Įkraunama...
Įkraunama...

Raumenų skausmai

QUOTE(zelda1 @ 2009 01 12, 11:23)
tai va as ir sakau kad gal man visai cia ne kraujegysliu problema o stuburo gal uzspaude kur kraujagysle ir  todel viskas ir darosi man su jomis sitaip.... g.gif klausykite niekas man nepasaket kuris geriau stuburui butu tyrimas magnetinis rezonansas ar kompiuterine tomografija kuo jie skiriasi? g.gif

be jokios abejones magnetinis rezonansas
sako sveikiau,brangiau,bet tiksliau
Atsakyti
sveikos paneles,mane irgi puola panasi problema verysad.gif jau kuris laikas,apie menesi skauda desies rankos lyg ir raumeni,siaip viska galiuy ir paimt,nedreba,tik va kaip lankstau ja labai skauda,nzn kas yra.padekit unsure.gif pas gydytojus dar nedristi eiti,bet jej tai nesibaigs -reiks unsure.gif gal raumens uzdegimas,ar patempimas?help surrender.gif
Atsakyti
Sveikutės. 4u.gif Pas mane panašios bėdos, tad galiu pasakyti jog tokiais atvejais svarbu tiksli diagnozė ir pasitikėjimas gydytoju. 4u.gif Aš tokią gydytoją radau thumbup.gif
Jei esate Vilnietės, tai rekomenduoju www.gemma.lt thumbup.gif
Kitą savaitę pradedu ten gydymo kursą pas kineziterapeutę Žydrą Šaltienę, kurią man rekomendavo Varna45 ir jai už tai labai dėkinga, ir manualistą Algimantą Gabnį. Galiu pasakyti, jog mane "perskaitė" kaip knygą. Ji net neklaususi pasakė nuo ko susirgau ir 100% pataikė bigsmile.gif thumbup.gif
Aišku viskas priklausys kaip eisis gydymas, bet nuo pat pradžių aš jais patikėjau. thumbup.gif Manau tai labai svarbu. biggrin.gif Jie taip pat labai stengėsi įkvėpti man kuo daugiau optimizmo, nes perspėjo, jog bus nelengva. g.gif biggrin.gif
Vėliau galėsiu pasidalinti įspūdžiais. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yore @ 2009 01 30, 14:04)
Sveikutės. 4u.gif  Pas mane panašios bėdos, tad galiu pasakyti jog tokiais atvejais svarbu tiksli diagnozė ir pasitikėjimas gydytoju. 4u.gif Aš tokią gydytoją radau thumbup.gif
Jei esate Vilnietės, tai rekomenduoju www.gemma.lt  thumbup.gif
Kitą savaitę pradedu ten gydymo kursą pas kineziterapeutę Žydrą Šaltienę, kurią man rekomendavo Varna45 ir jai už tai labai dėkinga, ir manualistą Algimantą Gabnį. Galiu pasakyti, jog mane "perskaitė" kaip knygą. Ji net neklaususi pasakė nuo ko susirgau ir 100% pataikė bigsmile.gif  thumbup.gif 
Aišku viskas priklausys kaip eisis gydymas, bet nuo pat pradžių aš jais patikėjau. thumbup.gif  Manau tai labai svarbu. biggrin.gif  Jie taip pat labai stengėsi įkvėpti man kuo daugiau optimizmo, nes perspėjo, jog bus nelengva. g.gif  biggrin.gif
Vėliau galėsiu pasidalinti įspūdžiais. 4u.gif

Padėkosi, kai pasveiksi mirksiukas.gif 4u.gif Kiek pastebėjau iš kitų tavo postų, pas tave ne toks jau lengvas atvejis. Nepamiršk kiek laiko mano gydymas truko schmoll.gif . Na aš aišku jau viena koja ant operacinio buvau, bet nesvarbu kiek laiko, svarbu kad pasveiktum be skalpelio. Pranešk man žinute kai leis Gemmos gydytojai į jogos užsiėmimus arba pilates eiti drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varna45 @ 2009 02 02, 11:53)
Padėkosi, kai pasveiksi mirksiukas.gif  4u.gif  Kiek pastebėjau iš kitų tavo postų, pas tave ne toks jau lengvas atvejis. Nepamiršk kiek laiko mano gydymas truko schmoll.gif . Na aš aišku jau viena koja ant operacinio buvau, bet nesvarbu kiek laiko, svarbu kad pasveiktum be skalpelio. Pranešk man žinute kai leis Gemmos gydytojai į jogos užsiėmimus arba pilates eiti drinks_cheers.gif  4u.gif

O ,pakomentuokit placiau,kaip ten su ta joga ir pilatesu?.Zinau ,kad joga siek tiek pavojinga.Kodel gali leisti,neleisti ?Juk per prievartanieko nereikia daryti.Tiek kiek gali.O jei lankot tai kur, tokius uzsiemimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxx37: 02 vasario 2009 - 17:15
QUOTE(xxx37 @ 2009 02 02, 17:14)
O ,pakomentuokit placiau,kaip ten su ta joga ir pilatesu?.Zinau ,kad joga siek tiek pavojinga.Kodel gali leisti,neleisti ?Juk per prievartanieko nereikia daryti.Tiek kiek gali.O jei lankot tai kur, tokius uzsiemimus.

lotuliukas.gif aišku kad pavojinga! Jei iš pat pirmo užsiėmimo sugalvosi špagatą padaryti ar į taisyklingą "lotosą" atsisėsti, tai pilates ir jogą bus galima įtraukti į pavojingiausių užsiėmimų sąrašą lotuliukas.gif
Baikit juokus. Pavojinga tik tai, kas yra be saiko ir bet kaip. mirksiukas.gif

Nepavojingas joks sportas jei su protu, o su mūsų stuburo ir sąnarių susirgimais viską reikia daryti ypatingai atsargiai. Tam aš jau keturi metai ir derinuosi su kineziterapeute kokie pratimai galima, o kokie negalima daryti. Kartas nuo karto būna paūmėjimas, nes tai persidirbu, tai persiilsiu biggrin.gif , tai stresas..... O tada jau tenka konsultuotis, koreguoti mankštas. Juk su laiku organizmas keičiasi. Stuburo pakitimus, jei jau kartą susirgome, tai turime visam gyvenimui.
O ką aš čia tokia protinga blush2.gif biggrin.gif Nueikit pas gydytojus ir ir jums viską paaiškins, nes kiekvienas atvejis labai individualus.

Rekomenduoju savo kineziterapeutę Žydrą Šaltienę. Galite su ja susisiekti www.gemma.lt Ten pat ir jogą aš lankau ir pilates grupės yra.
Ji mane prižiūri jau keturi metai thumbup.gif. Jei reikia, nusiunčia pas manualistą, ar vandens masažą, ar vertikalioje vonioje pratimus paskiria daryti ir panašiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna45: 02 vasario 2009 - 18:20
noreciau ir as pasiguosti sia tema. man jau pora metu maudzia desine ranka nuo peties iki alkunes. pacio peties tai neskauda. ir tas skausmas kazkoks keistas- kai sedziu ramiai neskauda visai, jauciu tada, kai keliu ranka, net kai bandau pvz. duris atidaryt. blogiausia tai nakti- atrodo visai suakmenejus ranka, net sunku persiverst lovoj. seimos gydytoja nusiunte pas neurologe. ta pareiske kad nuo ataugu sprando. pasidariau 10 sprando ir stuburo masazu- nepadejo visai, tiesa, strenu skausmai pasibaige. o ranka ziauriai maudzia:(((
Atsakyti
na, ar jau nebėra skaudulių. nes man kaip tik prieš mėnesį gerą pradėjo skaudėt raumenis, bet ir kojas ir rankas, anksčiau taip nebūdavo, kas čia galėtų būt? g.gif

aš galvoju, gal dėl to, kad pakankamai mažai judu (darbas, mokslai -nuolat sėdžiu)..net nežinau, baisoka kažkaip unsure.gif
Atsakyti
Nuo raumenu skausmo kartais naudoju sildanti tepaliuka CAPSICAM, tikrai skausma malsina,na o jeigu nepadeda ir vaistai tada jau reikia daryti kazkokius rimtesniu tyrimus ,bet Capsicam tikrai verta patepti,man padejo rolleyes.gif
Atsakyti
Raumenų skausmą malšina visos priemonės turinčios linoleno rūgšties, pavyzdžiui emu riebalai. Bet tai tik priemonė simptomui pašalinti. Svarbiausia yra išsiaiškinti skausmo atsiradimo priežąstis.
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2010 01 30, 14:44)
Nuo raumenu skausmo kartais naudoju sildanti tepaliuka CAPSICAM, tikrai skausma malsina,na o jeigu nepadeda ir vaistai tada jau reikia daryti kazkokius rimtesniu tyrimus ,bet Capsicam tikrai verta patepti,man padejo  rolleyes.gif

tą vienintelį kartą gyvenime, kai pasitepiau capsicam turbūt atsiminsiu dar ilgai doh.gif niekada jo nebuvau naudojus, o labai skaudėjo raumenis po darbų, tai močiutė pasiūlė pasitept...aš taip nepasikuklinau ir išsitryniau storai, stipriai...tai visą naktį laikiau rankas po tekančiu šaltu vandeniu, nes man jas tragiškai degino, visa tai buvo prieš keturis metus, bet aš dar dabar puikiai pamenu tą naktį lotuliukas.gif

bet ačiū Jums už patarimą, nusipirkau kojom kažkokio tepalo, tai po truputį praeina, dar nepatyngiu kasdien mankštą padaryt ir gal visai praeis ax.gif
Atsakyti
na niekada netepu jo labai daug plona sluoksnis capsicamo tikrai nedegina smile.gif, dar galima ir viprosal b tokiu tepaliuku jis nesildantis bet irgi tinka nervu uzdegimams jeigu yra, na ziurint nuo ko tas skausmas atsiranda, bet viprosal gal labiau nugaros skausmui tinka, nors ziurejau informacini lapeli tai jis vietinio poveikio reumatini skausma malsina. Sekmes visiems gydantis smile.gif
Atsakyti