is tikruju antru pusiu is vis vestuvese nebuvo
nes nuotaka nelabai ju ir pazinuojo
pirma pamerge norejo buti su savo vaikinu, bet ne vienas is mano draugu jo nepazinojo, taigi kviete kaip svecia, bet jis neatejo
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 14, 22:58)
is tikruju antru pusiu is vis vestuvese nebuvo
nes nuotaka nelabai ju ir pazinuojo
pirma pamerge norejo buti su savo vaikinu, bet ne vienas is mano draugu jo nepazinojo, taigi kviete kaip svecia, bet jis neatejo 
Na man tai neiseina isskirt poru, nesuprast niekas ir supyktu manau. Sakiau gal is vis atsisakysiu tu vyr. bus tik paprastos poros ir tiek, nes liudna truputi
QUOTE(Forz @ 2007 04 15, 10:00)
Dar turiu klausimuką. Ar butinai pulką turi sudaryti poros, ar negali pabrolių, ar pemergių būti daugiau? (Tiksliau kažkas be poros, dar ktaip nelyginis žmonių skaičius pulke) 
nu man rodos kad cia priklauso ar tai tradicines vestuves, ar ne... siap kad zinau ir maciau visas pamerges turi pabrolius .... kol kas neteko matyti ka nors be poros... bet jeigo tavo vestuves netradicines, manau kad tai neturi reiksmes
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 15, 14:15)
bet ar kaip turi jaustis pamerge, ar pabrolis, kai visi bus su porom, o jis arba ji ne... 
Na, gal tu ir teisi.
as ir pirma pamerge.. turiu suorganizuoti mergvakari,autobuso papsuosima (!), bei puoksles pamergem likusiom 5,o dar pabroliu gelytem irgi man priklauso?..o cia i visa organizavima ieina ir visu islaidu padengimas ?
man tik stresa kelia tos vestuves..nzn kaip nuotaka issilaiko organizuodama viska, nors ir suknes kartu rinkomes, filmuotoja ir siaip moraliskai palaikau..bet jauciuosi labiau issekus nei ji
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 16, 17:33)
as ir pirma pamerge.. turiu suorganizuoti mergvakari,autobuso papsuosima (!), bei puoksles pamergem likusiom 5,o dar pabroliu gelytem irgi man priklauso?..o cia i visa organizavima ieina ir visu islaidu padengimas ?
man tik stresa kelia tos vestuves..nzn kaip nuotaka issilaiko organizuodama viska, nors ir suknes kartu rinkomes, filmuotoja ir siaip moraliskai palaikau..bet jauciuosi labiau issekus nei ji 
tokia jau pirmosios pamerges dalia
nepersestenk! del islaidu pakalbek su nuotaka... ir su pamergem. mes pvz, mergvakarelio islaidos pasidalinsim tarpusavyje!
QUOTE(Forz @ 2007 04 17, 08:06)
As tai visokiom puokstytem ir gelytem rupinsiuosi pati. Zinoma noreciau, kad kas nors padetu, bet deja
Net neisivaizduoju ar mergvakari man kas nors suorganizuos, nors pulko poru kioka 7 bus.
Bet jei nebus, tai nebus. Nesiruosiu viena del visko rupinti ir taip daug rupesciu. 
Aš tai kai rinksiuosi puokšte, tai pirma pamergyte pasiimsiu su savimi (nors su ja ir nesu lb artima, bet pamazu sita dalykeli taisome i gera puse
[quote=Zvilka,2007 04 17, 09:58]
o tai nei viena pamergyte nepasisiūlo padėti?
Siulosi tik viena, bet ir ta gyvena toli, ir retai atvaziuoja pas tevus, tai susiderint sunkoka. Siaip daugumoj tos mano pamerges gyvenancios ar daugiausia laiko praleidziancios kituose miestuose. Retai susitinkam. Todel ir tvarkausi visus reikalus viena. Na ka jau padarysi, kitaip nebus
Siulosi tik viena, bet ir ta gyvena toli, ir retai atvaziuoja pas tevus, tai susiderint sunkoka. Siaip daugumoj tos mano pamerges gyvenancios ar daugiausia laiko praleidziancios kituose miestuose. Retai susitinkam. Todel ir tvarkausi visus reikalus viena. Na ka jau padarysi, kitaip nebus
[quote=Forz,2007 04 17, 09:18]
o tai nei viena pamergyte nepasisiūlo padėti?
[/quote]
nu, mes, pamerges, irgi ne vienam mieste gyvenam! 3 net is vis uzsenyje
kaip ir as! o as tai is vis pirma pamerge! bet vis tiek susiskambinam, pasitariam, ka darysim... cia mes planuojam, o tos kur lietuvoj padeda
mes net viena kitos nematem
bet bus proga kaip tik per mergvakareli susitikt!!!
[/quote]
nu, mes, pamerges, irgi ne vienam mieste gyvenam! 3 net is vis uzsenyje
O gal pamergytes kam teko puostis autobusa?
Yra tokie geltoni 'bibutemis' juos daug kas vadinas, niekaip nesugalvoju
gal kam teko jau?