QUOTE(Lera @ 2008 12 03, 21:03)
todėl kad daktarams patogu baigti viska kuo greičiau , ir kaip įmanoma daugiau įsikišt ten kur visai nederėtu normaliai situacijai , blyn nervina 

QUOTE(Jazza @ 2009 01 05, 14:26)
O man panašiai toks NEGALI BŪTI ir buvo. Iš vakaro nieko nejutau, sėdėjom su MB balkone, grožėjomės miesto žiburiais. Naktį išėjo gleivių kamštis, atsirado šiokie tokie pamaudenimai, palaikiau juos parengiamaisiais ir nuėjau miegoti. Atsibudau ryte, pamaudenimai truputį sustiprėję, bet nieko panašaus į "oi, kai jau prasidės sąrėmiai, tai tikrai atpažinsi". Dėl visa ko pasitikrinau reguliarumą - kas 5 minutės, reguliarūs. Nuvažiavau į ligoninę - ten patikrina kaklelį - pilnas atsidarymas. Iš karto ant stalo ir netrukus mano kleckas buvo su manim.
Gydytojai nustebo, ko taip vėlai atvažiavau. O aš tai gi buvau įtikinta, kad pirmas gimdymas trunka apie 10 valandų, jei ne ilgiau
Tai kur man skubėti... Ir iš viso, maniau paruošiamieji (gi neskaudėjo man, tiesiog tempimas šioks toks), tai kam žmones trukdyti sekmadienio rytą 
Gydytojai nustebo, ko taip vėlai atvažiavau. O aš tai gi buvau įtikinta, kad pirmas gimdymas trunka apie 10 valandų, jei ne ilgiau

daugiau tokiu gimdymu