Ka manote apie placia lova miegamajame? Ji atitolina zmones ar jokio skirtumo? Na pvz, susipykai , kiekvienas smaukst po savo antklode , siknas atkisi ir nesitaikai..... o ant siauros sofkytes nori nenori nakti prisiglausi , kojyte uzmesi .... savaime kazkaip susitaikai. Stai per kaledas teko pas tevus taip miegoti , tai diedas vis neatsidziauge , glostinejo glostinejo... . Sako visai kaip ankstyvoje jaunysteje pas ji miegodavom .
Zinoma , placioje lovoje issimiegi gerai, bet jei istiesus ranka nepasieki savo brangiausio? Tai gal jau per plati? Nors kai musu angeliukas isiraito nakti , tai dar ir siauroka.
As tik uz placia lova Niekur taip gerai neissimiegosi, kaip placiojoje musu lovoje O jie norisi romantikos sofuteje reik nuvaziuot pas tevus ar kitus giminaicius - jie dazniausiai guldo ant sofutes
plati lova yra super! Juk nebutina pyktis kad noretusi erdviai issimiegoti. Kartais tiesiog pavargus norisi erdves. Arba kai karsta - nesusispaudus geriau issimiegam... o apsikabinti ir susiglausti visada galima, jei tik noro yra
musu 180 plocio labai liuks. abu patenkinti. miegam po atskirais apklotais, kad geriau pailsetume, o kai norime einame vienas pas kita i "svecius" galiu pasakyt, kad net visai romantiska kartais miegot uz ranku susikibus kiekvienam savo pusej
plati lova yra super! Juk nebutina pyktis kad noretusi erdviai issimiegoti. Kartais tiesiog pavargus norisi erdves. Arba kai karsta - nesusispaudus geriau issimiegam... o apsikabinti ir susiglausti visada galima, jei tik noro yra
as irgi tik uz placia lova,ji meilei netrugdo,kartais gerai joje vienas kita "gaudyt",susibegi kai norisi,o kai noresi pailseti,atrandi savo vietele ir ilsiiesi kito netrugdomas
Miegam plačioje lovoje, bet po viena antklodę (čia MB pageidavimas ir dar toks kategoriškas sakyčiau) ir dar per visą plotį pagalves bent tris pasidedam. Tai būna taip, kad užmiegu ant vienos pagalvės, o prabundu ant kitos ir dar prisispaudus prie MB nugaros, o tas bemiegodamas būna nusigrūdęs dar ant trečios pagalvės arba atvirkštinis variantas, kai aš nusiridenu bemiegodama į savo kraštą, o MB paskui mane. Lovos plotis mūsų santykiams įtakos nedaro. Va girgždanti lova - tai jau man būtų tragedija