Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

plati lova - fantastika, o kai norima apsikabinti, netrukdo niekas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 11 11, 22:03)
plati lova - fantastika, o kai norima apsikabinti, netrukdo niekas smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano nuomone, nera skirtumo lovos dydis. Kazkada miegodavme labai siauroje lovoje, visada susispaude. Nusipirkome placia lova, tai gal kokia savaite vienas kito nakti "nesutikdavome" smile.gif
bet dabar vel miegame susispaude, cia gal iprotis, turbut labiau net mano vyro, nes as visada esu metama is lovos biggrin.gif
Atsakyti
Mes iškart nuo didelės pradėjom biggrin.gif Bandėm miegot susiglaudę, bet nepatogu, neišsimiegam taip. Todėl toj didelėj lovoj kiekvienas savo pusėj miegam. Tik prieš miegą būtina bent 15 min (dažniausiai ilgiau) pagulėti apsikabinus, pakalbėt, atsibučiuot, tada jau galim verstis ant patogaus šono ir saldžiai miegoti smile.gif
Atsakyti
labas rašau
diplominį darbą, kurios tikslas – išnagrinėti tėvų skyrybų įtaka vaiko asmenybei, gal gali padėti užpildant anketą, http://www.manoapkla...sa/316296735/1/
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei aš neišsimiegu būnu labai pikta, pavargus ir nedarbinga, todėl plati lova ir atskiros antklodės (arba viena 2x2 metru) būtinybė. Ir nemanau, kad santykius įtakoja lovos dydis smile.gif
Atsakyti
Mums tai nera skirtumo ar tai maziukas iskleidziamas foteliukas,ar didele ir plati lova vistike miegam visiskai prisiglaude,ir dar lieka vietos belenkiek lotuliukas.gif
Atsakyti
Plati lova yra gerai thumbup.gif Anksciau miegojom joje dviese, o dabar tryse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nicole @ 2011 12 16, 14:07)
Plati lova yra gerai thumbup.gif  Anksciau miegojom joje  dviese, o dabar tryse  biggrin.gif

drinks_cheers.gif plati lova gerai, tik kad dabar nebevieni mes irgi joje biggrin.gif
Atsakyti
Kuo lova platesnė tuo smagiau thumbup.gif
Atsakyti
As vienareiksmiskai uz dideles ir placias:) Gali guleti bet kokioj pozoj ir netrugdai kitam..Niekas gi nedraudzia susiviniuoti kartu viename jos kraste..
Atsakyti
Pas mus plati. Ir aš tik už ją thumbup.gif
Miego kokybė man labai svarbus dalykas, norisi miegoti, kad niekas nesiliestų, netrukdytų, kad nereiktų galvoti kaip čia siauriau, kad kito netrukdžius. Apsikabinę nemiegam, būna per šilta ir nesmagu. smile.gif
Atsakyti