Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Maniškiui kai buvo 1,8m tvarkingai alei vieno žaislo surinkdavo - dabar pagedo vaikas,nori mano pagalbos.Kai dviese žaislus renkam,labai greitai susitvarkom,o jei liepiu vienam,tai 2 įdeda,užsižiopso kažkur,pamiršta,ko prašiau,primenu,tada vėl 2 įdeda...O jei pasakau,kad susitvarkę kur nors eisim ar važiuosim,labai greitai viskas sudėta būna.Matyt amžius toks,kai paskatinimo reika.
Atsakyti
mano dukryte pati savo noru niekad nesusitvarkys schmoll.gif nebent jei nori kokio zaislo nevisada gaunamo,tada tvarkos,nes zino kad negaus kol nesutvarkys ka pries tai zaide biggrin.gif nu bet jei visas kambarys zaislais apverstas,tai tikrai nesitvarkys,nes tada nezino nuo ko pradet ir prasideda oziukai
Atsakyti
na maniškė tai tokia tvarkdarė, kai aš tvarkausi, pasakau, kad susineštų žaislus iš kitų kambarių į savo kambarį, parodau į kokia dėžę mesti, tai susitvarko. Vakar grįžom kartu, nusimoviau tik batus, jau žiūriu maniškė už tų mano batų ir lekia į batų spintą padėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tavo_Mano @ 2008 12 04, 15:21)
Kartais surenka noriai kai paprasai, o kartais oziukus rodo.. na buna ir mums juk dienu kai tingim tvarkytis namie smile.gif

Manasis irgi tavrko savo zaislus jei paprasom ar patys iniciatyva parodom...
VAikam reikalingas pavyzdys lotuliukas.gif Todel tvarkykites ir tvarkykites, kol vaika ta pavyzdi paims, juokas jama negaliu lotuliukas.gif Kazin kada tas laikas ateis g.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif jau pradejo tvarkytis, bet pries koki menesi viska ismetydavo ir sakydavo:
tu mama surink blink.gif
tada pora kartu ismeciau jos zaislus po kilima ir sakiau kad ir as pradesiu metyti jos daiktus, tai paziurejo i mane nesupratusiom akim unsure.gif , kas cia mamai uzejo ir nuejo rinkti zaislu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa S @ 2008 12 04, 20:14)
4u.gif jau pradejo tvarkytis, bet pries koki menesi viska ismetydavo ir sakydavo:
tu mama surink  blink.gif
tada pora kartu ismeciau jos zaislus po kilima ir sakiau kad ir as pradesiu metyti jos daiktus, tai paziurejo i mane nesupratusiom akim unsure.gif , kas cia mamai uzejo ir nuejo rinkti zaislu  biggrin.gif

thumbup.gif reiks isbandyt, ale jauciu vargu ar pades
nes nesinori mano panele tvarkytis, dar man padedant kelis zaislus surenka pati ir padeda i deze, bet jau viena kad tvarkytusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Karinga @ 2007 09 10, 10:37)
Tai ar jusu vaikas tokio ir panasaus amziaus susirenka savo zaislus?  g.gif  Butu idomu suzinoti, ar tokio amziaus vaikas jau turi susirinkti savo ismetytus zaisliukus ir ideti i zaislu deze  g.gif

Mes dabar pratinamės prieš einant miegoti susitvarkyti savo žaisliukus. Kol kas reikia pagalbos, bet jei mato, kad ir tėtis ar mama padeda tvarkytis, tai ir ji tvarkosi noriai.
Atsakyti
Pratinu ir mokau, bet kartais uzsispiria ir nerenka, nors tu ka. Daugiau stengiuosi zaidimo forma ta tvarkymasi pateikt, einamlenktyniu ar pan.
Atsakyti
Musu mergaite tai pati visa diena zaidzia susiranda ka veikt daug demesio jai nereikia ir susitvarkyt leidzia. is paskos vaiksto ir ziurineja ka darai atseit padeda 4u.gif
Atsakyti
Kol kas veiklos ir be mokykleliu uztenka.Svarbiausia, kad tokio amziaus vaikas ir pats moketu zaisti, netik isikibes mamai i sijona...Kartu zaidziam, kai reikia kazka pasidaryti, tai vaika pati sedi ir zaidzia, ilenda i manieza, pagroja su zaisliniu pianinu, palaksto, pasliauzioja.Veliau bandysim lankyti yamaha, gerai lavina ir klausa ir visa vystymasi, bendravima.Blogai tik tai, kad as dirbu, vyras sedi vaiko prieziuros atostogose...jis gal labiau patingi.
Atsakyti
priklauso nuo vaikino nuotaikos, taciau dazniausiai sudeda masinytes, traktoriukus ant lentynos kur irengti garaziukai, tai tokiu zaidimo tipu i susideda. pries miegeli nesa zaisliukus liulia, reiskia i ju vietas sudeda. mes tai taip elgiames thumbup.gif
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
oi, turėjom vargo. Buvom net atėmę visus žaislus porai savaičių, paskui po truputį pradėjo tvarkytis pati. Dabar jai 2,9 m., bet dar būna pykčių. Jei nerenka, klausiu: tai gal man imti šiukšlių maišą ir surinkti, jei tu negali? Tik tokiu atveju žaislai greit atsiduria savo vietoj. Verkdama, pykdama, bet surenka. Kartais prašo padėt, tai padedu, bet visada žiūriu, kad pati rinktų. Ir ne bet kaip, o rūšiuodama į vietas. Arba, kai laikas maudytis, tai labai greit pati susitvarko, nes labai mėgsta maudytis bigsmile.gif .
Atsakyti