daug teko girdeti apie sita autoriu, idomu kaip knygos jo, mesti svori, iveikti sresa? irgi tokios efektyvios, su rukimu negaliu isbandyti , nerukau

QUOTE(pukuotukas @ 2009 09 13, 16:28)
daug teko girdeti apie sita autoriu, idomu kaip knygos jo, mesti svori, iveikti sresa? irgi tokios efektyvios, su rukimu negaliu isbandyti , nerukau 

Na del svorio metimo tai daug nuomoniu girdejusi esu - tiek geru, tiek neigiamu. Kadangi man pamokslai ir smegenu plovimas tas pats per ta paty nepatinka, susiieskojau geresniu saltiniu

Gal kam nebereikalinga knyga"lengvas budas mesti rukyti"?
ieskau Kaune
ieskau Kaune

Kazkaip netikiu,kad paskaicius knyga rukit nebenori...
QUOTE(WyWa @ 2009 09 15, 18:31)
Kazkaip netikiu,kad paskaicius knyga rukit nebenori...
na perskaiciau, surukiau paskutine cigarete vakare ir rytojaus diena nebenorejau

As tai internetu parsisiunciau ta knyga, bet nepradejau skaityt
Nes supratau, kad tikrai bijau, jog galiu mesti rukyti. Nes man patinka sis yprotis
Patinka, kai galiu susinervinusi nulekt ir uztraukt dumely, kad viskas atslugtu

QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 19:06)
Nes supratau, kad tikrai bijau, jog galiu mesti rukyti. Nes man patinka sis yprotis

Sveika,
man kazkaip nepavyko atsisiusti knygos, gal galetum i mano az permesti?
aciu
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 15, 19:06)

Užtat kokia tu būsi patenkinta kai visgi išdrįsi paskaityt ir tikrai mesi. Dabar aišku sunku įsivaizduoti, bet patikėk, tikrai neprireiks daugiau tau cigarečių ir net neprisiminsi kad kažkada rūkyt norėjai. Aš buvau skeptikė, sakiau jokia knyga nepadės man mesti rūkyti, nu nesąmonė, bet perskaičiau iš smalsumo. Vienintelė sąlyga skaitant ją - reikia norėti mesti rūkyti. Tada tikrai nebus sunku. Bet turi pats žmogus norėti, nereikia galvoti, kad pats perskaitymas jau padarys stebuklus, nes kitaip jau perskaitę užrašus ant cigarečių pakelių žmonės turėtų mesti.
Kažkas minėjo, kad jeigu norės mesti, mes be jokių knygų. Galiu paaiškinti kuo man padėjo ta knyga - su ja aš mečiau žinodama ir suprasdama, kad rūkymas man neduoda nieko, kad man jis nepatinka ir kad aš jo tikrai nepasiilgsiu. Esu bandžius mesti rūkyti anksčiau ir be knygos ir ir tas psichologinis spaudimas mane nugalėjo, nes aš įsivaizdavau, kad aš atsisakiau kažko labai gero. Kitaip sakant, man knyga padėjo atsikratyti psichologinės priklausomybės, o fizinė priklausomybė praeina per kelias dienas.
Taip kad sėkmės visiems metantiems, jeigu tik atrasite noro savyje, jums tikrai pavyks !!!
Pries 1,5 metu perskaiciau sia knyga ir meciau rukyti, nors laikiau save visiskai neturincia valios. Kiek veliau perskaiciau "Lengva buda numesti svori" - nepavyko
Sekmes metantiems rukyti

Pati nerukau, todel savo patirtimi negaliu pasidalinti, bet mano vienas artimas draugas perskaite- ir METE!!!! Ir tikrai nuo to laiko net neima i rankas, sako, kad ta knyga veikia daug geriau nei simtas vienas draugu, giminaiciu pamokslu ar gydytoju patarimu
Tai gal ta knyga apie svorio metima reik perskaityt
Jei jau toks stebuklingas poveikis ...

Tai gal ta knyga apie svorio metima reik perskaityt

QUOTE(fiorellino @ 2009 05 09, 15:19)
oi, nevartokit jūs tų tablečių
girdėjau blogų atsiliepimų (kas svorio priaugo, kas širdį, kepenis susigadino). o dauguma ir toliau ruko.
as jau mėnesį neberūkau
(stažas dešimt metų). ir visa tai tik knygos dėka
labai džiaugiuosi, didžiuojuosi tuo
zinau, kad daugiau niekada niekda nerukysiu. abejoju ar tabletes pakeičia požiūrį į rūkymą, o tapti neberūkančia tik požiūrio pakeitimas ir padeda...
Sėkmės jums, nuoširdžiai noriu palinkėti - mylėkit ir gerbkit save - nenuodykite savo organizmo tomis neaiškios sudėties tabletėmis.

as jau mėnesį neberūkau

zinau, kad daugiau niekada niekda nerukysiu. abejoju ar tabletes pakeičia požiūrį į rūkymą, o tapti neberūkančia tik požiūrio pakeitimas ir padeda...
Sėkmės jums, nuoširdžiai noriu palinkėti - mylėkit ir gerbkit save - nenuodykite savo organizmo tomis neaiškios sudėties tabletėmis.
jau pusmetis be cigaretes!!! valioooo, kaip gera! sveikinus ir kitus tapusius nerukanciais! brrr, bjauru prisimunt kokia smardale buvau

Papildyta:
QUOTE(zhilius @ 2009 06 06, 12:04)
Oi kokia ta knyga nesamone!!! Nuobodybiu nuobodybe, mala sh ta pati per ta pati, tai pati nuobodziausia knyga kuria perskaiciau per visa savo gyvenima ir niekam nerekomenduociau, nes nei vienam mano pazistamam dar nepadejo, o pirkau ja todel, kad mestu mano zmona, skaiciau ir as, nors nesu uzkietejes rukorius, parukau tik per fiestas. Sita knyga taip isliaupsinta tik pelno tikslais, o tie neva geri atsiliepimai apie ja tai tik marketingo strategija. Zmona skaitydama buvo truputi primazinusi, bet po to, vel ruko kaip ruke. 

na kap kam. man ji

nepavyko man atsisiusti, gal kas gali padeti?