Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai

nea,sukneles neprasiau kad butu vienodos,tik sakiau kad ilgos ir pasteliniu spalvu smile.gif nes vestuves dideleles,taj ir pulkas labai didelis smile.gif be to ne visos mergaites jau tokios lieknos,taj su trumpa suknute jausis nepatogiai.ir siaip jei pasakysi trumpa,jos nebus visos vienodo trumpumo,taj ir vel neatrodys graziai. siaip ir nelabai norejau ideti panas i didelius remus. Tik bachuru marskiniai arba slipsai bus tokios spalvos kaip ir jo porininkes suknele smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Norejau pasiklausti, man cia taip gaunasi, kad pas mane bus 3 pamergiu pabroliu poros vestuvese... smile.gif geriausia drauge nusipirko juoda suknele, labai grazia, priekyje siuvineta blizguciais ir dedasi auksines spalvos svarkeli, kad ta juoduma numust...tai daba ma iskylo dilema, ar prasyti, kad visos likusios taip pat ieskotu kazka juodo, ar pvz galetu buti ir kitokiu spalvu...mano vestuves buvo nelabai tiketos bei planuotos, viskas ivyko per kelis menesiukuys, realiai per trys smile.gif tai tiesiog daviau kaip ir pilna laisve visiems, bet daba pati susimasciau ar neatrodys per niuriai...nors pati nesu jau visai nusiteikus pries. MAnau kas ka nori tegul ta ir dedasi, tik galvoju bendras vaizdas vistiek turetu but smile.gif

Laukiu jusu nuomoniu

Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 03, 22:10)
Sveikos mergaites smile.gif Norejau pasiklausti, man cia taip gaunasi, kad pas mane bus 3 pamergiu pabroliu poros vestuvese... smile.gif geriausia drauge nusipirko juoda suknele, labai grazia, priekyje siuvineta blizguciais ir dedasi auksines spalvos svarkeli, kad ta juoduma numust...tai daba ma iskylo dilema, ar prasyti, kad visos likusios taip pat ieskotu kazka juodo, ar pvz galetu buti ir kitokiu spalvu...mano vestuves buvo nelabai tiketos bei planuotos, viskas ivyko per kelis menesiukuys, realiai per trys smile.gif tai tiesiog daviau kaip ir pilna laisve visiems, bet daba pati susimasciau ar neatrodys per niuriai...nors pati nesu jau visai nusiteikus pries. MAnau kas ka nori tegul ta ir dedasi, tik galvoju bendras vaizdas vistiek turetu but smile.gif

Laukiu jusu nuomoniu

Aciu blush2.gif

o man grazu juodos sukneles smile.gif per pusbrolio vestuves pamergiu nebuvo, bet paneles kurios buvo vietoj pulko vilkejo juodas, juodai baltas sukneles, tai labai graziai bendras vaizdas atrode smile.gif juk juoda - klasika, ir daugumai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 03, 20:10)

Laukiu jusu nuomoniu

Aciu blush2.gif

Na manau tai tampa pakankamai populiarus derinukas, gal Lietuvoj dar reciau naudojama, bet manau greitai praeis tie laikai, kai nuotakos kreipia demesi i bobuciu snekas ir prades daryti tai kas joms grazu ir patinka. Jeigu tau paciai grazu juodos pamergiu sukneles tai net neabejok ir drasiai igyvendik savo ideja. Kad nebutu labai niuru, gali daryti ryskesnes pamergiu puokstes, tikrai atgaivins vaizda. Plius prie juodai apsirengusiu pamergiu jaunoji tikrai graziai ir ryskiai ziurisi mirksiukas.gif 4u.gif Idedu keleta pavyzdeliu. Grazios tau ir isimintinos sventes 4u.gif
Atsakyti
Na juoda spalva, tiesiog neįprasta visiems. o vat pvz foto labai gražiai atrodo, tik tiek kad ryškesnės spalvos pagyvina thumbup.gif . Gal tiesiog reikia apsitarti ir su pačiomis pamergėlėmis, gal jos nekenčia tos juodos spalvos, tai ir jausis nepatogiai
Atsakyti
man tai kazkaip tragiskai atrodo tos jaunosios tarp tu juodu pamergiu, ne man tikrai negrazu...... blink.gif
Atsakyti
nu zinokit man irgi naunoji tarp tu juoduliu visiskai negraziai atrodo,negrazu juoda,jei dar vestuves vasara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 03 16, 20:13)
nu zinokit man irgi naunoji tarp tu juoduliu visiskai negraziai atrodo,negrazu juoda,jei dar vestuves vasara doh.gif

NE...juoda tikrai ne vestuvems smile.gif
Atsakyti
prisidedu prie juodos spalvos sukneliu skeptikiu - vaizdas kaip per laidotuves doh.gif
Atsakyti
o man labai graziai atrodo juodos pamerges thumbup.gif Tik dar noretusi kazkokiu ryskesniu aksesuaru ant tu juodu suknyciu, pvz., raudonu sagiu ar kazko panasaus g.gif
Mano pusseseres vestuvese pamerges buvo raudonos, atejo visos ekspromtu, nesitarusios, tai nuotraukose ir siaip labai graziai atrode thumbup.gif
Atsakyti
Klausykit mergytes einu i vestuves geguzi 4u.gif lotuliukas.gif gal galit patart kaip rengtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klejute @ 2008 03 18, 23:24)
Klausykit mergytes einu i vestuves geguzi  4u.gif  lotuliukas.gif  gal galit patart kaip rengtis? g.gif

Laba 4u.gif kaip supratau tai kaip svecias eini,ta prasme ne i poras,kad klausi smile.gif ax.gif na ir priklauso kokios vestuves,ar didele svente bus,iskilminga ir t.t. ar paprasta,ar nebus kazkokios tematikos vestuvese... na siaip bet kokiu atveju manau labai tiks kokia grazi elegantiska suknute.Svarbiausia,kad jaustumeisi patogiai ir neatrodytum graziau uz nuotaka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti