Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

taip..
Atsakyti
Na ir as gal tuo pačiu klausimu užpulsiu smile.gif Na kada tas susirinkimas.
O spalio 13 d bus viso darzelio tevu susirinkimas? Dar geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šmigija: 03 spalio 2005 - 15:12
Spalio 13 d. tevu ir aukletoju visuotinis susirinkimas.bus ketvirtadienis, 17.30.manau susirinks nemazai teveliu:)iki susimatymo ten mamytes:)
Atsakyti
Šiandien kalbėjau su auklėtoja apie savo atžalėlę ir man patiko pokalbis. Ji patarė, kaip su vaiku užziimti namie. nykštukų auklėtoja L.jauna, bet labai maloni ir taip rūpinasi, kad vaikai kuo daugiau sužinotų, padarytų. Labai esu patenkinta. Neseniai buvo tėvų susirinkimas viską išaiškino, sakė daugiau laiko skirs ekskursijoms, nes vaikai dideli. Man tai patinka. Ir aš bandysiu ateiti į paskaitą, visgi vietoje nei važiuoti nereikia, nei eiti, visos galimybės, kad tėvai būtų informuoti. Dar auklėtoja minėjo, kad artėja rudenėlio šventė, reikia kokią puokštelę padaryti, tai su saviške bandysim daryti.
Atsakyti
smile.gif Šiandien kalbėjau su auklėtoja apie savo atžalėlę ir man patiko pokalbis. Ji patarė, kaip su vaiku užziimti namie. nykštukų auklėtoja L.jauna, bet labai maloni ir taip rūpinasi, kad vaikai kuo daugiau sužinotų, padarytų. Labai esu patenkinta. Neseniai buvo tėvų susirinkimas viską išaiškino, sakė daugiau laiko skirs ekskursijoms, nes vaikai dideli. Man tai patinka. Ir aš bandysiu ateiti į paskaitą, visgi vietoje nei važiuoti nereikia, nei eiti, visos galimybės, kad tėvai būtų informuoti. Dar auklėtoja minėjo, kad artėja rudenėlio šventė, reikia kokią puokštelę padaryti, tai su saviške bandysim daryti. smile.gif
Atsakyti
maniskis siaip jau irgi nykstukus lanko:)))) musu aukletojos labai fainos. neturiu pretenziju nei vienai. o i ekskursijas tai gerai kad mazulius ves:))
Atsakyti
Mačiau pas gandriukus, kad vėjaraupiai. Mamytės, ar jusų mažuliai persirgo vėjaraupiais? Maniškė tai jau sirgo pernai. Su zelionke piešėm saulytes. Tos ligos vis išlenda. Savaitgalį eisim lapų rinkti manoji neduoda ramybės liepia ruoštis rudenėlio šventei. teks pasukti galvelę. Mamytės, ar jūsų vaikučiai irgi tokie judrūs? Maniškė tai nenusėdi vietoje visur jos pilna. Niekaip neišsikrauna. Kviečiu visas pasidalinti patirtimi, ką kartais daryti kai ožiukai ateina? Paskutiniu metu jie mus aplanko dažnai.
Atsakyti
Na jei vejaraupiai vienoje grupeje, manau jie tuoj ir po kitas grupes isplis. Maniskis dar nesirges jais. Ir nelabai noreciau siuo metu ju pasigaut nes esam tik ka po ligos imunitetas silpnas, laimei kad praejuse savaite i darzeli nejom.
Atsakyti
QUOTE(gelezele @ 2005 10 06, 19:35)
Kviečiu visas pasidalinti patirtimi, ką kartais daryti kai ožiukai ateina? Paskutiniu metu jie mus aplanko dažnai.

Junkis čia - galėsi ne tik apie ožiukus pakalbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu paklausti, ar vakar buvote susitikime su gydytoja Gluosniene? Kaip ar patiko? Aš tai gavau daug informacijos, kai kas žinoma, bet pasimiršta o kai primena tai gerai. Gydytoja davė ir telefoną tai reikalui esant susisieksim, nors maniškė dabar jaučiasi gerai alergija kaip ir praėjusi, bet vis dar prisilaikom.
Atsakyti
Nebuvau, negalėjau.
Atsakyti
QUOTE(gelezele @ 2005 10 14, 09:18)
noriu paklausti, ar vakar buvote susitikime su gydytoja Gluosniene? Kaip ar patiko? Aš tai gavau daug informacijos, kai kas žinoma, bet pasimiršta o kai primena tai gerai. Gydytoja davė ir telefoną tai reikalui esant susisieksim, nors maniškė dabar jaučiasi gerai alergija kaip ir praėjusi, bet vis dar prisilaikom.

Taip, buvau ir as. patiko biggrin.gif praktiskai viskas buvo zinoma, bet, kaip sakai, priminimas visad gerai. as norejau sios gydytojos - kad ir priestaringai vertinamos -poziuri isgirsti. esam su ja konsultavesi, kai dar visai mazi buvom, dar tuomet naudingu patarimu gavom.
nustebino mane tai, kad meginiu tyrimu rezultatais galima 30% tiketi... vadinasi, daryti tikrai neverta. na, galvoju ir darziukui (turiu omeny darziuko zmones) geru patarimu dave, kone visa maisto raciona apkalbedama rolleyes.gif
Zodziu daugiau tokiu ir panasiu paskaiteliu. girdejau, kad pries Naujus ar greitai po Nauju kita paskaitele numatyta - ne tik apie maistine alergija, bet ir apie astma, pan.

P. S. Nustebino dar ir tai, jog mamyciu palygint mazai buvo. kazkaip maniau, didesnis susidomejimas bus... g.gif
Atsakyti