QUOTE(xxx37 @ 2009 02 02, 17:14)
O ,pakomentuokit placiau,kaip ten su ta joga ir pilatesu?.Zinau ,kad joga siek tiek pavojinga.Kodel gali leisti,neleisti ?Juk per prievartanieko nereikia daryti.Tiek kiek gali.O jei lankot tai kur, tokius uzsiemimus.

aišku kad pavojinga! Jei iš pat pirmo užsiėmimo sugalvosi špagatą padaryti ar į taisyklingą "lotosą" atsisėsti, tai pilates ir jogą bus galima įtraukti į pavojingiausių užsiėmimų sąrašą
Baikit juokus. Pavojinga tik tai, kas yra be saiko ir bet kaip.
Nepavojingas joks sportas jei su protu, o su mūsų stuburo ir sąnarių susirgimais viską reikia daryti ypatingai atsargiai. Tam aš jau keturi metai ir derinuosi su kineziterapeute kokie pratimai galima, o kokie negalima daryti. Kartas nuo karto būna paūmėjimas, nes tai persidirbu, tai persiilsiu

, tai stresas..... O tada jau tenka konsultuotis, koreguoti mankštas. Juk su laiku organizmas keičiasi. Stuburo pakitimus, jei jau kartą susirgome, tai turime visam gyvenimui.
O ką aš čia tokia protinga

Nueikit pas gydytojus ir ir jums viską paaiškins, nes kiekvienas atvejis labai individualus.
Rekomenduoju savo kineziterapeutę Žydrą Šaltienę. Galite su ja susisiekti www.gemma.lt Ten pat ir jogą aš lankau ir pilates grupės yra.
Ji mane prižiūri jau keturi metai

. Jei reikia, nusiunčia pas manualistą, ar vandens masažą, ar vertikalioje vonioje pratimus paskiria daryti ir panašiai.