Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

Šita...
O sakykit, Visažinės, audio įrašas rusų kalba taip pat padeda efektyviai mesti cigaretę?
Kokia kalba skaityti ar klausyti geriau? Ai tiesa, tai turbūt ir gilintis dar reikia į tai, ką ten norima pasakyti? unsure.gif

QUOTE(Mintibutė @ 2009 08 12, 14:45)
Skaiciau ,paskui vel skaiciau - teberukau.

Ar tik ne kas dešimtą puslapį skaitei, Brangioji? biggrin.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 08 12, 15:08)

Ar tik ne kas dešimtą puslapį skaitei, Brangioji?  biggrin.gif nono.gif

o kas ten 10psl? knyga paskolinau draugei....vis dar ruko,rupuze,matyt,ties tuo psl.ir sustojo biggrin.gif
Atsakyti
As taip pat meciau rukyti thumbup.gif Perskaiciau ta knyga..Man Knyga padejo mest rukyt. Aisku as norejau mest, ir man pavyko. Neberukau jau 1,6m. Mano vyras taip pat mete rukyt su manim drinks_cheers.gif Be galo tuo dziaugiames ir didziuojames savimi. Paskaitinejau sioje temeleje kad kai kas raso kad skaito knyga ir ziuri i cigaretes. Meskit lauk visus rukalus ir ziebtuvelius bus mazesne pagunda uzsirukyti ok.gif
Maniau kad bus sunku mest rukyt nes isties buvau stipri rukale brunette.gif Ispradziu pastoviai galvodavau apie cigaretes o paskui vis maziau ir maziau. Su vyru pastebejom kad kai kurie dalykai pasikeite. Uosle sustiprejo, daugiau jegu atsirado, mano nustojo vargint dazni pilvo skausmai. Vyras nustojo griezt dantimis...
Svarbiausia nebijot mest rukyt, Ne taip jau baisu kaip atrodo, tad linkiu visoms sekmes metant rukyt ir stiprybes, nepasiduokit nikotinui nono.gif
Atsakyti
na kaip isgirdau apie sia knyga pagalvojau kokia nesamone.. hihihi.gif kaip galima mesti rukyti paskaicius knyga..bet kazkaip visgi nusprendziau perskaityti su mintim kad vos ne irodyciau sau kad tai nerealu.taciau istikruju jau skaitydama supratau kad rukyti nebenoriu thumbup.gif ir jau pusmetis kaip nerukau tongue.gif
Atsakyti
perskiaciau ir as sita knyga. ne todel, kad noriu mesti rukyti, nerukau, o todel, kad tapo idomu, kas tokio ten parasyta, kad daugelis meta rukyti vos tik perskaite. na nezinau, man knyga ispudzio jokio nepaliko. ir manau, kad si knyga tarsi psichologas rukantiems, kuris galiausiai sustiprina valia bei nora mesti rukyti.
Atsakyti
QUOTE(lietuva01 @ 2009 08 21, 17:35)
perskiaciau ir as sita knyga. ne todel, kad noriu mesti rukyti, nerukau, o todel, kad tapo idomu, kas tokio ten parasyta, kad daugelis meta rukyti vos tik perskaite. na nezinau, man knyga ispudzio jokio nepaliko. ir manau, kad si knyga tarsi psichologas rukantiems, kuris galiausiai sustiprina valia bei nora mesti rukyti.

Taip ir yra. Tai kaip vaistas. Koks tau gali būti poveikis, ar įspūdis, jei tu nerūkai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jadziūnė @ 2009 08 12, 16:08)
Šita...
O sakykit, Visažinės, audio įrašas rusų kalba taip pat padeda efektyviai mesti cigaretę?
Kokia kalba skaityti ar klausyti geriau? Ai tiesa, tai turbūt ir gilintis dar reikia į tai, ką ten norima pasakyti?  unsure.gif
Ar tik ne kas dešimtą puslapį skaitei, Brangioji?  biggrin.gif nono.gif

Manau, kad geriausia skaityti gimtaja kalba, kad suvoktum pilnai, ką skaitai. Manau, kad knyga geriau, nei audio įrašas. Bent man tai tikrai. Nes mano atmintis daugiau regimoji.
Atsakyti
Dar dvi kolegės metė su šita knyga thumbup.gif
Atsakyti
skaiciua ir as ta knyga
Atsakyti
Labai daug atsiliepimų girdėjau apie šią knygą. Toks jausmas kad ji stebuklą padaro g.gif Norėčiau įdomumo dėlei ją paskaityti ir pažiūrėti ar tikrai jos įtaiga tokia stipri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jankeliukas @ 2009 08 09, 22:57)
MB mete  ta pacia  minute,tik  jis  ja  ziurejo  DVD  formatu thumbup.gif  thumbup.gif

O is kur DVD formata gavote? ax.gif
Atsakyti
ir as skaiciau ta knyga. tiesa pasakius skaitant buvo uzejas smarkus noras mest rukyt, bet nemeciau nes autorius neleido. gaila ir perskaites nemeciau..
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Bandau is interneto atsisiust sia knyga, bet nepavyksta unsure.gif Gal galetumet kas nors man ja imest i el pasta? Buciau labai dekinga 4u.gif shmekla13@gmail.com
Atsakyti