Įkraunama...
Įkraunama...

Cikloninė krosnelė

as pirkau kaune internete radau firma kuri prekiauja mokejau 530lt
Atsakyti
O man kažkaip niekas ,išskyrus paukštiena ,neiškepa g.gif Nieko man neišeina schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kariola: 09 balandžio 2008 - 21:50
as kepu viska tik kad ilgiau nezinau kaip galima vista per 35min iskepti mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip krosnelės kur iš top shop parduotuvs. Ar kas nors bandėt?
Atsakyti
As tokia krosnele naudojuosi gal nuo 95 metu. (aisku pirmoji "parejo") Na nuostabus dalykelis. Vistos per 35 minutes man dar ne karto nepavyko iskepti (nebent tai butu mazas visciukas) bet... viskas iskepa. Kepu kiek mesytes, desreles, vista, zuvi. O kokios skanios bulves gaunasi tongue.gif tik reikia jas deti cielas. Nepatikesite, cielos ir daug greiciau iskepa nei pjaustytos. Su lupenom, be lupenu. Vien del ju verta pirkti ciklonke thumbup.gif Beje, ta is top shop- visai nieko. Drauge pirko-nebloga. Tik va Senukuose ji pigesne, o dar nuolaidu buna thumbup.gif
Atsakyti
Noriu ir aš tokios krosnelės-reiks prašyt vyro,kad uždovanotų. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gavau ir as ta krosnele dovanu, tik va kad nelabai moku ja naudotis...
gal kuri pasidalintumet kulinarinem idejom, kad jums skaniai gaunasi joje kepant ir kaip kepti smile.gif buciau laabai dekinga smile.gif
siandien vistu blauzdeles kepsiu, tai matysiu kas cia gausis:)
Atsakyti
QUOTE(ingute111 @ 2010 08 25, 12:46)
Sveikos merginos,
gal kuri pasidalintumet kulinarinem idejom, kad jums skaniai gaunasi joje kepant ir kaip kepti smile.gif buciau laabai dekinga smile.gif

Na, cia jau nuo kiekvienos fantazijos priklauso. As viska marinuoju kaip lauko griliui , tik kepu krosneleje. Mesytes, paukstiena, zuvi.... viskas sueina. Farso kotletukus, bulvytes, desreles...galu gale pica. Nieko tokio ipatingo nera. Pamatysi-lengva, paprasta, skanu.

Vakar pasimarinavome kumpi su kaulu-visa gabala, net nepjausteme (Maximini, plokscia) iskepe skanutelis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 25 rugpjūčio 2010 - 12:00
QUOTE(ingute111 @ 2010 08 25, 12:46)
Sveikos merginos,

Nu va iskepiau, laaaabai saniai gavosi, tik kepiau ne 35 min, o 55, tada jau iskepe gerai, ant 200 temperaturos. Viduje sulinga mesyte, o pavirsius labai skaniai apskrudo smile.gif
Atsakyti
Kepiau čenakus krosnelėje-liuks gavosi. thumbup.gif
Atsakyti
O kaip su pyragais, bandelėm, nebandėte jose kepti?
Atsakyti
QUOTE(uogytee @ 2010 10 19, 01:26)
O kaip su pyragais, bandelėm, nebandėte jose kepti?

Bandziau keksa-nesigavo. Bet cia gal ne krosnele kalta, o kepeja blush2.gif Nemoku as tu keksu nors tu ka doh.gif
Atsakyti