Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

Viskas priklauso nuo nuotaikos,jei geros nuotaikos dukryte,tai susirenkam zaisliukus,jei ne,tenka man tai daryt smile.gif
Atsakyti
Susirenka vakarais, kai pasakai, kad reikia susitvarkyti.Iki tol pradedavau as rinkti, o dukryte tuoj puldavo padeti, tai gal ismoko taip.Dabar lygiai taip pat padeda ir siaip "tvarkytis" 4u.gif
Atsakyti
Labiausiai dazais patinka piesti.Nupirkom lenta, kur su kreida galima piesti, bet jau nebenori...atnesa ir praso kad as kazka nupiesciau.Dar labai ant sienu patinka piesti...Radom karta jos kambary paveikslu...bet ka padarysi, paaugs, perdazysim kambari, nieko baisaus.Dar ir antras tuoj bus, gales kartu keverzoti tongue.gif
Atsakyti
maniske labai piesia, aisku jau tuoj 3 metukai mums. bet meninke nuo prigimties, 2.5 metuku budama jau mokejo nupiest zmogu, su plaukais, akys, lupos, rankos, pirstai! nu zodziu kaip priklauso. atsikelia ryte ir butinai turi papiest koki pusvalanduka, tada jau galim eit pusryciaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 09 10, 13:59)
maniske labai piesia, aisku  jau tuoj 3 metukai mums. bet meninke nuo prigimties, 2.5 metuku budama jau mokejo nupiest zmogu, su plaukais, akys, lupos, rankos, pirstai! nu zodziu kaip priklauso. atsikelia ryte ir butinai turi papiest koki pusvalanduka, tada jau galim eit pusryciaut  biggrin.gif

thumbup.gif saunu, maniskis dar tiek neistobulejes piesime biggrin.gif nors ir labai patinka teplioti. kasdiena reikalauja istraukti dazus,kazka priteplioja, paskui flomasteriu eile ateina- piesia dazniausiai masinas - va tas tai igudes piesti- nupiesia ratus ,lempas viska labai graziai. o ka kita piesia tai nelabai ir suprasi doh.gif kol pats nepaaiskina lotuliukas.gif
Atsakyti
Pats nesiima iniciatyvos, dazniausiai as surenku, kai pasakau, kad padetu mamai, tai atnesa zaisliukus, bet jei liepiu ir sakau, kad sunlis rinktu, o pati nerodau pavyzdzio, tai ne uz ka nesurinks zaisliuku schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
Kad laikas tvarkytis, pasakau aš. Bet jau kai pradeda tvarkytis... mano galva užtektų sunešt viską į kampą, kad po kojom nesivoliotų smile.gif o jis taip kruopščiai susitvarko, taip viską surūšiuoja, ką į dėžę dėti, ką į kibirą, ką į mašiną... kad man net gėda pasidaro biggrin.gif 1 metai 9 mėn.
Atsakyti
Specialiai nemokinu spalvu, suneliui 1.10m, bet vis pagalvoju, kad reiktu pamokyti, nors kai vaikui bus idomu, pats prades klausineti. Dabar mums aktualu paklausti kas tai, pvz. atnesa du daiktus ir klausia kas tai, o po bando pakartoti smile.gif
Atsakyti
Mano sunus miegsta zaisti su katinu ir sunim namuose biggrin.gif , dar megsta knigutes paskaititi ,pavartiti, dar su lego megsta zaist ,su masinitem vazinet, su minkstais zaislais nelabai greitai atsibosta
Atsakyti
Nuo metuku sudedavo smulkmenas i dezute. Nuo pusantru metuku,bet tada reikdavo truputi padeti,kad neuzmirstu,kad tvarkosi zaislus. O dabar 2.4m. Ima tik po keleta zaislu,kad nereiktu visu tvarkyt smile.gif
Papildyta:
Nuo metuku sudedavo smulkmenas i dezute. Nuo pusantru metuku,bet tada reikdavo truputi padeti,kad neuzmirstu,kad tvarkosi zaislus. O dabar 2.4m. Ima tik po keleta zaislu,kad nereiktu visu tvarkyt smile.gif
Atsakyti
Oi kokie visu vaikuciai gudruoliai 4u.gif Man atrodo visi moketu jei noretu, ta prasme vaikuciai, jei jiem neidomu tu jo nieko nepriversi ismokti..
Mes nuo pusantru skiriam pagrindines spalvas, pati nemokinau, ejom i mokyklele, ten uzsiiminejo mokytoja, tada ir as namuose pradejau jai vis priminti, ir stai pazistam jau nemazai spalvu, bet ir sumaiso ir nevisas istaria spalvas, bet manau su laiku viskas bus gerai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na dviejų metų mano berniukas dar tikrai pats nesudėdavo žaislų, jis rinkdavo juos ir nešdavo man o aš juos statydavau blush2.gif dabar tą daro jau puikiai, aišku ir metų jam dabar ne du, o keturi ax.gif Bet už tai manau brolis ankščiau tą darys, nes vyresnėlis labai drausmina brolį ir mokina sudėti žaisliukus atgal bigsmile.gif
Atsakyti