nea,sukneles neprasiau kad butu vienodos,tik sakiau kad ilgos ir pasteliniu spalvu
nes vestuves dideleles,taj ir pulkas labai didelis
be to ne visos mergaites jau tokios lieknos,taj su trumpa suknute jausis nepatogiai.ir siaip jei pasakysi trumpa,jos nebus visos vienodo trumpumo,taj ir vel neatrodys graziai. siaip ir nelabai norejau ideti panas i didelius remus. Tik bachuru marskiniai arba slipsai bus tokios spalvos kaip ir jo porininkes suknele
Sveikos mergaites
Norejau pasiklausti, man cia taip gaunasi, kad pas mane bus 3 pamergiu pabroliu poros vestuvese...
geriausia drauge nusipirko juoda suknele, labai grazia, priekyje siuvineta blizguciais ir dedasi auksines spalvos svarkeli, kad ta juoduma numust...tai daba ma iskylo dilema, ar prasyti, kad visos likusios taip pat ieskotu kazka juodo, ar pvz galetu buti ir kitokiu spalvu...mano vestuves buvo nelabai tiketos bei planuotos, viskas ivyko per kelis menesiukuys, realiai per trys
tai tiesiog daviau kaip ir pilna laisve visiems, bet daba pati susimasciau ar neatrodys per niuriai...nors pati nesu jau visai nusiteikus pries. MAnau kas ka nori tegul ta ir dedasi, tik galvoju bendras vaizdas vistiek turetu but 
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 03, 22:10)
Sveikos mergaites
Norejau pasiklausti, man cia taip gaunasi, kad pas mane bus 3 pamergiu pabroliu poros vestuvese...
geriausia drauge nusipirko juoda suknele, labai grazia, priekyje siuvineta blizguciais ir dedasi auksines spalvos svarkeli, kad ta juoduma numust...tai daba ma iskylo dilema, ar prasyti, kad visos likusios taip pat ieskotu kazka juodo, ar pvz galetu buti ir kitokiu spalvu...mano vestuves buvo nelabai tiketos bei planuotos, viskas ivyko per kelis menesiukuys, realiai per trys
tai tiesiog daviau kaip ir pilna laisve visiems, bet daba pati susimasciau ar neatrodys per niuriai...nors pati nesu jau visai nusiteikus pries. MAnau kas ka nori tegul ta ir dedasi, tik galvoju bendras vaizdas vistiek turetu but 
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
o man grazu juodos sukneles
QUOTE(melynake_blondy @ 2008 03 03, 20:10)
Sveikos mergaites
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
Laukiu jusu nuomoniu
Aciu
Na manau tai tampa pakankamai populiarus derinukas, gal Lietuvoj dar reciau naudojama, bet manau greitai praeis tie laikai, kai nuotakos kreipia demesi i bobuciu snekas ir prades daryti tai kas joms grazu ir patinka. Jeigu tau paciai grazu juodos pamergiu sukneles tai net neabejok ir drasiai igyvendik savo ideja. Kad nebutu labai niuru, gali daryti ryskesnes pamergiu puokstes, tikrai atgaivins vaizda. Plius prie juodai apsirengusiu pamergiu jaunoji tikrai graziai ir ryskiai ziurisi
man tai kazkaip tragiskai atrodo tos jaunosios tarp tu juodu pamergiu, ne man tikrai negrazu......
nu zinokit man irgi naunoji tarp tu juoduliu visiskai negraziai atrodo,negrazu juoda,jei dar vestuves vasara
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 03 16, 20:13)
nu zinokit man irgi naunoji tarp tu juoduliu visiskai negraziai atrodo,negrazu juoda,jei dar vestuves vasara 
NE...juoda tikrai ne vestuvems
o man labai graziai atrodo juodos pamerges
Tik dar noretusi kazkokiu ryskesniu aksesuaru ant tu juodu suknyciu, pvz., raudonu sagiu ar kazko panasaus
Mano pusseseres vestuvese pamerges buvo raudonos, atejo visos ekspromtu, nesitarusios, tai nuotraukose ir siaip labai graziai atrode
Mano pusseseres vestuvese pamerges buvo raudonos, atejo visos ekspromtu, nesitarusios, tai nuotraukose ir siaip labai graziai atrode
Klausykit mergytes einu i vestuves geguzi
gal galit patart kaip rengtis?
QUOTE(klejute @ 2008 03 18, 23:24)
Laba