Įkraunama...
Įkraunama...

Graikiškas riešutas.

QUOTE(plateliai @ 2011 03 25, 18:11)
išdyks,bet aš taip galvoju mirksiukas.gif ,maniškai dar po sniegu miega doh.gif .Gal matėt kur pavasis vaikšto,nes mane jis aplenkia doh.gif ,cia nuotrauka šnd blink.gif

blink.gif Negaliu patikėti - pas mus saulė šviečia smile.gif
Ten pas Tave stirnos vaikšto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 12:08)
Vazonėlyje pasodintas riešutas taip ir neišdygo - įdomu, kaip bus su lauke pasodintais  rolleyes.gif

Man vienas žiemą buvo išdygęs,jau ir lapelius leido.Paskui vienu metu džiuvo ir nudžiuvo.Pavasariop du išdygo,kažko irgi vietoje tokie stiebai stovėjo.Šįryt vieną apžiūrėjau ,leidžia jau lapelius.Gal iš 8 du išaugs?Bus jau augančiam medžiui draugai.Gal greičiau pradės derėti senbuvis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 12:08)
Vazonėlyje pasodintas riešutas taip ir neišdygo - įdomu, kaip bus su lauke pasodintais  rolleyes.gif

O tai radot jį ten neišdygusį? Kokia būklė? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 03 25, 22:12)
O tai radot jį ten neišdygusį? Kokia būklė? schmoll.gif

Kaip visada -trūksta kantrybės blush2.gif ir reikia "patikrinti". Kevalas perskilęs, bet daigelio nėra unsure.gif , nieko , gal lauke išdygs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 03 25, 21:23)
Kaip visada -trūksta kantrybės  blush2.gif ir reikia "patikrinti". Kevalas perskilęs, bet daigelio nėra unsure.gif , nieko , gal lauke išdygs  rolleyes.gif

Na čia tai mįslė schmoll.gif Tai tas kevalas visiškai tuščias??? Bet taip būti NEGALI schmoll.gif kas galėjo perskelti kevalą??? Tik ŠAKNELĖ thumbup.gif Tai jei neaugo toliau daigelis, tai turėjo būti supuvęs schmoll.gif Bet vistiek turėjo būti bent liekanos šaknelės ir daigelio arba tik vienos šaknelės... bet supūti jie galėtų tik vienu atveju - jei kažkas nutrauktų daigelio trapią šaknelę. Nes šaknelė išauga pirmiau, paskui tik daigelis... Žodžiu, rebusas...
O gal kantrybės pritrūko išlaukti???
Bet niekis...bus tų riešutų... po sniegu dar pas mane jie... biggrin.gif
Atsakyti
Gyriausi, kad sėjau riešutukus ir gražūs išdygo. Taigi prisiduodam- sėkmingai vėsioje patalpoje peržiemojo. Pavasariop pernešiau kur daugiau švieso ir vualia- visi jau vėl sulapojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 16 balandžio 2011 - 18:48
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 16, 20:47)
Gyriausi, kad sėjau riešutukus ir gražūs išdygo.  Taigi prisiduodam- sėkmingai vėsioje patalpoje peržiemojo. Pavasariop pernešiau kur daugiau švieso ir vualia- visi jau vėl sulapojo  thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Temelei pagyvinti- pasimaivau su savaisiais riešutėliais blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 19, 21:01)
Temelei pagyvinti- pasimaivau su savaisiais riešutėliais  blush2.gif

thumbup.gif Reikia ne maivytis, o girtis biggrin.gif
Atsakyti
Rasiux, dailus riesuteliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 04 19, 20:01)
Temelei pagyvinti- pasimaivau su savaisiais riešutėliais

tikrai pagyvinai thumbup.gif pakol mes savo medžių tokius didelius lapus pamatysim, tai dar laiko prabėgs, o čia va galima akytes paganyt wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Maniškiai jau antramečiai, tai ir lapeliai jau kaip reikiant smile.gif
Atsakyti