Įkraunama...
Įkraunama...

Kaukė ištirpdanti inkštirus

QUOTE(^^liutuke @ 2007 09 17, 14:07)
as dabar naudoju rasos valomaja ir stangrinancia molio kauke veidui, pradedu jau matyt rezultatus rolleyes.gif

As irgi turiu rasos valomaja kauke,bet jokiu rezultatu nesimato schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 09 17, 02:04)
avon kataloge maciau kazkoki prausikli, kuris isvalo inkstirus  g.gif  bet neuzsisakiau,nes jau nebetikiu tom reklamom  verysad.gif  net pavadinimo neisidemejau...

Vis del to, susigundziau ir uzsisakiau blush2.gif Dabar laukiu to "stebuklo" ax.gif
Atsakyti
siandien turejau jau skambinti i ta vaistine. paskambinau ir dar negavo. dar savaite reikia laukti. va man rodos gal ir neuzsakyti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lina-as @ 2007 09 23, 23:23)
Vis del to, susigundziau ir uzsisakiau  blush2.gif Dabar laukiu to "stebuklo"  ax.gif

Na jau kad avono prausiklis išvalys inkštyrus ...irnesakyk.gif
Atsakyti
o as tai isbandzius viska ir man mazai kas padeda....
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 25, 11:50)
siandien turejau jau skambinti i ta vaistine. paskambinau ir dar negavo. dar savaite reikia laukti. va man rodos gal ir neuzsakyti.  sad.gif

O kažin tos moteriškės ,kurios prekiauja rusiška kosmetika ,negalėtų parvešt? g.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 25, 11:50)
siandien turejau jau skambinti i ta vaistine. paskambinau ir dar negavo. dar savaite reikia laukti. va man rodos gal ir neuzsakyti.  sad.gif

Mirakles, gal yra kokiu ziniu?
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2007 10 09, 11:47)
Mirakles, gal yra kokiu ziniu?

taip turiu. kaukes negavau ir jau praradau vilti gauti. nors dar po savaites prase paskambinti, bet jau buvo net pavadinima pamirse. taigi vilciu beveik nera. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracles @ 2007 10 09, 08:41)
taip turiu. kaukes negavau ir jau praradau vilti gauti. nors dar po savaites prase paskambinti, bet jau buvo net pavadinima pamirse. taigi vilciu beveik nera.  verysad.gif

Na, va liks stebuklas neisbandytas... protest.gif
Atsakyti
Aš ir labai tikėjausi jog ji gali padėti sad.gif
Atsakyti
bet kazin ar visoms odos tipmas tapati kauke gali padaryti stebukla g.gif
as taip pat turiu truputi tu nelabuju,bandziau ir gelius specialius ir valiklius,bet nelabai kas padeda,net ir veido valyma,bet po kiek laiko vel isdyksta vienas kitas verysad.gif
Atsakyti