Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Na mano dukrai uz savaites 2 metukai, tai nesitvarko ji pati zaislu, bet kazkaip as apie tai dar ir nebuvau susimascius, kad jau laikas paciai tvarkytis. Ko gero reiks pradet mokint, jauciu kad is pradziu sunkiai seksis ax.gif
Atsakyti
Kazkaip pradejo suprasti,kad reikia susideti zaisliukus i deze,tik reikia vis paraginti,pasakau sudeti ir sudeta,aisku buna visokiu dienu ir kai pyksta,nededa...Bet stengiames susitarti graziuoju 4u.gif
Atsakyti
[maniskis vyras tai nelabai megsta rikti, tu zaislu begales. tai lb retai renkam kartu, jis galima sakyti nerenka, nei piktuoju nei graziuoju, nu ateis laikas pats susirinks smile.gif
Atsakyti
mano sunus irgi sunkiai renkasi savo zaisliukus doh.gif jei dar abu renkam,tai renka,bet jei vienam liepiu,tai tik su piktumais kazko galiu pasiekti doh.gif
Atsakyti
Mano maziui 2 metukai ir jis kuo puikiausiai susitvarko savo zaisliukus smile.gif thumbup.gif
Aisku jam reikia pasakyti,kad suistvarkytu,o jei dar truputi pradzioje padedu,tai labai smagus tai darbelis jam buna mirksiukas.gif
Atsakyti
na mano kleckiukui dar nera 2 metuku, bet zislus susirenka pats thumbup.gif cia jua kaip ritualas, vakare susirenka zaislus, tada einam praustis ir miegelio, kol kas jokiu problemu, tikiuosi augant ju ir neatsiras
Atsakyti
mano mazytei 1,5m. kartais susirenka kartais ne.bet as nedarau is to problemos.juk ir mes pacios ne visada ta pacia akimirka isplaunam indus ir t.t. pas mane ji labai savarankiska ir uzsispyrusi smile.gif jei pradedu bambeti susirink,susirink,susirink - tikrai nerinks smile.gif o jei dar mociute salia savo balsa iterpia tada jau tai tikrai neeeeee!!!
bet jei viena zaidzia pazaidusi butinai i vieta viska sudeda, gal ne taip tvarkingai kaip as bet stengiasi labai.
net kieme pabuvus ,visusi instrumentus(sluota, kastuva sniegui ir.t.t.) surikuoja kur buve,kaipasakau einam namo wub.gif ir is mazojo kaimyno atima jei buna ka davusi pazaisti ir deda i vieta biggrin.gif
Atsakyti
na mano dukrytei 2.5m. bet irgi nevisada pati viena susitvarko zaislus,ji pradeda juos tvarkyt ir paskui pereina prie kitokios veiklos tai vis turiu priminti kad susitvarkytu doh.gif arba net ir padeti susitvarkyti,kad viska susitvarkytu be niekeno pagalbos tai taip dar nebuvo ax.gif
Atsakyti
maniskiui du metukai.
kartais renkasi savo zaislus, o jei nerenka tai bandom uzsiimti abu zaidimo forma, kaip zaisliukai nori i savo vieta, taip su suniuku, masinytem vina paskui kita, ir gaunasi tvarka, o po to visi labai dziaugiames thumbup.gif
Atsakyti
Mes plaukem su valtimi Zeimena. Vaikui buvo 1.5 metu. Aisku, visi MB gimines pasiurpe buvo ax.gif Mano mama pasake kad thumbup.gif Svarbu vaika uzimt: jo megstamu valgiu (uogos, vaisiai, darzoves ir pan), nauji zaislai, knygos. Labai gerai reikia but isstudijavus marsruta ar reikalui esant (uzspringus, issigandus, isipjovus ir pan) gales privaziuoti masina kad paimt. Reikia but numacius ir tai kad vaikas tikrai pietu miego savo laiku neuzmigs rolleyes.gif O jei iprates kaip laikrodukas miegot tai likusia dienos dali bus piktas ir irzlus o tada jau niekas negelbes biggrin.gif Turet ivairiu medikamentu ir rubeliu bent vaikui, sudetu i hermetiskus maisus, kurie neperslampa (yra pirkt specializuotose turistinese parduotuvese).Siaip mum jokiu bedu nebuvo, vaikas sedejo autokedutej kuri nebuvo prirista kad galima ja butu pasukt tai i tiati, tai i mane. Siais metais irgi galvojam plaukt bet jau su dviem blush2.gif

Ai dar svarbu bent pora sykiu savaitgaliui i gamta su nakvyne nuvaziuot pries plaukima, kad paziuret kaip vaikas elgiasi prie vandens, miske ir tt. Nes jei nuo kranto bijo vandens tai didele tikimybe kad ir valtyje bus isterijos, Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kicia: 18 vasario 2009 - 21:19
mes plaukėm plaustu 3 paras su savo mažuoju, kuriam buvo tik 8 mėnesiai. Ir viskas buvo thumbup.gif naktį palapinėje kuo ramiausiai pramiegojo, o ir pačiam plauste jam nenuobodu buvo. bet gal čia nuo vaiko charakterio priklauso, jei vaikas ir namuose neramus, tai nemanau, kad vertėtų į tokias keliones leistis, o jei ramus, tai tik pirmyn 4u.gif bet su baidare, tai jau pavojingiau. mes dar ir šįmet ko gero nuo baidarių susilaikysim, o plaustu plauksim vėl 4u.gif
Atsakyti
Maniskiui 2 metukai, tai labai nenori tvarkytis, butinai reikia padeti, o piktuoju jei pasakai, tai isvis didziausias maistas prasideda, tai net neprisilies prie zaislo, ...tai norint kad tavrkytusi reikia tik graziuoju tartis, smile.gif 4u.gif
Atsakyti