Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

QUOTE(gira @ 2009 09 16, 14:27)
Užtat kokia tu būsi patenkinta kai visgi išdrįsi paskaityt ir tikrai mesi. Dabar aišku sunku įsivaizduoti, bet patikėk, tikrai neprireiks daugiau tau cigarečių ir net neprisiminsi kad kažkada rūkyt norėjai. Aš buvau skeptikė, sakiau jokia knyga nepadės man mesti rūkyti, nu nesąmonė, bet perskaičiau iš smalsumo. Vienintelė sąlyga skaitant ją - reikia norėti mesti rūkyti. Tada tikrai nebus sunku. Bet turi pats žmogus norėti, nereikia galvoti, kad pats perskaitymas jau padarys stebuklus, nes kitaip jau perskaitę užrašus ant cigarečių pakelių žmonės turėtų mesti.
Kažkas minėjo, kad jeigu norės mesti, mes be jokių knygų. Galiu paaiškinti kuo man padėjo ta knyga - su ja aš mečiau žinodama ir suprasdama, kad rūkymas man neduoda nieko, kad man jis nepatinka ir kad aš jo tikrai nepasiilgsiu. Esu bandžius mesti rūkyti anksčiau ir be knygos ir ir tas psichologinis spaudimas mane nugalėjo, nes aš įsivaizdavau, kad aš atsisakiau kažko labai gero. Kitaip sakant, man knyga padėjo atsikratyti psichologinės priklausomybės, o fizinė priklausomybė praeina per kelias dienas.
Taip kad sėkmės visiems metantiems, jeigu tik atrasite noro savyje, jums tikrai pavyks !!!

Aciu uz padrasinimus 4u.gif As rukau tik tada, kai esu kokiame baliuje ar su draugemis kur iseinam, tai buna, kad per savaite supesu pora cigareciu, kartais pakely, o kartais beveik menesy nieko. Nesu pastovi rukale, kuri tik atsikelusi begtu y balkona rukyti smile.gif Tik man patinka kartais parukyt, jeigu noreciau, tikrai mesciau, bet norisi pasilikti bent koky malonuma, kad ir zalinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2009 09 20, 18:12)
Aciu uz padrasinimus 4u.gif  As rukau tik tada, kai esu kokiame baliuje ar su draugemis kur iseinam, tai buna, kad per savaite supesu pora cigareciu, kartais pakely, o kartais beveik menesy nieko. Nesu pastovi rukale, kuri tik atsikelusi begtu y balkona rukyti smile.gif Tik man patinka kartais parukyt, jeigu noreciau, tikrai mesciau, bet norisi pasilikti bent koky malonuma, kad ir zalinga  blush2.gif

Būčiau aš tiek rūkius, gal ir nebūčiau sugalvojusi mesti, bet rūkiau beveik dešimt metų kiekvieną mielą dieną nuo 10 cigarečių iki 20 ir daugiau. Man ta knyga padėjo suprasti, kad aš neatsisakau kažkokio malonaus įpročio, o atsisakau to, ko man tikrai nereikia
Atsakyti
Parsisiunčiau šią knygą jau prieš pora mėnėsių, tačiau taip ir neprisiruošiu perskaityt, nes, kaip ir dauguma minėjo, turbūt bijau ištikrūjų mesti, esu iš tų užkietiejusių rūkorių kuriem rūkymas yra malonumas, pakelis per diena stabiliai, vis tik ruošiuosi, kada nors perskaityt, kompanijoj likau bene vienintelė rūkanti, visi kiti metė šios knygos pagalba.
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2009 10 05, 10:43)
Parsisiunčiau šią knygą jau prieš pora mėnėsių, tačiau taip ir neprisiruošiu perskaityt, nes, kaip ir dauguma minėjo, turbūt bijau ištikrūjų mesti, esu iš tų užkietiejusių rūkorių kuriem rūkymas yra malonumas, pakelis per diena stabiliai, vis tik ruošiuosi, kada nors perskaityt, kompanijoj likau bene vienintelė rūkanti, visi kiti metė šios knygos pagalba.

Mano pazystama pries septynis menesius perskaite sia knyga-daugiau neruko.
Atsakyti
Mano dauguma pažystamų metė rūkyti paskaitę šią knyga. O man neužteko kantrybės ją perskaityti iki galo blush2.gif Bet štai neseniai mečiau rūkyti ir be knygos pagalbos. Manau reikia tik didelio noro ir užsispyrimo. o jei nenorėsi mesti tai nepadės ir knyga.
Atsakyti
sveikutes gal kuri jau perskaitet sia knyga ir noretumet parduoti? smile.gif
Atsakyti
Kai skaiciau - rukiau, bet kai suzinojau kad nescia tai is karto meciau, bet knyga vistiek daskaiciau biggrin.gif Manau jei nebuciau pastojus tai nei jokia knyga, nei nicorete nepadetu, reikia tiesiog labai panoret, arba kad jau prispirtu...
Atsakyti
gal kam nesunku būtų į el. paštą atsiusti šią knygą arrturas@gmail.com. bčiau labai dėkinga
Atsakyti
nupirkau vyrui, išsivežė, dar tik pradėjos skaityt, bet pirma reakcija pamačius tokią knygą doh.gif nu jau juoko jam buvo... dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 11 20, 00:55)
nupirkau vyrui, išsivežė, dar tik pradėjos skaityt, bet pirma reakcija pamačius tokią knygą doh.gif  nu jau juoko jam buvo... dry.gif

tegu nesijuokia, o geriau bent is smalsumo paskaito. Tikrai ten daug teisingų minčių yra parašyta. Va aš šios knygos pagalba neberukau jau apie 2 metus. Jeigu man anksčiau kas būtų pasakęs, kad nerukysiu būčiau irgi tik skaniai pasijuokus biggrin.gif Gyventi be cigarečių tikrai geriau tongue.gif
Atsakyti
perskaiciau ta knyga ir kaip rukiau taip sekmingai ir teberukau biggrin.gif
Atsakyti
perskaiciau sia knyga pernai rugseji ir nuo tada sekmingai nerukau smile.gif paciu laiku, nes po menesio pastojau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti