Įkraunama...
Įkraunama...

Alennas Karras "Lengvas būdas mesti rūkyti"

QUOTE(*Paslaptis* @ 2008 05 08, 22:16)
Bet knygoje buvo sakoma, kad svorio nepriaugsi metusi rūkyti  g.gif

Tai as ir taip gal buciau priaugusi, nes daug valgau blush2.gif. Ir jau pries metima tas svoris po biskuti augo ax.gif . O siaip as kazkur kitur buvau skaiciusi, kad moksliskai irodyta, jog medziagu apykaita metus rukyti suleteja. Aisku, kad paskui viskas vel buna savo vezese...
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 05 08, 20:19)
Žinokit, ateity galit sulaukti ir ne tokių malonių staigmenų- spuogų ir berimų, nes organizmas valosi per odą. Turėjau prieš akis draugę, kuri metinėjo rukymą turint dešimties metų stažą. Tačiau jeigu persilaušit, viskas bus gerai, oda susitvarko po keleto mėnesių.

Aš nerūkau nuo rugsėjo, ir niekaip nesupratau, kas pradėjo su mano oda darytis doh.gif Ir beria ne tik veidą doh.gif Labai tikiuosi, kad tikrai čia organizmas taip valosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viena: 09 gegužės 2008 - 20:03
QUOTE(viena @ 2008 05 09, 21:02)
Aš nerūkau nuo rugsėjo, ir niekaip nesupratau,  kas pradėjo su mano oda darytis  doh.gif  Ir beria ne tik veidą  doh.gif  Labai tikiuosi, kad tikrai čia organizmas taip valosi  ax.gif

Na, man kol kas nieko rolleyes.gif. Bet tai juk kazkokia nesamone, negi tiek laiko organizmas valytis turi g.gif ?Kazkur skaiciau, kad plauciai po 5 metu tik issivalo visiskai. Tai gal ir spuogu bus tiek laiko lotuliukas.gif. O kaip tau su svoriu, ar daug priaugai?
Atsakyti
Nė vieno kg tongue.gif Nepakeičiau cigarečių maistu ir tiek (gal dėl to kad atidžiai skaičiau smile.gif ) O surūkydavau po pakelį per dieną, per baliukus ir daugiau doh.gif
Atsakyti
sveikos,
na aš irgi perskaičiau šią knygą, ir šiandien mano pirmoji diena nerūkymo. labai jau sunku vistiek man, tai pradėjau vėl antrą kartą skaityti knygą g.gif tikiuosi labai kad man pavyks atsisakyti tų narkotikų blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(liepal @ 2008 05 09, 10:04)
Vakar perklausiau Karr'o audio knyga, kaip lengvai sublogti.

iš kur gavai audio kaip lengvai sublokti? gal kur internete yra? a6 ir nor42iau pasiklausyti blush2.gif
Atsakyti

SVEIKINU!!!
ATSIMENI - NIEKO BAISAUS CIA NEVYKSTA! PRIESINGAI!

Pasidalinti savo mintimis ir isgyvenimais gali ir internetiniame puslapyje Lengvas Budas:
Lengvo budo puslapis
drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyzane: 13 gegužės 2008 - 10:25
QUOTE(viena @ 2008 05 09, 21:02)
Aš nerūkau nuo rugsėjo, ir niekaip nesupratau,  kas pradėjo su mano oda darytis  doh.gif  Ir beria ne tik veidą  doh.gif  Labai tikiuosi, kad tikrai čia organizmas taip valosi  ax.gif

Na matyt individualiai. O gal tai ne su rukymu sisiję? Draugei berdavo ne tik veidą, bet ir nugarą, pečius. Galiu paguosti tik tuo, kad viskas praejo, neruko jau porą metų, oda švari. Mitybą dar pareguliuokit, gal ką netinkamo valgot.
Atsakyti
Noriu pasakyti Jums aciu, kad si knyga lietuviu kalba pasieke mus 4u.gif
Mano vyrui tai suveike ir jau trys menesiai kaip mes be priklausomybes nuo rukymo 4u.gif
labai dziaugiuosi ir visiems savo draugams rekomenduoju sia knyga smile.gif
Kadangi pati neskaiciau tai negaliu ivertinti vertimo kokybes, bet svarbiausia, kad tikslas pasiektas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2008 05 22, 15:57)
Noriu pasakyti Jums aciu, kad si knyga lietuviu kalba pasieke mus  4u.gif
Mano vyrui tai suveike ir jau trys menesiai kaip mes be priklausomybes nuo rukymo 4u.gif
labai dziaugiuosi ir visiems savo draugams rekomenduoju sia knyga  smile.gif
Kadangi pati neskaiciau tai negaliu ivertinti vertimo kokybes, bet svarbiausia, kad tikslas pasiektas  4u.gif

Nuostabi penktadienine zinia! Labai dziaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(picolo @ 2008 05 22, 14:57)
Noriu pasakyti Jums aciu, kad si knyga lietuviu kalba pasieke mus  4u.gif
labai dziaugiuosi ir visiems savo draugams rekomenduoju sia knyga  smile.gif
Kadangi pati neskaiciau tai negaliu ivertinti vertimo kokybes, bet svarbiausia, kad tikslas pasiektas  4u.gif

Sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,labai noreciau tos lietuvisko knygos,bet negaliu atsisiusti,kazkoki ten erora rodo:)
gal kas galetumet atsiusti i mano el.p?jei tik zinoma turit neuzkresta:)?
Atsakyti
QUOTE(studija @ 2008 06 08, 17:02)
Sveiki,labai noreciau tos lietuvisko knygos,bet negaliu atsisiusti,kazkoki ten erora rodo:)
gal kas galetumet atsiusti i mano el.p?jei tik zinoma turit neuzkresta:)?

Sveiki, galetumem, turim neuzkresta. Tik neturim tavo el. pasto.. g.gif
Atsakyti