Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo prekių

Cocodrilo rūbeliai ir man labai patinka, bet kad turguj kažkaip neteko matyt, visada parduotuvėse perku
Atsakyti
Na tikrai manau kad turguje tokiu nerasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2008 02 06, 13:30)
Na tikrai manau kad turguje tokiu nerasi g.gif

coccodrillo kombinezonu pries dvejus metus Gariunuose tikrai buvo. Savo akimis maciau. O dabar nezinau, ar ten tokiu yra. Jeigu kuri siemet kokio gerio ten matet, tai pasidalinkite info su kitomis ;-)
Atsakyti
Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi ax.gif Tai kainavo 197 lt. tokie patys parduotuvėje apie 240 lt. kainuoja.
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas
4C eilė, 28 paviljonas
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 09 28, 16:45)
Gariūnuose keliose vietose yra Cocodrillo rūbelių Gavau jų vizitinę kortelę. Nors aš tik kombinezonų teiravausi  ax.gif Tai kainavo 197 lt. tokie patys parduotuvėje apie 240 lt. kainuoja.
1 eilė, 16 ir 49 paviljonas
4C eilė, 28 paviljonas

Aciu uz info, reikes prie progos pasidairyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2007 09 08, 21:26)
Ar yra Gariūnuose pirkti coccodrillo, amadeo, wojcik ir pan. drabužių? Kur galima rasti? Gal dar kokių kitų firmų rūbelių? Dalinkitės patirtim 4u.gif  4u.gif  4u.gif

jeigu nepainioju, tai atrodo 2eileje dvidesimt kazkelinta vieta ( desineje puseje, jei eisi is tos puses kur pagr. vartai). gal kas dar tiksliau zino g.gif
Atsakyti
Gal kas nors neseniai buvo Gariūnuose ir žino kur yra Coccodrillo drabužėlių? Konkrečiai domina kombinezonai. Gal žinote kokios dabar ten jų kainos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eeeglute @ 2009 10 02, 13:07)
Gal kas nors neseniai buvo Gariūnuose ir žino kur yra Coccodrillo drabužėlių? Konkrečiai domina kombinezonai. Gal žinote kokios dabar ten jų kainos? smile.gif

ir mane labai domina sie kombinezoniukai ax.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunelek @ 2009 10 14, 11:24)
Sveikos,gal kas zinote kur prekiaujama "Lemmi"firmos kombinezonais?Jie yra vokieciu ir labai geri,plonuciai,bet gali net 40 laipsniu saltyje su golfuku ,be jokiu megstuku,bet niekur nerandu,mada vaikams ,bet nera didziu ir nezino ar bus,tai gal kas kur matete?Labai aciu. smile.gif

Tokių net negirdėjau... Gal apie Lenne kalbi? Jais Baby Centre prekiauja...
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2009 10 14, 16:03)
Tokių net negirdėjau... Gal apie Lenne kalbi? Jais Baby Centre prekiauja...

Na ne ,nes turiu ir sena konbinezona,tai ten taip parasyta Lemmi,ir va taip jis atrode
http://public.fotki.com/Ramunelek/
Atsakyti
kažkaip turguje neteko matyt schmoll.gif tik parduotuvėse,na ir pas mamytes kurios prekiauja SM forume 4u.gif
Atsakyti