif gerai, kad vasara biggrin.gif
Papildyta:
uj as cia ziuriu ne i tema pavariau apie tas antklodes lotuliukas.gif bet matyt lovos ne tiek aktualu forumietems, kiek antklodziu skaicius..
jei ka as uz didele lova, man patinka tokia kokia turim - didele ir patogi viskam wub.gif
Atsakyti
nu as manau kad santykiams jokio skirtumo tikrai nedaro lovos plotis, o plati lova suteikia tik konforta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2008 07 17, 23:30)
nu as manau kad santykiams jokio skirtumo tikrai nedaro lovos plotis, o plati lova suteikia tik konforta thumbup.gif

Būtent. drinks_cheers.gif Patogiau miegoti kai nėra vyro alkūnės tavo kūne. lotuliukas.gif O santykiai juk ne nuo lovos priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaulietuke: 18 liepos 2008 - 07:23
plati lova yra butinybe ir miegamojo privalumas ax.gif kam jas tada isvis gamina, as manau santykiams ji itakos neturi, kai salta vistiek susisuki arciau silto saviskio kuno wub.gif arba tiesiog uzmiegi ant rankos wub.gif
Atsakyti
Ka manote apie placia lova miegamajame? Ji atitolina zmones ar jokio skirtumo? Na pvz, susipykai , kiekvienas smaukst po savo antklode , siknas atkisi ir nesitaikai.....

thumbup.gif
Az uz placias lovas. Nes visu pirma patogu, o prisiglausti niekas netrukdo, atviksciai, kai prisiglaudi prie zmogaus, kai erdves pakankamai, jam bus labiau malonu...Nes aiku - prisispaudei ne is reikalo
Atsakyti
maniskis tai verkia, kad as istrizai miegu, ir dar ji stumiu is lovos, didele ji pas mus, siuliau didziausia pirkti, tik jis mano, kad skirtumo nepajus biggrin.gif labai jau as megstu patogiai miegoti biggrin.gif nors ir ne is piktos valios smile.gif
Atsakyti
Musu lovo labai plati,bet kazkaip miegam visada vienas salia kito wub.gif kita lovos puse buna galima sakyti laisva ax.gif
Atsakyti
Mums jokio skirtumo lovos dydis, seniau miegojome siauruteje, apsikabine ir neiskrisdavom, o dabar lygiai taip pat miegame placioje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bena @ 2008 07 26, 23:52)
Mums jokio skirtumo lovos dydis, seniau miegojome siauruteje, apsikabine ir neiskrisdavom, o dabar lygiai taip pat miegame placioje tongue.gif

sutinku su Bena 100 procentu,jog lovos dydis nieko nekeicia smile.gif
Atsakyti