Viskas priklauso nuo nuotaikos,jei geros nuotaikos dukryte,tai susirenkam zaisliukus,jei ne,tenka man tai daryt

Susirenka vakarais, kai pasakai, kad reikia susitvarkyti.Iki tol pradedavau as rinkti, o dukryte tuoj puldavo padeti, tai gal ismoko taip.Dabar lygiai taip pat padeda ir siaip "tvarkytis"

Labiausiai dazais patinka piesti.Nupirkom lenta, kur su kreida galima piesti, bet jau nebenori...atnesa ir praso kad as kazka nupiesciau.Dar labai ant sienu patinka piesti...Radom karta jos kambary paveikslu...bet ka padarysi, paaugs, perdazysim kambari, nieko baisaus.Dar ir antras tuoj bus, gales kartu keverzoti

maniske labai piesia, aisku jau tuoj 3 metukai mums. bet meninke nuo prigimties, 2.5 metuku budama jau mokejo nupiest zmogu, su plaukais, akys, lupos, rankos, pirstai! nu zodziu kaip priklauso. atsikelia ryte ir butinai turi papiest koki pusvalanduka, tada jau galim eit pusryciaut

QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 10, 13:59)
maniske labai piesia, aisku jau tuoj 3 metukai mums. bet meninke nuo prigimties, 2.5 metuku budama jau mokejo nupiest zmogu, su plaukais, akys, lupos, rankos, pirstai! nu zodziu kaip priklauso. atsikelia ryte ir butinai turi papiest koki pusvalanduka, tada jau galim eit pusryciaut 

Pats nesiima iniciatyvos, dazniausiai as surenku, kai pasakau, kad padetu mamai, tai atnesa zaisliukus, bet jei liepiu ir sakau, kad sunlis rinktu, o pati nerodau pavyzdzio, tai ne uz ka nesurinks zaisliuku

Specialiai nemokinu spalvu, suneliui 1.10m, bet vis pagalvoju, kad reiktu pamokyti, nors kai vaikui bus idomu, pats prades klausineti. Dabar mums aktualu paklausti kas tai, pvz. atnesa du daiktus ir klausia kas tai, o po bando pakartoti

Nuo metuku sudedavo smulkmenas i dezute. Nuo pusantru metuku,bet tada reikdavo truputi padeti,kad neuzmirstu,kad tvarkosi zaislus. O dabar 2.4m. Ima tik po keleta zaislu,kad nereiktu visu tvarkyt 
Papildyta:
Nuo metuku sudedavo smulkmenas i dezute. Nuo pusantru metuku,bet tada reikdavo truputi padeti,kad neuzmirstu,kad tvarkosi zaislus. O dabar 2.4m. Ima tik po keleta zaislu,kad nereiktu visu tvarkyt

Papildyta:

Oi kokie visu vaikuciai gudruoliai
Man atrodo visi moketu jei noretu, ta prasme vaikuciai, jei jiem neidomu tu jo nieko nepriversi ismokti..
Mes nuo pusantru skiriam pagrindines spalvas, pati nemokinau, ejom i mokyklele, ten uzsiiminejo mokytoja, tada ir as namuose pradejau jai vis priminti, ir stai pazistam jau nemazai spalvu, bet ir sumaiso ir nevisas istaria spalvas, bet manau su laiku viskas bus gerai...

Mes nuo pusantru skiriam pagrindines spalvas, pati nemokinau, ejom i mokyklele, ten uzsiiminejo mokytoja, tada ir as namuose pradejau jai vis priminti, ir stai pazistam jau nemazai spalvu, bet ir sumaiso ir nevisas istaria spalvas, bet manau su laiku viskas bus gerai...

Na dviejų metų mano berniukas dar tikrai pats nesudėdavo žaislų, jis rinkdavo juos ir nešdavo man o aš juos statydavau
dabar tą daro jau puikiai, aišku ir metų jam dabar ne du, o keturi
Bet už tai manau brolis ankščiau tą darys, nes vyresnėlis labai drausmina brolį ir mokina sudėti žaisliukus atgal