Įkraunama...
Įkraunama...

Plati lova miegamajame

Kuo lova platesne,tuo didesne galimybe gerai issimiegoti smile.gif O kai man daznai salta buna,tai prie vyro glaudziuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Plati lova man yra komfortas.
Atsakyti
MANO NUOMENE SKIRIA:) IR VYRAS SKUNDZIASI KAD MIEGU KAZKUR KAMPUTIJE:) SUSIESKOTI DAR MANE REIKIA KUR ESU NAKTIMIS KAD APSIKABINTI GALETU:)
Atsakyti
MB issimiega tik placioj lovoj,o man reikia jo salia visada. Tai radom kompromisa..kol as uzmiegu (arba kol uzmiegam abu) tai bunam kartu, apsikabine. Po to jau jis nueina i savo puse ir turi vietos kiek jam reik..bet jeigu as nakti pabundu ir man buna salta/vienisa/sapnavau kosmara/etc tai as vel prie jo..tada kai jis pajaucia kad jam mazai vietos, eina i kita lovos puse. kartais taip buna kelis kartus per nakti, kartais is vis nebuna, nes tik ryte atsibudus as prie jo prisiglaudziu, arba jis prie manes, jei anksciau prabunda wub.gif bet isvada, kad mums visada reikes dvigules lovos, kitaip MB links neissimiegojes 4u.gif
Atsakyti
Ko gero pagalvosit, kad man su protu negerai, bet as buciau nieko pries vedes miegoti su zmona atskirose lovose. Na, pagalvokit: apsivedi, per naktis meilikauji, glaustaisi. Metus, dvejus. O paskui? Prie gero priprantama, idomumas dingsta. O kai ateini i vienas kito kambari kaip "i svecius" (o juk gali pasilikti sveciuotis ir nakciai)... Tai jau idomiau. Intriga, paslaptingumas, ne toks lengvas vienas kito prieinamumas. Man atrodo, kad sitaip ilgiau galima islaikyti intriga santykiuose. Seksas siais laikais taip nuvalkiotas, kad darosi net neidomu. Norisi kazkokio paslaptingumo.
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2012 01 13, 17:55)
Ko gero pagalvosit, kad man su protu negerai, bet as buciau nieko pries vedes miegoti su zmona atskirose lovose. Na, pagalvokit: apsivedi, per naktis meilikauji, glaustaisi. Metus, dvejus. O paskui? Prie gero priprantama, idomumas dingsta. O kai ateini i vienas kito kambari kaip "i svecius" (o juk gali pasilikti sveciuotis ir nakciai)... Tai jau idomiau. Intriga, paslaptingumas, ne toks lengvas vienas kito prieinamumas. Man atrodo, kad sitaip ilgiau galima islaikyti intriga santykiuose. Seksas siais laikais taip nuvalkiotas, kad darosi net neidomu. Norisi kazkokio paslaptingumo.

paslaptinga ir idomu buna su meiluze biggrin.gif
Atsakyti
O kas neleidžia toje plačioje lovoje miegoti šalia vienas kito. biggrin.gif Aš tik už plačias lovas ir patogumą.
Labai žemiškas pavyzdys, kai vyras serga - ankštoje lovoje ne itin malonu po jo snargliu miegot, o ir jam kvėpuot sunkiau užsispaudus kamputy. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gordon @ 2012 01 13, 16:55)

man visai patinka jusu ideja,bet igyvendinti sunkoka,reikia tureti 9 kambariu nama , kad vaikai atskirai ir teveliai po atskira miegamaji turetu thumbup.gif
Atsakyti
Musu lova labai plati, joje miegame mes su vyru + vaikas ateina paryciais... ryte atsibundam mes su vyru ant krastelio meiliai susiglaude, o vaikas skersai per kita puse lovos.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš esu tik už plačią lovą. Pasimeilikauji kol užmiegi, o tada išsidrėbiam savo kampuose ir miegam kaip žmonės 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi nusipirkom plačią lovą, tai kol kas abu patenkinti. Intymumo gal labai ir nepriduoda, bet juk niekas nedraudžia esant norui atsiridenti vienam prie kito biggrin.gif
O kokia jūsų nuomonė apie dvigules ir viengules kaldras? Kaip tik darbe turėjom diskusiją, kur likau išjuokta dėl to, jog su vyru miegame po atskiromis kaldromis. Sureaguota buvo taip lyg miegotume atskirose lovose atskiruose kambariuose! doh.gif maždaug juk gadiname santykius ir apskritai, kad čia vos ne vyro ir žmonos pareiga po viena kaldra miegoti.. blink.gif O aš manau, kad santykiai tikrai ne nuo kaldros dydžio ar jų kiekio priklauso. Tuo labiau literatūroje tuo klausimu kaip tik priešingai pasisakoma - na, kad santykiai tarp porų geresni miegant netgi atskirose lovose, nes labai daug priklauso nuo gero pailsėjimo ir išsimiegojimo. g.gif ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Basute* @ 2012 01 30, 16:33)
Mes irgi nusipirkom plačią lovą, tai kol kas abu patenkinti. Intymumo gal labai ir nepriduoda, bet juk niekas nedraudžia esant norui atsiridenti vienam prie kito biggrin.gif
O kokia jūsų nuomonė apie dvigules ir viengules kaldras? Kaip tik darbe turėjom diskusiją, kur likau išjuokta dėl to, jog su vyru miegame po atskiromis kaldromis. Sureaguota buvo taip lyg miegotume atskirose lovose atskiruose kambariuose! doh.gif maždaug juk gadiname santykius ir apskritai, kad čia vos ne vyro ir žmonos pareiga po viena kaldra miegoti.. blink.gif O aš manau, kad santykiai tikrai ne nuo kaldros dydžio ar jų kiekio priklauso. Tuo labiau literatūroje tuo klausimu kaip tik priešingai pasisakoma - na, kad santykiai tarp porų geresni  miegant netgi atskirose lovose, nes labai daug priklauso nuo gero pailsėjimo ir išsimiegojimo. g.gif ką manot?

Koks skirtumas, kas ką mano, jeigu Jums abiems taip patogu ir priimtina. rolleyes.gif Tarkim mes neįsivaizduojame miegojimo po skirtingomis kaldromis, nes abu turime jausti vienas kitą, dažnai miegame apsikabinę, tiesiog mums taip patogu ir jauku bent jau subinėm susiglausti biggrin.gif Jiegu Jūs jaučiatės patogiau miegant be kontakto abu - tai viskas puiku, prie ko čia kažkokios primestos pareigos, išjuokimai doh.gif Nekreipkit dėmesio smile.gif
Atsakyti