QUOTE(gira @ 2009 09 16, 14:27)
Užtat kokia tu būsi patenkinta kai visgi išdrįsi paskaityt ir tikrai mesi. Dabar aišku sunku įsivaizduoti, bet patikėk, tikrai neprireiks daugiau tau cigarečių ir net neprisiminsi kad kažkada rūkyt norėjai. Aš buvau skeptikė, sakiau jokia knyga nepadės man mesti rūkyti, nu nesąmonė, bet perskaičiau iš smalsumo. Vienintelė sąlyga skaitant ją - reikia norėti mesti rūkyti. Tada tikrai nebus sunku. Bet turi pats žmogus norėti, nereikia galvoti, kad pats perskaitymas jau padarys stebuklus, nes kitaip jau perskaitę užrašus ant cigarečių pakelių žmonės turėtų mesti.
Kažkas minėjo, kad jeigu norės mesti, mes be jokių knygų. Galiu paaiškinti kuo man padėjo ta knyga - su ja aš mečiau žinodama ir suprasdama, kad rūkymas man neduoda nieko, kad man jis nepatinka ir kad aš jo tikrai nepasiilgsiu. Esu bandžius mesti rūkyti anksčiau ir be knygos ir ir tas psichologinis spaudimas mane nugalėjo, nes aš įsivaizdavau, kad aš atsisakiau kažko labai gero. Kitaip sakant, man knyga padėjo atsikratyti psichologinės priklausomybės, o fizinė priklausomybė praeina per kelias dienas.
Taip kad sėkmės visiems metantiems, jeigu tik atrasite noro savyje, jums tikrai pavyks !!!
Kažkas minėjo, kad jeigu norės mesti, mes be jokių knygų. Galiu paaiškinti kuo man padėjo ta knyga - su ja aš mečiau žinodama ir suprasdama, kad rūkymas man neduoda nieko, kad man jis nepatinka ir kad aš jo tikrai nepasiilgsiu. Esu bandžius mesti rūkyti anksčiau ir be knygos ir ir tas psichologinis spaudimas mane nugalėjo, nes aš įsivaizdavau, kad aš atsisakiau kažko labai gero. Kitaip sakant, man knyga padėjo atsikratyti psichologinės priklausomybės, o fizinė priklausomybė praeina per kelias dienas.
Taip kad sėkmės visiems metantiems, jeigu tik atrasite noro savyje, jums tikrai pavyks !!!
Aciu uz padrasinimus