QUOTE(TomaKa @ 2010 10 23, 09:43)
As irgi turiu ta krosnele (tiksliau net dvi nes dar viena gavom dovanu tik stovi nenaudojama

), bet nemoku joje gamint nors tu ka....
Kepiau vista kelis kartus tai man tik apdega virsus ir viskas, bulves kazkokios irgi sausos gaunasi.
Na matyt nemoku parinkt temperaturu, net ir bandyt jau atsibodo..
Bet kazkaip reiks vel bandyt traukt ir eksperimentuot....
Kaip ir orkaiteje-kiekvienas kepinys turi sau skirta temperatura. Vidutiniskai temperatura siekia 180-200 laipsniu, taip ir krosneleje. Tam, kad iskeptu ir vidus-is pradziu neauksta temperatura, o i pabaiga galima ir paskrudinti. Juk krosnele stikline ir permatoma, pamatai, kad perdaug parude-tiesiog pamazini temperatura.
Nuostabiai iskepa ir saslykai, ir gabaliukai vistos, ir "ciela" vista.
O bulviu sultingomis ir nepadarysi, jos is prigimties sausos

, tik, kad skaniau apskrustu, jas pavoliokite aliejuje, galima prieskoniuku ir liuks.
Nors mano mociute kepdavo peciuje visiskai sausas bulves, tik nulupa ir viskas. Nuostabi plutele gaudavosi. Na bet kaimo pecius yra kaimo pecius, jokia krosnele su ja nesilygina