Įkraunama...
Įkraunama...

Užsiėmimai ir žaidimai su vaikais

mano sūnui 2,8 m tai niekaip neina susitart gražiuoju, kad susidėtu žaisliukus doh.gif Tai jis sako, kad rankytę, skauda, tai gerklytę o kartais sako neturiu laiko doh.gif
Jau gąsdinom, kad atiduosim žaislus vaikams, kurių neturi jų, dar sakėm, kad žaisliukai, kuriuos nesurinks, išeis naktį pas kitus vaikus... Nu niekaip nesutariam.
Kai jau reikia susirinkti juos, ašarų pakalnė būna.
Atsakyti
Nelabai megejas tvarkytis, bet jei pasakai ar padedi, tai sukas greiciau uz mane thumbup.gif o sese tai stebi, paskui priejus viska isvercia, o jam vargas doh.gif
Atsakyti
susirenka,bet kita kart sako abudu biggrin.gif o as jam sakau,kad jei jis man kita kart pades,tai ir as jam padesiu.tai dabar jau kita kart kai is parduotuves gryztam,iskrausto man tases mirksiukas.gif o del zaislu,tai esu kelis kart paemus zaisliukus,sakydama,kad man labai gaila,jog tau matyt nereikia situ zaisliuku,o viena kart pasakiau,kad jei nesusirinks,pasiimsiu maisa,sudesiu ir isnesiu,gal pasiims kokie vaikuciai.paemiau,sudejau ir isnesiau trumpam i laiptine ax.gif tai dabar uztenka pasakyt,kur mano maisas biggrin.gif bet jau senai besakiau,nes ir taip susitvarko...
Atsakyti
QUOTE(malvinka23 @ 2010 12 07, 23:40)
mano irgi jau nuo kokiu metuku buvo pratinama deti viska, ka paeme i vieta, taip pat mesti popieriukus i siuksliadeze ir pan. tai i siuksliadeze meta tvarkingai, musu paimtus daiktus irgi stengiasi deti ten, is kur paeme (net man jau neprimenant), o su savo zaislais kaip kada. priklauso nuo nuotaikos ir noru. ai, mums dabar jau daugiau nei pusantru metuku.

grynai kaip apie mudu 4u.gif tik dar pavadovauja, jei batus ar ka kita ne ten parejusi is lauko padedu thumbup.gif siaip kai nori, tai susitvarko taip, kad net as ne visada taip graziai surikiuoju wub.gif

beje, 2 m 3 men wub.gif
Atsakyti
Mano panelytė 2 m. tvarkosi kai jai nuotaika tinkama, bet dažniausiai jei liepiam susirinkti žaisliukus, ji tada sako - kartu susirenkam. Rezultate teveliai tvarko žaislus, o ji vaikštinėja ir vaizduoja, kad labai susirūpinus žaislų tvarkymusi... Mums problema su žaislų tvarkymu, kitką pasakai, gražiai ir noriai sutvarko, bet žaislų schmoll.gif Kartais pagąsdinu, kad atiduosiu kitiems vaikams arba kad žaislai išeis... tai ji dar man tik istorija papildo kaip ten keliaus žaisliukai pas kitus vaikus... doh.gif
Atsakyti
LAbai,labai patinka piesti,raso raideles.Isigujome dabar jau didele piesimo lenta su magnetukais,skaiciukai,raides,na thumbup.gif ,kol kas labai domisi ir paiso,ipatingai su kraidelemis,nes patinka nuvalyti thumbup.gif
Atsakyti
patinka piešti, ypač akvarėle. labai patinka ant lapo padėtą rankutę apiplėšti, pačiai sunku tai prašo pagalbos. o pati puikiai piešia gyvates biggrin.gif dar labai patinka į knygutes klijuoti lipdukus.
Atsakyti
masinytes patinka,bet labiausia megsta lipdyti is namuose pasigaminto plastelino.tai prisimastom zmogeliuku,tai pyragiukus darom,tai is formeliu.tada gali ilgai zaist mirksiukas.gif
Atsakyti
mano 1.5 metukų panelei iš žaislų tai tik knygos rūpi, likusieji žaislai - visi buities įrankai, ji visus puodus ir šaukštus susirenka, po to mamos piniginę... ir kai man reikia eiti į parduotuvę, tai pirma turiu iš puodų susirinkti pinigus lotuliukas.gif , labai mėgsta vartyti foto albumus, valyti namus su šepečiu, žodžiu jos žaislai ir žaidimai-atkartoti ką daro ar veikia tėvai. Nepamiršta ir į sesers kuprinę mokyklinę įlįsti biggrin.gif
Atsakyti
2 metų panelės niekas nesudomina ilgam. Ji užsiima trumpom veiklom, mėgsta skaityt knygas, žiūrėt kiną, lėles stumdyti vežimėliu, valgyt daryt lėlėm prie virtuvėlės.
Atsakyti
QUOTE(Timotey @ 2011 02 25, 18:34)
o is ko gaminat plastelina?  smile.gif

is miltu,druskos,citrinos rugsteles,vandens ir aliejaus,jei norit spalvoto - maistiniu dazu ir geras naminis plastelinas 4u.gif sakykim 300ml miltu,300ml vandens,150 druskos,2saukstai aliejaus ir 4arbatiniai sauksteliai citrinos rugsteles.viska gerai ismaisom ir kaitinam puode keleta minuciu ant vidutinio stiprumo ugnies,kol mase atsoka nuo sieneliu(maisyti geriau medine ar silikonine mentele).gauta mase paminkyti...
Papildyta:
QUOTE(sriukis @ 2011 02 27, 01:12)
is miltu,druskos,citrinos rugsteles,vandens ir aliejaus,jei norit spalvoto - maistiniu dazu ir geras naminis plastelinas 4u.gif sakykim 300ml miltu,300ml vandens,150 druskos,2saukstai aliejaus ir 4arbatiniai sauksteliai citrinos rugsteles.viska gerai ismaisom ir kaitinam puode keleta minuciu ant vidutinio stiprumo ugnies,kol mase atsoka nuo sieneliu(maisyti geriau medine ar silikonine mentele).gauta mase paminkyti...

galima visko per puse deti,nes cia nemazai gaunasi,o pirmai pradziai ir maziau uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip ir daugumos, smagiausi zaislai puodai, saukstai, sluotos ir visi kiti namu ruosos irankiai. O kai jau jie nusibosta, o as dar nebaigus gamint ar dar ka daryti tada imam abi dainuoti. galiausiai man neleidzia, dainuoja pati. gal du menesius labai mego piesti. Deja, jau nusiodo. o pats geriausias uzsiemimas vaikiska aikstele lauke, slepynes, gaudynes ir kitokia aktyvi sportine veikla. biggrin.gif
Jai 1m 5men
Atsakyti