Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

QUOTE(Ikimokyklinuke @ 2007 05 01, 20:50)
Na tai susimaisiau vadinas  blush2.gif ai man pirmas kartas,kai as vestuvese tokiose..kazkada buvau dedes, ir net pamerge, bet tai vaikas buvau ka as ten zinau  ax.gif 
Na,o kad veliuma perseks tai gerai  biggrin.gif bus dziaugsmo  thumbup.gif  as jai jau sakau,kad ir man puokste mestu, gal tada ir jaunikis atsiras  lotuliukas.gif  4u.gif

del veilumo ir man kaip tik tinka, nes kitais metais mano vestuves thumbup.gif tai jau sakiau kad MB gaugytu keiliarasti thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes visos mamytes...ir netik..
smile.gif
galkas man gali padeti?sad.gif
pati neuzkalnu svesiu vestuves....gal galit rekomenduoti geliu salona koki..bet kad kainos nebutu kilometrines nes per interneta kai ziurejau tai vos is koto neisvirtau su vyru kai pamatem kokios kainos masinos puosimas bei pamergiu -pabroliu puoksteles..
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Juventa82 @ 2007 04 29, 00:24)
nu jo ta simbolika visai apsuko galva, kad po mazu visi pradeda pamirsti pargindine ju reiksme  doh.gif  o deti tik del to kad reikia ir ka pasakys kiti, man rodos tikrai neverta  schmoll.gif  schmoll.gif mano drauge atsisake, tai man kaip pirmai pamergei vienu rupesciu maziau  mirksiukas.gif o siaip, kap zinau, tai ta rutu vainikeli persegti turi svocia, o ne pirma pamerge. ji persega tik tuo atveju jeigu svocios nera  ax.gif nu o nuotaka, pirmajai pamergei persega veliuma  thumbup.gif kitais metais pati busiu nuotaka, ir noreciau tradiciniu vestuviu, bet rutu vainikelio ne uz ka nesidesiu,  schmoll.gif  schmoll.gif  kazkaip net nepatogu  blush2.gif

beje, keliaraistis irgi turi reiksme, mazai kad pagalvojo apie tai:  mirksiukas.gif
http://www.delfi.lt/...php?id=10378665

aha, keliarastis atejo is uzsienio, o del tilto tai irgi esu girdejus sovietinių taksistų išradimas
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2007 04 20, 13:43)
ooo, ziuriu ne as viena tokia vestuviniais darbais apsikrovusi... Maniskes irgi nieko neplanuojair neorganizuoja. Pati galvoju apie masinos puosima, renku ir derinu puoksteles, planuoju kaip graziai suorganizuoti isleidimus, papuosti sale, baznycia ir t.t. pamerges ramios kaip belgai, viena pageidavima tik joms pareiskiau susiderinti del sukneliu: pirkti ar nuomoti.Taip pat nurodziau pageidaujama spalva ir ilgi. Negi cia daug is ju noriu??  doh.gif  Kiek girdejau sie reikalai dar tupcioja vietoje...  doh.gif  Net nezinau ar sulauksiu pagalbos vaisinant svecius prie baznycios, kuriu svieciasi nemazai  verysad.gif

nu mes pamerges tik jaunajai suknele padejom issirinkti, dabar dar ir antrajai dienai ieskom kartu. o visus kitus darbus ji pati tvarkosi, pagalbos nepraso, nors ir del papuosimo patalpu padejom, bet siaip is esmes pati viska darosi su busimu vyru ir tevais, nes ji taip nori....
o kas del sukneliu tai man labai liudna-nes pulkas ne is 5poru o didesnis tai jai pavyko tik ilgi suderinti.
Nors jei buciau nuotaka as net kviesdama i poras drauges pasakyciau norima spalva. Nes matau,kad drauge liudi,kad bus pamerges skirtingu splavu sukniom
Atsakyti
Sveikos, nežinau ar čia su savo problema pataikiau, bet gal vis dėl to patarsit 4u.gif

Liepos 7 dalyvauju vestuvėse, esu pamergė. Reikalavimas buvo, kad suknutė būtų raudona, o toliau jau laisvė. Kadangi man labai patinka pūstos, tai išsirinkau su lanku. Ar neperdaug puošni tokia suknelė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 05 23, 10:10)
Sveikos, nežinau ar čia su savo problema pataikiau, bet gal vis dėl to patarsit  4u.gif

Liepos 7 dalyvauju vestuvėse, esu pamergė. Reikalavimas buvo, kad suknutė būtų raudona, o toliau jau laisvė. Kadangi man labai patinka pūstos, tai išsirinkau su lanku. Ar neperdaug puošni tokia suknelė?  ax.gif

nu man atrodo kad nieko blogo cia nera jeigu pusta, svarbiausiai kad uz nuotokos suknele ne butu per daug pusta g.gif nes man rodos nekaip atrodys g.gif
Atsakyti
Ne jinai nera tokia pusta, vienas lankelis pacioj kad graziau kristu ax.gif

kazkur skaiciau skelbima, kad sukne su lanku, tai tai buvo issireiksta kad ji vestuvine, todel ir issigandau, kad kvailai neatrodyciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasafane @ 2007 05 23, 22:16)
Ne jinai nera tokia pusta, vienas lankelis pacioj kad graziau kristu  ax.gif

kazkur skaiciau skelbima, kad sukne su lanku, tai tai buvo issireiksta kad ji vestuvine, todel ir issigandau, kad kvailai neatrodyciau  blush2.gif

nu jeigu jinai ne balta, tai galvoju kad viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Ir dar norejau paklaust, ar pabroliai ir pamerges turi turet kokias tai puoksteles, nes musu jaunavedziai uzsienyje, neina su jais susiiekti, ir esam ant ledo palikti, neikas neaisku kas kaip bus doh.gif
Atsakyti
Pati rugpjuti busiu pamerge ax.gif taigi teko siektiek pasidometi apie tai mirksiukas.gif taigi TAIP puoksteliu reiks...na tokios tradiijos,kad pamerge savo pabroliui ir sau nuperka vienodas puoksteles i vestusiu diena jie vienas kita,jas isega,tarsi pasizymedami/jog jei poroje.kad nieks nesumaisytu group.gif bet buna ir taip jog jaunieji uzsako vienodas puoksteles visam pulkui... rolleyes.gif bet vat susiduiu ir as cia su siokia tokia problema....kurios esat pirkusios tas puoksteles, kur jus ju radote ? nes keik maciau visos tokios netraukiancios akies ir niekur nerandu ko nors grazausčo gyvu gelyiu negalima mega_shok.gif tei gal zinote kur galima rasti graziu dailiu puokstysiu ? blush2.gif
Atsakyti
bet kuriam geliu salone parodyk puokste kurios nori ir tau ja padarys.
Atsakyti
Merginos,reikia man jusu pagalbos.sia vasar ruosiames kelti vestuves, taciau jos bus tokios netradicines.nes bus vien patys artimiausi zmones. poru pas mus bus gal tik trys.ir dar dvi mano sesutes, kurios neturi berniuku sad.gif beto bus dar viena pnele,kuriai jau virs 16metu,kuri taip pat neturi bernioko,nes ji ne is Lietuvos.o siom panom i poras neturim ka pakviest,tai net nzn kaip daryt..... beto nzn ka pasirinkt vyriausia pamerge ir liudinininkais,nes pas mus pirsliu nebus..... turiu viena gera drauge, kuri bus su vaikinu, bet tai ar nebus nieko tokio, jei nepasiulysim vyr pabuti giminiu vaikams? tai yra sesei, suzadetinio sunenui (jis bus su panele)?
Atsakyti