ismetu
Net nzn kaip prabalsuot, nes ir ismetu ir pasilieku
Man labai patikusiu kvepalu buteliukus pasilieku. Kokius paprastesnius, pigesniu kvepalu buteliukus ismetu lauk
Ai, dar pasilieku, jeigu buteliukas koksnors mandresnis, kokios grazios formos ir pan.
Aš tai kaupiau kaupiau (aišku, tik gražesnius ir mielesnius), galvojau, gal... Bet viena neseną dieną viską išmečiau, kartu su 101 kitu beverčiu daiktu
Aš irgi išmetu, nors žinau, kad kitos merginos ne tik pasilieka, bet ir kolekcionuoja.
Kažkaip, jei juos eitu dar naudingai panaudoti (ne kaip dekora, kad dulkes kauptusi) tai gal ir palikčiau...
Tiesa, kaikuriuos buteliukus atiduodavau mažesnei sesei, labai jai tikdavo bežaidžiant su barbem
Kažkaip, jei juos eitu dar naudingai panaudoti (ne kaip dekora, kad dulkes kauptusi) tai gal ir palikčiau...
Tiesa, kaikuriuos buteliukus atiduodavau mažesnei sesei, labai jai tikdavo bežaidžiant su barbem
jei koks grazesnis tai pasilieku
vonioje pora buteliuku stovi ant virsutines spinteles, del grozio, niekam netrugdo, o man grazu
Kurį laiką pasilieku, laikau spintoje,kad skanų kvapą palaikytų, o paskui, kai jau visiškai nuvėsta, išmetu tada
ismetu, nes jau 10 metu naudoju tuos pacius davidoff cool water, tai nereikia 100 vienodu
Nuo kvapniuju alieju - pasilieku.
Nuo kvapniuju alieju - pasilieku.
vienus ismetu, o kitus pasilieku....
cia mazdaug tas pats kas rikiuoti namie tuscius butelius nuo alkoholiniu gerimu ir pasiriuzejus i juos prisiminti ka su kuo ir kur gerei.. smile.gif
QUOTE(BlackDee @ 2007 09 11, 08:39)
Aš negalėjau apsispręsti, už ką balsuot
Nes kai baigiasi kvepalai, dar kurį laiką palaikau buteliukus (apie porą sav.), nes jeigu neturiu galimybės tuo metu pirkti tokių pat kvepalų, tai palaikau juos, kol "atsisveikinu"
O paskui jau išmetu, nes mano visų naudojamų kvepalų buteliukų kažkaip nepavadinčiau meno kūriniais, vertais ypatingo dėmesio 
As gal panasiai - dar kuri laika palaikau, kartais padedu i spinta tarp rubu, kad "paskutini kvapa" isleistu ir po kiek laiko ismetu... Nors viena kvepalu buteliuka turiu jau 10 metu - sentimentai.
Kaip kada
i spinta arba i siuksline
Ismetu