Įkraunama...
Įkraunama...

Centras: "Klevelis"

As tai nusivyliau labai. cry.gif tiek stengtasi ir tartasi su gydytoja buvo vien del vaiku geroves, o tiek mazai teveliu atejo. siaubas.o aukletoju visai nebuvo. visa tai buvo orientuota ir i aukletojas, kurios turi rupintis , kad grupese nebutu nesama "negeru" uzkandziu, kad vaikam nekenktu. is musu grupes nei viena neatejo. galejo ateit bent tos, kurios po pietinej pamainoj nedirbo.tikejaus bent trigubai didesnio susidomejimo.
Atsakyti
o siaip tai ta rpoduktu alergizuojanciu palete ir mes daremes, tai parode, kad kopustams, bulvems ir dar buropkeliams alergiski mes...
Atsakyti
QUOTE(Spragtukas @ 2005 10 15, 20:05)

Zodziu daugiau tokiu ir panasiu paskaiteliu. girdejau, kad pries Naujus ar greitai po Nauju kita paskaitele numatyta - ne tik apie maistine alergija, bet ir apie astma, pan.

Įdomu, ar neklevinukų mamom ar galima būtų sudalyvauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ladute @ 2005 10 15, 20:48)
Įdomu, ar neklevinukų mamom ar galima būtų sudalyvauti?  g.gif

Pries paskaitele vyko registracija - reikejo pasirasyti: vardas, pavarde, parasas+kokia grupe lanko vaikas. bet nematau nieko blogo, jei ateitu mamyte-"neklevinuke" mirksiukas.gif . na, pasidomesiu tuo klausimu. taigi, jei tikrai noresi sudalyvaut, nusivesiu Tave kaip drauge, kas cia blogo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2005 10 15, 20:44)
As tai nusivyliau labai.  cry.gif tiek stengtasi ir tartasi su gydytoja buvo vien del vaiku geroves, o tiek mazai teveliu atejo. siaubas.o aukletoju visai nebuvo. visa tai buvo orientuota ir i aukletojas, kurios turi rupintis , kad grupese nebutu nesama "negeru" uzkandziu, kad vaikam nekenktu. is musu grupes nei viena neatejo. galejo ateit bent tos, kurios po pietinej pamainoj nedirbo.tikejaus bent trigubai didesnio susidomejimo.

redwitch, Tavo nusivylimas tikrai pagristas, juolab, jei pati kvietei gyd. Gluosniene. as tik atejau sudalyvaut - paklausyt ir paklaust, kas aktualu, ir tai buvo nepatogu, kad tiek mazai mamyciu... blush2.gif tiesa, is musu grupes buvo kelios mamytes, bent tuo galima pasiguost...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 15 spalio 2005 - 20:57
jo, labai geda buvo, dar atvaziuodamos su gydytoja pakalbejom, kad turetu but grandiozine paskaita, aktualu ir t.t.o kai atejau i sale, tai apsalau:(ech...
manau daugiau net neverta stengtis del tokiu dalyku, nelabai tai idomu....
Atsakyti
QUOTE(redwitch @ 2005 10 17, 07:31)
jo, labai geda buvo, dar atvaziuodamos su gydytoja pakalbejom, kad turetu but grandiozine paskaita, aktualu ir t.t.o kai atejau i sale, tai apsalau:(ech...
manau daugiau net neverta stengtis del tokiu dalyku, nelabai tai idomu....

Nu kodel, stengtis visada verta, bent jau del tu, kuriems tai aktualu ir idomu smile.gif . As tai vis megstu pastebeti, kaip darzelio aplinkoj tevai elgiasi su vaikais. ir ka matau - daznas priveza su masina, isleidzia ir nuvaziuoja. arba perzengdamas grupes slenksti mobiliu telefonu tarskia... (nepykit mamos, jei pataikiau kuriai pirstu i aki" blush2.gif , nors, noreciau tiketi, dauguma cia rasanciu mamyciu skiria vaikams ir tam, kas su vaikias susije, pakankamai demesio). aukletojos irgi pripazista, kad visi tevai labai uzsieme, bet nemanau, kad tai pasiteisinimas. as pvz. irgi esu labai uzsiemusi, bet visada stengiuosi dometis ir dalyvaut ten, kur man/mano vaikui aktualu rolleyes.gif Manau, labai norint, visuomet laiko atsiras...
O del aukletoju, tai sutinku, kad jos taip pat turejo dalyvaut, bet kad tuo metu vaiku grupeje dar buvo - negi juos vienus paliksi? o semininkutes tuo metu jau darba buna baige ax.gif zinoma, tai turejo buti is anksto suderinta ir paieskota variantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spragtukas: 17 spalio 2005 - 09:35
Na jei privažiavusi mašina vaiką išleidžia ir nuvažiuoja nematau nieko blogo, jei tam vaikui 5-6 metai. Aš tokio amžiaus irgi pati nueidavau į darželį ir iš jo pareidavau, o mama matydavo mane pro langą, nes darželis buvo tame pačiame kieme smile.gif O aš džiaugiausi, kad mane laiko pakankamai suaugusia ir savarankiška.
Atsakyti
QUOTE(Šmigija @ 2005 10 17, 12:18)
Na jei privažiavusi mašina vaiką išleidžia ir nuvažiuoja nematau nieko blogo, jei tam vaikui 5-6 metai. Aš tokio amžiaus irgi pati nueidavau į darželį ir iš jo pareidavau, o mama matydavo mane pro langą, nes darželis buvo tame pačiame kieme smile.gif O aš džiaugiausi, kad mane laiko pakankamai suaugusia ir savarankiška.

Na, cia kaip kam. as pasakiau tai, ka matau is savo "varpines". ir nevertinu, kad tai blogai ar gerai. bet aukletojos gal neveltui akcentuoja, kad su vaiku reikia kalbetis, isnaudoti kiekviena minute tam, syki esi uzsiemes... aisku, nereikia suprasti tiesiogiai - kad butinai palydeti tam,kad kelis zodzius pasakyt. kalbu apskritai, o mano duoti pavyzdziai buvo tie, kurios dazniausiai pastebiu rolleyes.gif
Atsakyti
Žinau, Spragtuk, ir žinau, kad tu visai kitokiom akim žvelgi į tevų ir vaikų bendravimą darželyje smile.gif tik tavo pavyzdys man tiesiog priminė mano vaikystę.
Atsakyti
Na kalbedama apie aukletojas, kurios turejo dalyvaut paskaitoj, tai turejau omeny tas, kurios tuo metu nebuvo darbe. paskaita tik viena, o manau nesunku ateit i darba ne darbop metu ir valanda laiko praleist semiantis ziniu. kiekviena grupe turi po dvi ar net tris auklytes, ka veike kitos?
o kalbant apie demesi vaikams, tai aisku, kad mazokai demesio siais laikais skiriam. visi skuba, bega, dirba, uch...bet kad vaika isleidzia nuo masinos nueit i grupe, tai nieko cia tokio. maniskis labai didelis vyras jauciasi, kai as stoviu uz tvoros ir laukiu kai nueis i grupe ir pamojuos per langa man.(aisku kartais nuejes i grupe, pamirsta, kad mama laukia vaiko oro bucinuko, ir nueina zaist. tada tenka skambint aukletojai i mob ir pasiteiraut ar vyriskis jau grupej:))) ). cia vaiko savarankiskumas lavinamas. Aisku nereiktu to daryti, kuriems vaikams tai nepatinka. bet siaip...nieko blogo...smile.gif))
Atsakyti
Siandien turejau dar viena pokalbi apie KLEVELI. aisku, igrisiu cia apie ta pati kaskart rasydama, bet... geras tas musu darziukas thumbup.gif

Beje, is kt. zmoniu girdejau, kad kaimynysteje esancioje landyneje (apie kuria kelsikart buvo rasyta spaudoje) vyko gaisras... gal sisyk valdzios vyrai sureaguos? blink.gif ale kazin...
Atsakyti