Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Siaip pats niekada nesugalvoja, kad reikia zaislus susirinkti. Kai pasakau kad susirinktu tai kartais praso kad padeciau kartais pats susirenka. Siaip visada mokinu kad iskrates viena dezute zaislu, susirinktu jei nori pasiimti kita dezute. Tai jau beveik priprato prie tokios tvarkos.
Atsakyti
Mano dukryte zaislus i savo deze surenka kiekviena vakara jau nuo kokiu 1m 2 men, bet turiu arba as arba tetis dalyvauti siame procese, kitaip ir ji nenori, bet kai pasakai einam kartu rinkti zaisliuku - tai graziai renka ir deda, ir net azartas uzeina surinkt daugiau nei teveliai biggrin.gif
Svarbu mokyti kartu ir viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
o mano dicke kartais susitvarko nors jai jau trys susitvarko tik tada kai gerai uzrekiu,issitrauke lego kaladeles ir isvercia is kibiriuko palieka ir nueina visas zaidimas cia jos verysad.gif ,o mazoji labai tvarkinga pati susirenka o dar jeigu pagiri isviso tvarkosi 4u.gif
Atsakyti
zmona gera metoda sugalvojo ax.gif
tie zaisliukai kurie metosi - tikriauiai nereikalingi...gal mes juos atiduokime kitiems vaikuciams...
o sunus ramiai taip, sako gerai atiduokim doh.gif
na galvoju tusciai sneketa, ka darysi ...pradejom rinkti ir sneketi: tai sita atiduodam...ir sita..oj ir sita ....
is pradziu sutiko, linksejo galva, o po to .....sako na sito labai man reikia, gal tvarkomes visus lotuliukas.gif

is dalies geras budas nereikalingus zaisliukus atrinkti
Atsakyti
nuo nuotakos priklauso ir mano suneliui ...kita karta namie tylu pasidaro jau galvoju kazka negero daro bigsmile.gif o jis sau delioja masineles visas i viena eile ir visas vienodai priekiu .... o kita karta sakyk nesakius netvarko ir viskas
Atsakyti
vis dar buna nesitvarkymo....periodu
tai pradejom rodyti patys pavyzdi kaip reikia tvarkytis smile.gif
na ir .... ateina i talka visi thumbup.gif
Atsakyti
Dukrai 2 m 6 mėn. Kai as pradedu rinkti, tai ir ji prisistato rinkt. O jei sakau eik susideti zaislus, tai stovi ir ziuri i mane, tipo einam kartu tongue.gif Bet siaip buna, kad ima ir visus zaislus viena susideda, bet gana retai tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo curny: 17 kovo 2009 - 12:49
maniske mazoji kai nenori surinkineti, tai jai sakau - surink kiek gali, o as surinksiu tai, kas liks smile.gif tai buna taip, kad kai pradeda, tai viska pati ir surenka... jai tik pradeti baisu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tammy: 17 kovo 2009 - 12:54
Pas mus kazkaip su zaislu tvarkymu dideliu problemu nekyla ax.gif . Na,nebent tikrai nebenori tvarkytis,tai kviecia i pagalba teti arba mama ir sako: padek surinkti zaisliukus,prasau wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano vaikis tai visai nenori rinkti zaislu doh.gif jis isvercia, o surinkti,kai reikia tai i ta puse neziuri unsure.gif ir nezinau kaip su juo tartis g.gif
Atsakyti
pagal nuotaika. kartais pats viska isvercia ir paskui graziai sudeda. bet buna, kad dar kojomis isspardo i salis ir net nesiruosia sudeti. doh.gif
Atsakyti
Oi, visaip buna. Va siuo metu sedziu ir pykstu, nes tete isejo su sunum i parka, o kambary visi zaislai ant grindu isversti, ner kur kojos pastatyti doh.gif Bet paprasytas dazniausiai susirenka, darzely prie to irgi pratina ir net yra ismokes tarsi dainele, kad "tvarkyti laikas", ja ir dainuojam smile.gif
Atsakyti