Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

mano pusantru metuku mazius susirenka ir jei deda i lentyna tai dar nustumia toliau nuo krasto, gal kad nenukristu biggrin.gif ir apskritai megejas tvarkos, buna pamato puoduka ant stalo iskart ima nunest, pamato trupinius ant stalo, pradeda valyt, issitepa rankas ateina istiese, kad nuvalyciau biggrin.gif ir siaip padejejas geras, aisku kartais jo tvarkos supratimas buna ne koks, arba kai sutvarko, tenka pertvarkyt, bet dziugu, kad bent stengiasi thumbup.gif tikiuosi tas noras nedings smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrica @ 2009 04 15, 20:59)
mano vaikis tai visai nenori rinkti zaislu doh.gif jis isvercia, o surinkti,kai reikia tai i ta  puse neziuri unsure.gif ir nezinau kaip su juo tartis  g.gif

Maniske irgi nerenka bandau paaiskinti kad zaisliukai iseis pas kitus vaikucius,bet ji tik apsiverkia ir kvieciasi teti(tipo uztareja) doh.gif
Atsakyti
Mano 1m,7men kartais kada paprasai sudeti zaisliukus tai ji deda i savo dezute, ne visus bet jau yra pradzia thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus tai buna taip: renkam renkam tuos zaislus, o jis nuneses koki i deze ideti - uzsimano su kokiu nors kitu pasizaisti biggrin.gif Na, bet kad nesitvarko tai nepasakysi ax.gif
Atsakyti
Maniske tai pati nesuglavos, kad reikia susitvarkyti zailus, bet jei pasakau, kad reikia viska sudeti atgal i deze, tai nesa deda. As irgi su ja nesu, kad butu jai linksmiau. Kartais paverciu tvarkymasi zaidimu- kas pataikys i deze ar kas greiciau nunes zaisliuka i deze- jai labai patinka rolleyes.gif
Tvarkyti neverciu, bet jau po truputi pratinu, kad zinotu, jog einant miegoti reikia viska sudeti i savo vietas rolleyes.gif
Atsakyti
na mano mazoji tai nesusirenka zaislu, tik viska isversti moka, o tvarkyti turi jau mama smile.gif atrodo ir moaku vis kad pazaidus sudeti reikia, bet jei vistiek... doh.gif
Atsakyti
maniskei dabar yra 1m ir 8 men (beveik), bet labai nstebino jau gal kelinta diena ji padeda i vieta savo knygutes, zaisliukus aisku ne visada bet jau pradeda tvarkyti, ji taip pradejo daryti po darzelio
Atsakyti
Na, dažniausiai aš surenku, bet kai atsibosta tai jau reikalauju, kad surintų. Spiriojasi, sako ne, bet aš vistiek pasiekiu saavo biggrin.gif
Atsakyti
Kiekviena vakra pries einant miegoti susirenka savo daiktus savo kambaryje ir is kitu kambariu. Aisku ne savo noru, kiekviena diens reikia priminti. Daznai sako ne, reikia motyvuoti, bet rezultatas visada - kambarys tvarkingas. Labai jau patinka, kai susitvarko, pasikviesti mama ir teti, kad jie paziuretu, pasakytu, kad jau viskas tvarkinga ir tada... begti abu apkabinti biggrin.gif
Atsakyti
Lopseli su kolektyvu renkasi, namie sudeti nelabai nori bet kai pasakom isnesti tada nunesa i savo kambari ir numeta, del pasidejimo graziai dar reikia aiskinti blush2.gif
Atsakyti
Nelabai megsta mano mazoi tvarkytis-kai jau pamato, kad mama tvarko, tai kartais ateina padeti, bet toli grazu ne visada... schmoll.gif O va kai isversti ka reikia, tai visada pirmutine doh.gif
Atsakyti
Na mes jau nuo kokiu 1.5 metuku tvarkomes zaisliuku, o tai butu bardakas doh.gif Kuomet nupirkome zaislu deze, kaladelems ir piestukas spec. dezes, na vienu zodziu viskas turi tureti savo vieta...tuomet bedos isnyko, viska susitvarko, tik pradzia galima sakyti buvo tikrai sunki. Pradejome sakyti, kad reikia susideti zaisliukus, kurie ismetyti, o sunus aisku neklauso ar nesupranta, tai pradzioje stoviniavo su asaromis akyse ir dudomis blush2.gif Po to sugalvojom ka nors pazadeti, pvz. musiskis labai megsta maudytis, tai sakydavom ko nesusitvarkysi zaisliuku, tol neisi maudytis. Tai kartais abu tvarkomes, kartais ir vienam pavyksta, bet aisku - ko reikia tai reikia KANTRYBES. drinks_cheers.gif
Atsakyti