Įkraunama...
Įkraunama...

Negali būti!

QUOTE(Lera @ 2008 12 03, 21:03)
todėl kad daktarams patogu baigti viska kuo greičiau , ir kaip įmanoma daugiau įsikišt ten kur  visai nederėtu normaliai situacijai , blyn nervina mad.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Jazza @ 2009 01 05, 14:26)
O man panašiai toks NEGALI BŪTI ir buvo. Iš vakaro nieko nejutau, sėdėjom su MB balkone, grožėjomės miesto žiburiais. Naktį išėjo gleivių kamštis, atsirado šiokie tokie pamaudenimai, palaikiau juos parengiamaisiais ir nuėjau miegoti. Atsibudau ryte, pamaudenimai truputį sustiprėję, bet nieko panašaus į "oi, kai jau prasidės sąrėmiai, tai tikrai atpažinsi". Dėl visa ko pasitikrinau reguliarumą - kas 5 minutės, reguliarūs. Nuvažiavau į ligoninę - ten patikrina kaklelį - pilnas atsidarymas. Iš karto ant stalo ir netrukus mano kleckas buvo su manim.
Gydytojai nustebo, ko taip vėlai atvažiavau. O aš tai gi buvau įtikinta, kad pirmas gimdymas trunka apie 10 valandų, jei ne ilgiau  g.gif Tai kur man skubėti... Ir iš viso, maniau paruošiamieji (gi neskaudėjo man, tiesiog tempimas šioks toks), tai kam žmones trukdyti sekmadienio rytą  lotuliukas.gif

daugiau tokiu gimdymu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
kylam smile.gif
Atsakyti
Tiek gydytojai, tiek akuserei buvo laaaaabai keista po gimdymo pamatyti, kad plyso....mano lytine lupa doh.gif skersai isilgai.. sako neisivaizduoju, kaip sugebejai, stumimas vyko greitai ir sklandziai, viduj kaip supratau niekas neplyso.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 27, 00:36)
Tiek gydytojai, tiek akuserei buvo laaaaabai keista po gimdymo pamatyti, kad plyso....mano lytine lupa  doh.gif skersai isilgai.. sako neisivaizduoju, kaip sugebejai, stumimas vyko greitai ir sklandziai, viduj kaip supratau niekas neplyso.

blink.gif Neįsivaizdavau,kad taip būna unsure.gif
Atsakyti
Laukiau gimdymo specialioj laukiančiųjų palatoj ir kartu su manimi gulėjo kita nėščioji, kuriai kitą dieną buvo numatytas planinis cezaris, nes laukėsi dvynukų. Apie 19 val. prasidėjo mano linksmybės-kas penkias minutes sąrėmiai, ko tik nedariau per juos ir rapinėjau žeme ir įsikandus knygą stenėjau - žodžiu cirkinaus. Kai praeidavo juokavau su "kolege" iki tol kol mane išsivedė gimdyt.

ir ką jūs manot, kitą dieną vakarop sutinku dvynukų mamą ir ji juokaudama padėkoja už pavyzdį. Pasirodo kai aš išėjau šiek tiek vėliau jai prasidėjo sąrėmiai, vėliau nubėgo vandenys dar buvo laiko iki planinės bet anksti ryte ją apžiūrėje daktarai konstatavo-cezariui per vėlu smile.gif tai apie 7 ryto pati natūraliai pasigimdė savo dvynukus.

pasirodo ir taip gali būt.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2011 01 26, 22:36)
Tiek gydytojai, tiek akuserei buvo laaaaabai keista po gimdymo pamatyti, kad plyso....mano lytine lupa  doh.gif skersai isilgai.. sako neisivaizduoju, kaip sugebejai, stumimas vyko greitai ir sklandziai, viduj kaip supratau niekas neplyso.

Na man tai plyso ir isorei ir vidui 10 men po gimdymo ,o dar kartais buna ,kad ten skaudet biski pradeda ,keista net g.gif kazkaip kur siuvo ten kazkur jautru taip liko.
Atsakyti
Pasiskaičius šią temelę , supratau du dalykus:
1. kad tik vaikas būtų sveikas
2. kas tik aš likčiau GYVA, o jau ką suplėšys, patys ir sulopys biggrin.gif
ne be reikalo mūsų močiutės sakydavo , kad moteris gimdydama viena koją patys suprantate kur stovi. blink.gif Nežiūrint į tai vis tiek labai laukiu liepos ir tikiuosi kad man bus kitaip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(A... @ 2008 12 21, 13:52)
pala pala , iš ko tu čia nusprendei kad apie komplikuota gimdymą kalbu? skaityk postą dar karta , kalbėjau apie normalu gimdymą ir kyšimsi į jį, jokių būdų ne apie patologijas  ar komplikacijas .

O iš ko Jūs nusprendėt kad galit žmogų tujinti? Į Jūs gražiai kreipėsi, jeigu ką.Fuuuu, negražus postas.
Atsakyti
norejau paklausti mamyciu kuriu leliukam buvo apsivijusi virkstele aplink kakla ar pagimdete naturaliai ar teko daryti cezari.dar daug girdejau pasisakymu,kad jei virkstele apsivijus tai daznai kerpa tarviete(kad akuserei daugiau butu vietos atsukt virkstele).zodziu mamytes papasakokit savo istorijas smile.gif
Atsakyti
abiem mano mazylem virkstele buvo apsivijus apie kakliuka, pirmagimei dukart, mazajai - vienakart, bet abu gimdymai praejo tikrai sklandziai, kirpti nereikejo, antrakart net visai neplysau smile.gif
Atsakyti
na tikiuosi ir man taip pat praeis sis gimdymas smile.gif
Atsakyti
maniskiui buvo 2kart apsivijusi virkstele aplink kakliuka,dare cp, bet ne del to.
o siaip kiek zinau, kiek maciau (one born every minute laidoje) tai virksteles apsivijimas aplink kakliuka nera pats baisiausias dalykas, svarbiausia ja greitai nuimti vaikeliui gimus ir viskas buna thumbup.gif
aisku nelygu gal kiek kartu ji apsiviniojusi... unsure.gif
esu girdejus, kad tris kart apsiviniojus jau negerai buna. unsure.gif
Atsakyti
Tai kad nelabai pamatysi ta virkstele, kol stumimas neprasides ir realiai galvute neislys. taigi, virksteles apsivijimas nebus CP indikacija, nebent sutapimas.

Mano dukruzei buvo apsivijusi virkstele 1k aplink kakliuka- gal del to labai uztruko stumimas- prilaike ja g.gif Tai is tiesu nera tragedija- toniukai visu laiku jos buvo grazus, gime grazios spalvytes, gavo 9balus, vadinasi, nesmauge jos ir kazkaip neigiamai neitakojo thumbup.gif Plysau, bet tikrai abejoju, kad tai susije su virkstele g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selva: 01 birželio 2011 - 16:58