Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 18, 21:20)
O gal pamergytes kam teko puostis autobusa?  ax.gif  Yra tokie geltoni 'bibutemis' juos daug kas vadinas, niekaip nesugalvoju  doh.gif gal kam teko jau?

pabandyk paziureti temoj Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Vestuvės > Įvairios smulkmenos > Mašinų puošimas nezinau ar bus ka nor apie autobusu papuosimus, bet jau kazkokiu ideju gali prisirinkt mirksiukas.gif
Atsakyti
ooo, ziuriu ne as viena tokia vestuviniais darbais apsikrovusi... Maniskes irgi nieko neplanuojair neorganizuoja. Pati galvoju apie masinos puosima, renku ir derinu puoksteles, planuoju kaip graziai suorganizuoti isleidimus, papuosti sale, baznycia ir t.t. pamerges ramios kaip belgai, viena pageidavima tik joms pareiskiau susiderinti del sukneliu: pirkti ar nuomoti.Taip pat nurodziau pageidaujama spalva ir ilgi. Negi cia daug is ju noriu?? doh.gif Kiek girdejau sie reikalai dar tupcioja vietoje... doh.gif Net nezinau ar sulauksiu pagalbos vaisinant svecius prie baznycios, kuriu svieciasi nemazai verysad.gif
Atsakyti
Pas mane ir pageidavimas is pamergiu yra toks, kad butu su vienos spalvos suknelem. Vis mano sirdziai siokia tokia kompensacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2007 04 20, 17:08)
Pas mane ir pageidavimas is pamergiu yra toks, kad butu su vienos spalvos suknelem.  Vis mano sirdziai siokia tokia kompensacija  biggrin.gif

o mes tai su nuotaika vaiskciojom ir rinkom suknes ir pamergem ir jai, nes juk turi ir tarpusavy dereti modeliai, ten kazkokios zuvytes, tortai ir pan, kad 'nesusipjautu' tarpusavy paskui suknes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 23, 17:44)
o mes tai su nuotaika vaiskciojom ir rinkom suknes ir pamergem ir jai, nes juk turi ir tarpusavy dereti modeliai, ten kazkokios zuvytes, tortai ir pan, kad 'nesusipjautu' tarpusavy paskui suknes  rolleyes.gif

Tai tai nuotakai vadinasi pasiseke, kad turejo su kuo vaiksciot. O as savo notakos suknele taisu savo jaunikiu issirinkau. Nu, ka padarysi, toks jau tas gyvenimas biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forz @ 2007 04 24, 09:59)
Tai tai nuotakai vadinasi pasiseke, kad turejo su kuo vaiksciot. O as savo notakos suknele taisu savo jaunikiu issirinkau. Nu, ka padarysi, toks jau tas gyvenimas  biggrin.gif  bigsmile.gif

nuotaka tai pati suknele issirinko, bet turbut padeciau, jeigu buciau salia, ax.gif uztat dabar bandau padeti, issirinkti antrai dienai suknele mirksiukas.gif cia man rodos net sunkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 26, 18:10)
nuotaka tai pati suknele issirinko, bet turbut padeciau, jeigu buciau salia,  ax.gif  uztat dabar bandau padeti, issirinkti antrai dienai suknele  mirksiukas.gif cia man rodos net sunkiau  lotuliukas.gif

as ir net nezinau ka daryt su antra diena doh.gif
man poryt mergvakaris.. o per savaite scenarijus n kartu pasikete, ryt vel reiks is naujo galvot turbut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2004 01 07, 09:00)
o is kur ja ziema gauti blink.gif
beto jaunoji nescia ar galim dar ta vainikeli segti umn.gif

Nzn mano grupioke kai tuokesi tai pilvukas jau matesi, tai tas vainikelis nelabai i tema buvo, bet jei pilvo nesimato tai manau del simbolikos galima gal... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrilyte @ 2007 04 27, 18:04)
Nzn mano grupioke kai tuokesi tai pilvukas jau matesi, tai tas vainikelis nelabai i tema buvo, bet jei pilvo nesimato tai manau del simbolikos galima gal... mirksiukas.gif

na bet cia kaip nekaltybes zenklas tas rutu vainikelis, o juk jos jau ner tai visiems aisku 4u.gif Bet as tai tikiuos,kad nebus to vainiko,nes vyr pamerge lyg ji persegineja g.gif tai visai nenoriu.. ir taip jaudinsiuos, tai dar rankas susibadysiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 04 28, 11:48)
na bet cia kaip nekaltybes zenklas tas rutu vainikelis, o juk jos jau ner tai visiems aisku  4u.gif Bet as tai tikiuos,kad nebus to vainiko,nes vyr pamerge lyg ji persegineja  g.gif  tai visai nenoriu.. ir taip jaudinsiuos, tai dar rankas susibadysiu  ax.gif  biggrin.gif

nu jo ta simbolika visai apsuko galva, kad po mazu visi pradeda pamirsti pargindine ju reiksme doh.gif o deti tik del to kad reikia ir ka pasakys kiti, man rodos tikrai neverta schmoll.gif schmoll.gif mano drauge atsisake, tai man kaip pirmai pamergei vienu rupesciu maziau mirksiukas.gif o siaip, kap zinau, tai ta rutu vainikeli persegti turi svocia, o ne pirma pamerge. ji persega tik tuo atveju jeigu svocios nera ax.gif nu o nuotaka, pirmajai pamergei persega veliuma thumbup.gif kitais metais pati busiu nuotaka, ir noreciau tradiciniu vestuviu, bet rutu vainikelio ne uz ka nesidesiu, schmoll.gif schmoll.gif kazkaip net nepatogu blush2.gif

beje, keliaraistis irgi turi reiksme, mazai kad pagalvojo apie tai: mirksiukas.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=10378665
Atsakyti
Na as tai rutu vainikelio irgi nesidesiu. Kazkaip pagalvojau nera tikslo, nors lauktis tai dar nesilaukiu smile.gif Tarp kitko ir veliumo kazkodel tai nesidesiu. Nusprendziau, kiad jis man netinka smile.gif
P. S. Na cia nukrypimas nuo temos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 29, 01:24)
nu jo ta simbolika visai apsuko galva, kad po mazu visi pradeda pamirsti pargindine ju reiksme  doh.gif  o deti tik del to kad reikia ir ka pasakys kiti, man rodos tikrai neverta  schmoll.gif  schmoll.gif mano drauge atsisake, tai man kaip pirmai pamergei vienu rupesciu maziau  mirksiukas.gif o siaip, kap zinau, tai ta rutu vainikeli persegti turi svocia, o ne pirma pamerge. ji persega tik tuo atveju jeigu svocios nera  ax.gif nu o nuotaka, pirmajai pamergei persega veliuma  thumbup.gif kitais metais pati busiu nuotaka, ir noreciau tradiciniu vestuviu, bet rutu vainikelio ne uz ka nesidesiu,  schmoll.gif  schmoll.gif  kazkaip net nepatogu  blush2.gif

Na tai susimaisiau vadinas blush2.gif ai man pirmas kartas,kai as vestuvese tokiose..kazkada buvau dedes, ir net pamerge, bet tai vaikas buvau ka as ten zinau ax.gif
Na,o kad veliuma perseks tai gerai biggrin.gif bus dziaugsmo thumbup.gif as jai jau sakau,kad ir man puokste mestu, gal tada ir jaunikis atsiras lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti